Dzieci OnLine
Muzyka, Kultura, Media - "Stacja Warszawa"
EU07 - Czw 06 Sty, 2005 20:51
Temat postu: "Stacja Warszawa"
Bardzo podoba mi się ta piosenka, mogę sluchać jej calymi dniami
W tym watku chcialem zapytac Was jak Wy rozumiecie treść i przeslanie piosenki. Jak ją pierwszy raz uslyszalem to wydawalo mi sie, ze mowi ona o szczegolnej wiezi jaka maja z nim mieszkancy. Nie rozumialem jednak slow refrenu.... Ale po obejrzeniu teledysku (www.lady-pank.com.pl/nowyalbum dzial Multimedia) nie wiem juz zupelnie co myslec... Teledysk jest moim zdaniem jej dopelnieniem, ale wydaje mi sie teraz, ze ta piosenka jest o tych ktorzy nie cierpia tego miasta, chcieliby z niego uciec, a przyjechali tylko dlatego, ze zycie ich zmusilo... Zreszta sam juz nie wiem.... A jak Wy uwazacie (o ile ktos glebiej myslal nad tekstem tej piosenki)? Inna sprawa to jakze wielka prawdziwosc tekstu.....
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 20:57
Temat postu:
Piosenka również mi się bardzo podoba, ale tak głębiej nad jej sensem się nie zastanawiałem. Jednak zgadzam się, że tekst jest bardzo prawdziwy =]
dziewczyneczka - Czw 10 Lut, 2005 11:40
Temat postu:
Ja tak samo jak Noid nigdy nie myśle nad sensem słów.
Sinyen - Czw 05 Maj, 2005 20:55
Temat postu:
słyszałam wiele razy tą piosenkę i ją lubię, ale nie zastanawiałam się nad słowami
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 21:09
Temat postu:
kiedys mi sie podobala.. kojarzyla z kims.. a teraz.. teraz mi sie kojarzy z codziennym ziolem, wodka..
justka007 - Wto 10 Maj, 2005 19:29
Temat postu:
Ja na poczatku myślałam, ze to jak oni zakłądali zespół i było im ciężko. obecnie myślę, ze chłaopaka zostawiła dziewczyna i on za nią teskni. Treaz jakoś tej piosenki nie słucham bo mi sie źle kojarzy.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group