PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chłopak... Margo - Wto 28 Gru, 2004 10:58 Temat postu: Chłopak...
Mam pytanie. A w sumie to nawet 2.
-Jak zdobyć chłopaka starszego od siebie o rok?
(Niewiem czy mogę tu zadać te pytanie ale jak coś to mnie poprawcie )
-Czy to normalne że odkąd go zobaczyłam myśle o niem cały czas i dziś w nocy miałam sen w sumie fantazje erotyczną z nim.? Anonymous - Wto 28 Gru, 2004 14:10 Temat postu:
Witam.
Odpowiem najpierw na drugie pytanie. Jest to całkowicie, zupełnie normalne, fantazje erotyczne w wieku dojrzewania są na porządku dziennym. A co do myślenia ciągle o tym chłopaku - po prostu zauroczyłaś się nim, a właściwie jego wygląd trafił do Ciebie. I to jak widzę - wybitnie.
A jak go zdobyć? No, od spojrzenia do zdobycia...To w sumie dobry tytuł na poradnik dla nastolatek z takim właśnie problemem . Ale wracając, od spojrzenia do zdobycia dość długa droga. Przede wszystkim, musisz zwrócić na siebie jego uwagę, obcować z nim. W jaki sposób? Dowiedz się czym się interesuje, jak ma na imię, może ma gg? W każdym razie ogólne informacje, gdyby Ci się udało zdobyć nr gg i komórki, to jesteś kilometr dalej na drodze do "zdobycia go".
Pozdrawiam
Ps. Więcej nie potrafię napisać do momentu w którym powiesz czego się dowiedziałaś Lilly - Wto 28 Gru, 2004 15:37 Temat postu:
2. To normalne. Najwidoczniej się w nim zauroczyłaś...
1. Jak zdobyć? Jest wiele "metod" ...Najpierw , tak jak powiedział KoT, dowiedź się czegoś o nim, a następnie spróbuj zagadać, np. o godzinę, lub czy ma pożyczyć 30 gr...Dyskretnie zerkaj na niego, uśmiechaj się, oczko puść...Facet musi się zorientować, że jesteś nim zainteresowana...A jak sama nie dasz rady, koleżanka.
BuZiAkI, żYcZę SzCzĘśCiA... Kinga - Wto 28 Gru, 2004 19:00 Temat postu:
Cytat:
A jak sama nie dasz rady, koleżanka
Nie nie nie ... Tzn sama zdecydujesz ... ale ja stanowczo odradzam pomoc koleżanek ... czasami zdarza sie że ta najbliższa pokazuje swoją drugą zawistną twarz odradzam też liściki
KoT już świetnie odpisał ...
Zeby go zdobyć najważniejszy jest kontakt ... patrz na niego usmiechaj sie ... mozesz "niechcący" dotknąc jego ramienia, pozatym zawsze jest gg czy sms poradzisz sobie Trzymam kciuki nika - Sro 29 Gru, 2004 17:16 Temat postu:
Najpierw postaram się odpowiedzieć na pytania numer 2.Też kiedyś podobał mi się pewien chłopak dwa lata starszy ode mni.Pewnego dnia w obecności koleżanek spytał sie czy będę z nim chodzić oczywiści powiedziałam nie.Lecz po zastanowieniu tak jakby zatęskniłam i wkońcu sie zgodziłam.To całkiem normalne że onim myślisz
Próbuj patrzeć mu prosto w oczy czasem z jakiegoś niewinnego powodu np.pani kazała mi się ciebie zapytać o.. zacznij rozmowe.Uśmiechaj się, na dyskotece poproś go do tańca. mroweczka - Sro 29 Gru, 2004 19:45 Temat postu:
Co do tym,że ciągle o nim myślisz-to jest normalne Wiele osób tak ma,szczególnie w okresie dojrzewania i nie nalezy się tym przejmować.
Jak go zdobyć? Hm...Na poczatek przygotuj się na to,że może Ci się nie udać. Każdy chłopak ma inny gust i nie zawsze musisz mu sie spodobać nie ważne jakbyś się starała. Moja rada? Bądź sobą! Po co udawać kogoś innego,aby przypasować innym?
Mróweczka Anadriel - Sro 05 Sty, 2005 10:21 Temat postu:
Może po porstu pogadaj z Nim? To jest moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Najpierw podejdź i sprubój tak po porstu zagadać i nie mówić narazie o swoich uczuciach, tylko jakoś z nim pogadać na takie tematy codzienne. Po porstu. Małymi kroczkami do celu! A to że masz o Nim takie fantazję i to że o Nim myślisz, to całkowicie normalne ponieważ to są najzwyczajniejsze oznaki zakochania się!!! Nie musisz się tym przejmowac, ale uzbrój się w cierpliwośc i nadzieje i usuń z siebie nieśmaiłośc! Pozdrawiam Vellana - Sob 15 Sty, 2005 21:49 Temat postu:
hmm... jak go zdobyc? ja juz pisalam w jendym temacie ze najlepiej poprostu zapytac "moze bys wyszedl na dwor, bo tak nudno w domu siedziec?" i dalej sie potoczy samo.. :]
a ja mialam chlopaka starszego 4 lata... wiesz, byl bardzo przystojny... znany na cale osiedle, taki skate... :/ mowil mi ze mnie kocha, przytulal,c alowal.. mzoe to byla prawda, ale ja w koncu nie moglam zniesc tego, ze on ćpa.. i zerwalam... trudno sie mowi...
no ale teraz amm innego chlopaka ktorego baardzo kocham!! :] Malutka=] - Sob 15 Sty, 2005 22:11 Temat postu:
hmm...jak go zdobyc...zapytaj czy nie pojsdzie z toba do parku, jezeli sie zgodzi to duzo z nim rozmawiaj.zdobac jego numer telefonu wysylaj sms'y puszczaj sygnalki,a potem samo z siebie wyjdzie:)oczywiscie musisz byc odwazna.do odwaznych swiat nalezy! :wina o te fantazje to sie nie martw ja sie kiedys tak zauroczylam w chlopaku ze nie moglam przestac o nim myslec a co gorsza w nocy snilo mi sie ze mam z nim dzieci!!!! No ale jakos mi to z czasem minelo
Pozdrawiam Olcia - Sob 15 Sty, 2005 22:14 Temat postu:
zupelnie popieram Malutka=] ale z tymi dziecmi to chyba przesadzilas:-D No ale liczy sie to zebys zrobila pierwszy krok i zagadala a potem dzialala spontanicznie ! WIERZE W CIEBIE! I oczywiscie pozdrawiam Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 22:30 Temat postu:
broń boże go nie podrywaj na sposób z gazety lub przez koleżanke
facet starszy o rok fizycznie to facet młodszy o rok psyhicznie więc to w miare proste
sny erotyczne ? hmmm też rzecz normalna
są całkiem przyjemne ale gorzej jak go zobaczysz i ci sie przypomnąAnonymous - Nie 16 Sty, 2005 06:47 Temat postu:
Witam.
Moim zdaniem problem jest już rozwiązany, temat został dwukrotnie odnowiony. Raz po tygodniu, drugi raz po 10 dniach...A takie tematy szybko ulegają przedawnieniu. Ja go zamykam i proszę Anadriel oraz Yellanę o spojrzenie na daty.
Pozdrawiam