Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Artur

Anonymous - Nie 20 Kwi, 2003 16:49
Temat postu: Artur
Znam pewnego chłopaka, o imieniu Artur, który jest o 3 lata starszy.
Nie ma zbyt dobrych ocen, z zachowania też nie jest "pupilkiem" nauczycieli. Ale on stracił rodziców, mieszka sam ze starszą siostrą. Niektórzy go nie rozumieją, ale ja (chyba!) tak. Chciałabym się z nim zaprzyjaźnić (a potem może coś więcej!) i być może pomóc. Nie w lekcjach, w serduchu.

Nie wiem tylko jak się do tego zabrać, od czego zacząć. Jak zachęcić takiego chłopaka do zaprzyjaźnienia się z dziewczyną młodszą o 3 lata?
Jeśli ktoś zna odpowiedź albo mógłby mi dać jakąś wskazówkę, niech pisze.
SŁONECZKO - Nie 20 Kwi, 2003 16:56
Temat postu: ......
jestes bardzo dobrym czlowiekiem z tego wynika, chcialabym ci pomoc lecz nie moge mam nadzieje ze inni cos wymysla, ale staraj sie!
Ulka - Pon 21 Kwi, 2003 11:54
Temat postu:
no niewiem co ci doradzić. Ja się kochałam w chłopakach o 3 lata starszych i nic z tego niebyło. Wiesz jesli chcesz jakieś skazówki odpowiedz:
1) Ile ty masz lat??
2) czy chodzicie do jedej szkoły??
3) Czy mieszkacie na tym samym podwórku??

Moze wtedy coś wymyśle Wink
Wicherek - Pon 21 Kwi, 2003 16:53
Temat postu:
Zalezy to od waszego wieku. Jesli masz 15/on 18 bedzie uwazal cie za smarkule. Jesli masz jeszcze mniej to tym bardziej. No chyba ze ty masz 10/on 13. Wydaje mi sie, ze starsza nie jestes niz 15 bo raczej 16-17 letnia dziewczyna nie zwracala by sie z takim problemem na forum (ale na pewno nie wiem, nie podalas wieku biggrin). Ja staram sie unikac takich westchnien, bo widzialam jak to sie konczylo w przypadku moich kolezanek: tylko na marzeniach i na tym koniec. W dodatku on pewnie nie bedzie chcial zebys mu pomogla. Ty pewnie tez nie chcialabys, zeby ktos sie mieszal w twoje sprawy (chyba ze sie bedziecie znac juz dlugo i bedziecie miec do siebie 100% zaufania). Pa, powodzenia Smile
Anonymous - Pią 30 Maj, 2003 18:55
Temat postu:
Ja nie mówię że od razu chcę z nim chodzić czy mu pomagać na siłę!!
Po prostu chcę się z nim zaprzyjaźnić bo wydaje mi się że jest całkiem fajny.
A on w tym roku wychodzi ze szkoły! (dla zainteresowanych: on chodzi do III gim a ja do I gim)
Ulka - Pią 30 Maj, 2003 21:24
Temat postu:
hej to wkoncu jest od ciebie o 3 czy o 2 lata starszy??
Anonymous - Sro 04 Cze, 2003 18:08
Temat postu:
o 3 bo poszłam wcześniej do szkoły
Anonymous - Nie 22 Cze, 2003 12:23
Temat postu:
Naprawde bardzo mi pomogliście!!!
Wielkie dzięki!!!
Już nigdy go nie zobacze i już nigdy nie przyjde na to forum!!!
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 11:08
Temat postu:
Julianka nieobrazaj sie tak jestes dobra dziewczyna i masz wielkie serce, przede wszystkim sprubuj jakos zdobyc jego zaufanie sprubuj jakos z nim wspolny temat nierub wszystkiego nie no tjk na hama ze tak powiem wszystko powoli i bedzie ok zycze ci powodzenia wiecej ci niedoradze bo nieiwem co ci doradzic ale napoczatek tyle wystarczy heh ;-))
Anonymous - Pon 11 Sie, 2003 23:01
Temat postu:
A co to za różnica ile kto ma lat? Jak dla mnie ważny jest charakter, a nie wiek. Nieważne czy ktoś jest młodszy, czy starszy, ważne że go lubię Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group