Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - co ze mną jest?

michall - Wto 28 Gru, 2004 16:36
Temat postu: co ze mną jest?
mam prawie 14 lat, ale dziewczyny podniecaja mnie tylko troche. gdy sie masturbuje to ogladam zdjecia facetow, a nie kobiet. najbardziej u chlopakow podniecaja mnie wlosy... kiedy w szatni po WF-ie przebieraja sie, to ja delikatnie patrze na ich klatki, nogi, pod pachy...podniecaja mnie ich wlosy pod pachami, wlosy na nogach i wokol krocza.
cos ze mna nie tak????
Lilly - Wto 28 Gru, 2004 16:48
Temat postu:
Nie. Wszystko jest w porządku. To normalne w okresie dojrzewania, wiele chłopców tak ma... Wink
Ale radzę się za bardzo nie lampić, bo możesz oberwać, albo coś... Mr. Green Kwiat
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 18:11
Temat postu:
Raczej wszystko z Tobą OK, ale radzę się tak nie gapić, bo pomyślą,że jesteś jakiś homo-niewiadomo albo coś :-)
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 18:12
Temat postu:
Jeśli nie minie z czasem, to powinieneś zacząć się martwić. Narazie powodu do zmartwień nie ma. Poczekaj jeszcze, czas pokaże. Smile
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 18:31
Temat postu:
Podpisuje się pod niektórymi - To normalne w okresie dojrzewania. Lepiej uważaj tylko żeby Cię ktoś nieprzuważył jak tak patrzysz ! Ale jest OKEJ pamiętaj !!!
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 18:34
Temat postu:
Cytat:
To normalne w okresie dojrzewania

Normalne?? O_o
Więc to znaczy, że chyba ja jestem jakiś nienormalny, bo mnie nigdy w życiu do facetów nie ciągnęło Confused.
Agentka - Wto 28 Gru, 2004 19:12
Temat postu:
myślę że z cxasem ci to przejdzie, a narazie staraj się przestac gapić na kolegów bo jeszcze ci wleją Mr. Green
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 19:26
Temat postu:
przywykniesz do tego ze będziesz sie podniecać to normalne
Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 19:27
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Cytat:

Normalne?? O_o
Więc to znaczy, że chyba ja jestem jakiś nienormalny, bo mnie nigdy w życiu do facetów nie ciągnęło Confused.

Uhh, normalne, ale nie każdy przez to przechodzi. Nie jest to objaw nienormalności, co nie znaczy jednak, że każdy tak ma. O to chodziło.
Merkavoth - Sro 05 Sty, 2005 11:28
Temat postu:
Bywa, że facet /dziewczyna pewno też/ osiąga moment dojrzewania gwałtownie, co jest całkowicie nowym przeżyciem. Po raz pierwszy zaczyna reagować na pewne nowe hormony. To normalne, że reakcja na coś, co czujemy po raz pierwszy, może być różna od tego, czego się powszechnie oczekuje. Prawdę mówiąc, też miałem taki okres. No, może nie byłem w stanie określić dokładnie, co mi się w chłopaku podoba, ale było podobnie. A teraz?
Od 1,5 roku jestem z tą samą osobą, i jest to dziewczyna :]

ps. Twój wiek / tak myślę/ to wiek dojrzewania. Wiek, kiedy różni koledzy zaczynają dojrzewać w różny sposób i w różnym tempie. Te nowości to, krótko mówiąc, często kolejny powód do 'szpanu'. Nic dziwnego,że jedni szpanują, inni podziwiają...
Pan_Feanor - Czw 06 Sty, 2005 07:39
Temat postu:
Spoko koleś nic ci niema, wyrośniesz.... zacznij się martwić koło 18.....
adam(o)_1991 - Sro 09 Lut, 2005 11:05
Temat postu:
prawie 14 lat a mają włochy na klatce ?
no spoko ja tyz mam ale malutenko
p.s. co to jest krocze?penis?
mroweczka - Czw 10 Lut, 2005 10:23
Temat postu:
Krocze to to,co jest pomiędzy nogami Razz
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 10:44
Temat postu:
adam(o)_1991 napisał/a:
no spoko ja tyz mam ale malutenko

Każdy dojrzewa we własnym tempie.

adam(o)_1991 napisał/a:

p.s. co to jest krocze?penis?

No nie mów że nie wiesz. O___o
Kicia91 - Pią 11 Lut, 2005 20:09
Temat postu:
he he to chyba normalne... A może po prostu wyrosniesz na geja... Ci ludzie nie sa wcale inni czy jacys nienormalni wiec powinno sie ich szanowac... No tylko sie zabardzo nie przygladaj Cool tak poza tym to wszystko o.k. papapa
Pan_Feanor - Sob 12 Lut, 2005 11:52
Temat postu:
Kicia91 napisał/a:
he he to chyba normalne... A może po prostu wyrosniesz na geja... Ci ludzie nie sa wcale inni czy jacys nienormalni wiec powinno sie ich szanowac... No tylko sie zabardzo nie przygladaj Cool tak poza tym to wszystko o.k. papapa

Cholender ! Aleś mu pojechała .. wiesz jak miło dla faceta usłyszeć że wyrośniesz na geja ? Seryjnie jakbym miał modka (a dajboże bym nigdy niemiał) wstawił bym ci ostrezżenie od ręki...
dziewczyneczka - Sob 12 Lut, 2005 14:51
Temat postu:
Oczywiście nie masz się czym martwić. To napewno minie. Tylko się tak nie gap bo możesz oberwać.
adam(o)_1991 - Pon 21 Mar, 2005 08:21
Temat postu:
jak cie podniecają włosy nad penisem? to koledzy sie w tej szatni rozbierają ;] ?
Gladiatorpl - Pon 21 Mar, 2005 15:16
Temat postu:
hmm czy normalne to nie wiem ja przy masturbowaniu nie ogladam zdjec chlopcow, bo to jest oblesne Razz, w szatni tez sie nie ogladam na czyjes penisy, ale inni twierdza ze to normalne wiec spoko Razz
A i radze tak nie patrzyc na chlopakow, bo jak ktos to zobaczy i moze sie trafic jakis nietolerancyjny i 2 lapy oraz zebra pozniej moga byc uszkodzone Razz

A po 2 ADAM nie odnawiaj starych tematow
bartoszek_snake - Czw 24 Mar, 2005 20:31
Temat postu:
Chyba sie z nas nabijasz... Adam(o) 1991.... Ja jestem o rok modlszy od ciebie a wiem wszystko i o chlopakach i odziewczynach... Krocze to to miedzy nogami a penis... (inaczej mozna powiedziec fiut, chój, genitalia) to pałka... to jest to co masz miedzy nogami... czaisz... tzn to co maja chlopcy miedzy nogami... Very Happy
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 20:42
Temat postu:
bartoszek_snake napisał/a:
(inaczej mozna powiedziec fiut, chój, genitalia) to pałka...

to dużo wiesz słońce no rzeczywiście
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 23:33
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

eeeeeno, poznalam nowe slowa!! juuuuupi!! -__-"
Pan_Feanor - Pią 25 Mar, 2005 09:51
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
kradziejka napisał/a:

eeeeeno, poznalam nowe slowa!! juuuuupi!! -__-"

Fajno twój słowniczek ziomalskich słoof się powiększa...
potwora - Wto 29 Mar, 2005 22:53
Temat postu:
normalne ;0 mnie tez kobiety podniecaja ;]
Maciek_16 - Pon 29 Sie, 2005 22:55
Temat postu:
ja tez takie cos mam i sie boje ze bede gejem chociaz nie chce nim zostac. Tyle ze w szatni sie nie patrze na facetow. A i mam 16 lat i od 1,5 roku mam cos takiego, ale ostatnio zauwazylem, ze juz coraz bardziej mnie podniecaja kobiety.
PS. Mam cos takiego, ze mi staje non stop wszedzie, na basenie, na plazy, jak ide i gadam, jak sie rozbieram do kapania. Czy to normalne?
Yarpen_Abbil - Wto 30 Sie, 2005 09:26
Temat postu:
Cytat:

Tak, ja przynajmniej miałem - każdy dojrzewa w swoim tempie...

Cytat:
Cytat:

Normalne?? O_o

Nom ja też jestem najwidoczniej nienormalny.... Confused
Pan_Feanor - Wto 30 Sie, 2005 09:50
Temat postu:
Hmm na moim celowniku sa panie, a raczej jedna pani Smile.... a reszta tylko przeszkadza w celowaniu Smile ot co, jak na szczelnicy, zanim trafisz w nagrode droge może ci przysłonić kartonowa kaczuszka Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group