Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - ee co ze mną

dupeklol - Wto 28 Gru, 2004 11:12
Temat postu: ee co ze mną
Jestem dziewczynką małowmówną i nieśmiało.Dla tego nie mam koleżanek w klasie nie toleruja mnie taką jaką jestem.Już mam ich dość.W wrześniu poszłam do nowej klasy bo starą rozwalili dla dzieci z wiosek Mad Niewiem jak zrobić bym była lubiana i tolerowana?? co ze mną?? Pomóżcie mi??
mroweczka - Wto 28 Gru, 2004 18:25
Temat postu:
Moim zdaniem nie warto zmieniać się na siłę. Jedyne co możesz zrobić to pierwsza zagadać-ale nigdy nie udawaj kogoś,kim nie jesteś. Odezwij się pierwsza do którejś z dziewczyn-oczywiście nie narzucaj się. Sama mówisz,że jesteś małomówna i nieśmiała, więc odpowiedź masz zawarta już w samym pytaniu. Czasami warto przełamać się i zagadać pierwsza Wink .
Mróweczka Kwiat
zazulita - Wto 28 Gru, 2004 22:13
Temat postu:
Zupełnie zgadzam się z Mróweczką. Może klasa nie lubi Cię dlatego, bo jesteś nieśmiała i miałomówna? Zdecydowanie powinnaś spróbować się przełamać! Weź się w garść Wink

Pozdrawiam i życzę powodzenia Wink
godrobert - Pon 03 Sty, 2005 17:43
Temat postu:
No cóż "dupeklol", mam ten sam problem co Ty Confused I to jest rzeczywiście denerwujące zjawisko. Ale... do samotności można sie przyzwyczaić, i można ją pokochać. Ja to zrobilem dawno, i żyje całkiem dobrze (bez przyjaciół, bez dziewczyny, itp. itd.)
EU07 - Sro 05 Sty, 2005 22:15
Temat postu:
godrobert napisał/a:
(...)Ale... do samotności można sie przyzwyczaić, i można ją pokochać. Ja to zrobilem dawno, i żyje całkiem dobrze (bez przyjaciół, bez dziewczyny, itp. itd.)

Święte slowa, oj święte. Prowadzę podobne życie, z tym tylko wyjątkiem, że mam kilku przyjaciol, ale bardzo niewielu. Dobrze mi z tym... Nawet bardzo biggrin
Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 13:02
Temat postu:
Mysle, ze toz powodu twojej ksywy.
Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 16:28
Temat postu:
Nena napisał/a:
Mysle, ze toz powodu twojej ksywy.

A skad wiesz ze w realu na nią mówią "Dupeklol .....", może ona tą xywę wymyśliła sobie na to forum? Wszystko jest możliwe Wink

Dupeklolo, nie tolerują Cię, być może dlatego, że jesteś małomówna i nieśmiała, sama nie chcesz (wstydzisz się bo jesteś nieśmiała, nie?) się z nimi głębiej zaprzyjaźnić, więc one pewnie myślą, że ich nie lubisz czy coś......
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 16:33
Temat postu:
słońce patrz na daty
wprawdzie ten post nie jest mega stary ale problem może być już rozwiązany:)
Sylka1993 - Czw 27 Sty, 2005 16:37
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
słońce patrz na daty
wprawdzie ten post nie jest mega stary ale problem może być już rozwiązany:)

yy.. sorka, nie zauważyłam.. ale nie moja wina że ten temat był "odkopany", na pierwszej stronie tego forum Z życia szkoły...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group