Moda, Uroda, Wygl±d - PóŁMeTeK Mon!¶ka - Sob 08 Sty, 2005 12:46 Temat postu: PóŁMeTeK
Hej! Chodzę do II kl. gimnazjum. Nie długo półmetek, a ja nie mam zielonego pojęcia jak się ubrać... Może kto¶ z Was ma to już za sob± i może mi poradzić??? Proszę o pomoc... Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 13:09 Temat postu:
Monisia.. a co to półmetek jakbym mogla wiedziec?? Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 13:12 Temat postu:
Półmetek to chyba dzień, w którym mija dokładnie połowa naszego pobytu w gimnazjum - czyli mniej więcej połowa drugiej klasy .
Co do tematu... hmm, no jak się ubrać na tak± imprezkę? Ja bym się ubrał normalnie . No, może troszku bardziej od¶więtnie... A zreszt± nie wiem, bo nie miałem czego¶ takiego jak półmetek . Mon!¶ka - Sob 08 Sty, 2005 13:12 Temat postu:
Hmmm... Jakby Ci wytłumaczyć... Półmetek to taka uroczysto¶ć 2 kl. gim. dla "zaznaczenia" połowy nauki w gimnazjum Kinga - Sob 08 Sty, 2005 13:29 Temat postu:
Eh ... to zalezy jak ustalili rodzice na zebraniu
Na moim półmetku było ustalone że stórj dowolny czyli można jak na jakas dyskę czy nio na bal
I dziewczyny były zarówno w sukienkach balowych jak i normalnie jak na dyske no ale spoko
A wtym roku z tego co mi wiadomo u mnie w szkole maja byc tylko sukienki balowe Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:44 Temat postu:
boże niedługo to dzieci w przedszkolu będ± miały jakie¶ półmetki bale i inne niepotrzevbne pierdy
uczę się w gimnazjum już miesi±c - bal
miesi±c i jeden dzień - bal:/
ja jestem w 2 gim i nie ma półmetków jako¶ dziwne bo skoro s± dyskoteki to bale nie s± potrzebne
ale ubierz sie ładnie i tyle a co sie kryje pod pojęciem ładnie to chyba wiesz Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 15:06 Temat postu:
Ja na półmetek (mam w lutym) ubieram sie po raz pierwszy w sukienkę. Mała czarna. Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 15:43 Temat postu:
My nie mieli¶my półmetka w tym roku tylko komers i w 1 i 2 kasie mieli¶my bale gimnazjalne, na które kazali przychodzić jak na bale, a potem skakać w rytm muzyki, poprostui w takich butach się nie dało, ale jak pucili Nirvankę to wszystko jako¶ się ułożyło bo co ja bede dla jaki¶ przeróbek na dziwne techno polskich przebojów Agentka - Sob 08 Sty, 2005 19:57 Temat postu:
u mnie tylko 3 klasy maj± pod koniec roku szkolnego bal. Trzeba byc elegancko ubranym bo to wkońcu bal. Tobie tez radzę elegancko i ładnie sie ubrać ale bez przesady Mon!¶ka - Sob 08 Sty, 2005 21:01 Temat postu:
Hmmm... Ja my¶le o długiej czarnej spódnicy, a do tego biała bluzka zapinana na haftki z kolorowymi haftami, albo biała z krawatem... Co Wy na to??? Elun - Sob 08 Sty, 2005 21:30 Temat postu:
a u mnie w szkole jest tylko bal trzecioklasistow, w ktyrm obowiazuje stroj balowy (suknie itp.) Anonymous - Wto 11 Sty, 2005 21:54 Temat postu:
Mon!¶ka napisał/a:
Hmmm... Ja my¶le o długiej czarnej spódnicy, a do tego biała bluzka zapinana na haftki z kolorowymi haftami, albo biała z krawatem... Co Wy na to???
Wiesz, spoko, tylko nie polecam Ci osobi¶cie długiej spódnicy. Będzie Ci ciężko szaleć i skakać. Może być taka za kolano (bo to długa jeszcze nie jest ). Ale pomysł spoko.
Pozdrawiam. Anonymous - Czw 13 Sty, 2005 17:40 Temat postu:
Ten pomysł z krawatem jest naprawde cooooooooool Miracle - Czw 13 Sty, 2005 18:01 Temat postu:
Niezly pomysl z tym krawatem Ale ja zamiast zwyklej spodnicy wybralabym spodniczke typu pol-mini, biala bluzka typu 3/4 i mini krawacik(najlepiej zeby byl do spodnicy). Juwenta - Nie 16 Sty, 2005 13:50 Temat postu:
U nas na koniec 3 kl. ma byc bal...taaaa....juz widze jaki to bedzie bal.....dyska jak kazda inna:| Niby uczymy sie na w-fie poloneza i walców ale nikt tego tanczyc nie bedzie. Mnie na szczescie na tym nie bedzie Mi sie mazy taki prawdziwy bal z kulturalnym towarzystwem wlasnie z polonezem i walcem a nie takie dyski dla mlodzikow przy rytmach techno Bez urazy dla techno bo lubie tego sluchac ale to kompletnie nie ma nic wspolnego z balem
Jesli chodzi o strój to ubierz sie jakos ładnie. Lepiej nie wkladac jakiejs takiej typowo balowej blyszczacej sukni bo to bedzie smiesznie wygladac i bedzie Ci niewygodnie. Jakas sukienka nie krepujaca ruchów czy spódnica i bluzka i bedzie dobrze albo jakies ladne spodnie.