Dzieci OnLine
O Forum - nazwa użytkownika...
Kenai14 - Sro 05 Sty, 2005 22:55
Temat postu: nazwa użytkownika...
Czy mi się zdaje-czy nie mozna sobie zmienić nazwy użytkownika??
Bo ja próbowałam zzmienić na "Shinoda(agata!)" ale nic.. i nic.. i nicc.... co ejst?
Naomi - Czw 06 Sty, 2005 11:09
Temat postu:
Też chciałam sobie zmienić. Bo teksty w stylu : ,,Jesteś za młoda..." (nie skierowane do mnie) kojarzą mi się z moim nickiem.
A le narzie nie próbowałam zmieniać (bo chyba sie nie da).
Ona89 - Czw 06 Sty, 2005 13:12
Temat postu:
Napisz do ToJi i się zapytaj czy jest możliwość zmiany nazwy, ale to chyba nie będzie łatwe. Nie można zmienić także zmienić ani usunąć adresu e-mail, bo próbowałam i nic.
Anonymous - Czw 06 Sty, 2005 14:38
Temat postu:
Tylko Toja może ci zmienić nazwę użytkownika, napisz do niej to może zmieni (Shinoda wzięła się z Naruto)
ToJa - Czw 06 Sty, 2005 18:05
Temat postu:
Ona89 ja sobie (jako użytkownik) zmieniałam maila. Może nie wpisałaś hasła. Wywal maila, (albo wpisz jakiś lipny jeśli nie może być puste pole), ale i wpisz hasło. Nie musisz zmieniać. W pola nowe hasło możesz wpisać takie jak masz.
Nazwy użytkownika samemu nie można zmieniać. Co chwilę każdy by to zmieniał i trudno innym się połapać kto jest kto. Ale to nie problem zmienić. Jak ktoś chce to na PW i zmienię. Nie zapomnijcie wtedy się logować na nową nazwę
Pamiętajcie jednak, że ludzie przyzwyczają się do nazw. Jak się kogoś długo zna pod jakąś nazwą to trudno się przestawić. A jeśli jest, to kilka osób to wcale kiepsko. Ale fakt, że podawanie rocznika w niku to kiepski pomysł (w mailach zresztą też).
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group