Dzieci OnLine

RPG Fantasy SF Horror - Tibia

Kinga - Sob 25 Gru, 2004 19:08
Temat postu: Tibia
Ciekawa jestem czy dużo jest tu osób które grają lub grały w Tibie Wink dla niezorientowanych jest to gra RPG przez internet Wink

Jesli gracie lub graliście to napiszcie na jakim serwie i jaka profesja i lvlek Razz

Ja tam nie mam nie czym chwalić ... cóż
Mam dwie postacie na Titani pierwsza to sorc lvl 15 mlvl 22
a druga narazie na rocu 6 lvl Smile
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 20:15
Temat postu:
Ja grałam, graaaaałam. Nawet nie wiedziałam jak pisać komunikaty na 'ogóle', jak przejść do następnego miasta, jak rzucać czary. Smile
Miałam druidkę, jak dobrze pamiętam.
Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 21:50
Temat postu:
Ja grałam przez krótki czas, bo nigdy z kolegą nie mogliśmy wejśc w tym samym czasie i wkońcu sunęlam postać, akolega miał mi wszystko wyjasnij podczas gry, bo jaka taka nierozumna, ale chętnie gbym zagrała z kimś wtajemniczonym
Agentka - Sob 25 Gru, 2004 23:29
Temat postu:
a ja od jakiegos czasu mam zamiar zagrać w Tibię i chyba to wreszcie zrobię Mr. Green
Merkavoth - Wto 28 Gru, 2004 12:45
Temat postu:
A ja nie.

Tibia straciła mnie na dobre. To nie jest wdzięczna gra, za duża jest przepaść pomiędzy zabawą i treningiem. Jedno powinno wynikać z drugiego itd. jak dla przykładu w Baldur's Gate. /moje zdanie/

A grałem na Titanii.

Master Eckhart
21 lev Sorcerer
30 mlev
Agentka - Wto 28 Gru, 2004 17:29
Temat postu:
ja gram od wczoraj i jestem na Rookgardzie mam 4 lvl Mr. Green (Fortera) Mr. Green
Kinga - Wto 28 Gru, 2004 17:39
Temat postu:
Bu ... Agentka trzebabylo na Titanii sie zarejestrować Wink Ze mną byś expić chodzila i wogóle Smile
Agentka - Wto 28 Gru, 2004 19:29
Temat postu:
fajnie by było ale niewiedziałam że jesteś na Titanii,a na dodatek Titania jest zapchana. A fajnie by se było chodzić na orki albo inne stwory nabijac exp., będe płakać Sad
Pulkownik Nikt - Sro 05 Sty, 2005 06:11
Temat postu:
To ja zapraszam na Celeste Wink Moj nick - Klucznik Mopanku
Gralem tez na titani Czeresniakiem rycerzem na 22 lvl i tak juz zostanie bo nie gram nim. Mialem nawet rodzinke Czeresniakow z kolega. On byl magiczny Czeresniak ;D
Holy Knight - Czw 28 Kwi, 2005 02:36
Temat postu:
szczerze jedno pytanie jak sie tam korzysta ze sklepó bo już wszystkie FAQ obiegłem i nic
Pulkownik Nikt - Czw 28 Kwi, 2005 07:41
Temat postu:
no wiec idziesz do sklepu i mowisz kolo sprzedawczy
Hi
( jesli ktos korzysta z uslug jakiegos NPC'a to ten pewnie bedzie ci kazal poczekac w kolejce i wejdziesz automatycznie po tym jak osoba przed toba sie pozegna )
jak chcesz wiedziec co mozna kupic mowisz "offer" i tam wybierasz.
a jak chcesz cos sprzedac to piszesz "sell sabre" ( np )
oczywiscie zakup i sprzedasz potwierdasz zawsze 'yes' Razz
a jak chcesz jakiegas misje to piszesz "quest" albo "mission"
nie wszystkie npce to daja a czesc questow na tibi nie jest ukonczona.
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 12:24
Temat postu:
Nyuu
Tak prościej gdy np chcesz kupić pochodnię (torch)
TO podchodzisz do sprzedawcy

- Hi
-torch
-yes

lub buy torch .. nyu w sumie Płk wszytsko napisał biggrin

Aaa ... i nie daj sie wypchnac ze sklepu przez jakos noobow Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group