Twój wolny czas - Hej! Czarodziejka001 - Czw 30 Gru, 2004 20:22 Temat postu: Hej!
Witam Państwa! W wolnym czasie po prostu kocham czytać książki (co jest już chyba dla niektórych przeżytkiem ). Ostatnio chciałam przeczytać "Dziwne losy Jane Eyere"- nie wiem, czy dobrze napisałam- o której słyszałam gdzieś indziej. Problem jest jeden. NIE ZNAM AUTORA!!! Podobnie jest z np. "Robinsonem Cruzoe" albo "Wyspą skarbów" Czy ktoś mógłby mi pomóc? A może już totalnie nikt nie czyta książek?!
POMÓŻCIE, JEŚLI MOŻECIE, PROSZĘ!!! Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 20:43 Temat postu:
Ja nie znam autorów, ale chciałam Ci powiedzieć, ze w życiu przeczytałam więcej książek niż ci się może śnić, a to że nie znam autorów tych ksiażek to nie znaczy, ze wogule nie czytam
Cytat:
Czy ktoś mógłby mi pomóc? A może już totalnie nikt nie czyta książek?!
POMÓŻCIE, JEŚLI MOŻECIE, PROSZĘ!!!
Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 21:15 Temat postu:
"Wyspę Skarbów" napisał Robert Louis Stevenson. Kinga - Czw 30 Gru, 2004 21:25 Temat postu:
A więc
Dziwne losy Jane Eyre napisała Charlotte Brontë
a Robinsona Crusoe napisał Daniel Defoe
Ja też bardzo dużo czytam ale tez nie z takich książek raczej Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 14:32 Temat postu:
O fuj, lektury!
Cytat:
A może już totalnie nikt nie czyta książek?!
Ja czytam, ale wolę książki fantastyczne, np. "Artemis Fowl" lub coś tego typu...