SEKS - anal dominik 69 - Sob 25 Gru, 2004 17:41 Temat postu: anal
panie panowie, wiem że większość z tego forum to jeszcze bardzo młodzi ludzie ale mimo wszystko mam pytanie...jak zapatrujecei sie na seks analny?
jakie macie zdanie na jego temat? Kinga - Sob 25 Gru, 2004 17:46 Temat postu:
Ja ... Yh ... anal ... no nie wiem teraz akurat uważam że w życiu nie zgodzilabym sie na coś takiego ... po pierwsze skora tam jest delikatniejsza i łątwiej o podraznienia ...
Nie wiadomo czy mi sie kiedyś zdanie nie zmieni ....ale wątpie żeby sie zmienilo ... Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 17:49 Temat postu:
Blee, to jest ohydne, wstrętne i zwierzęce. W życiu. Może to dobre dla gejów.
Bóg nie stworzył tyłka, żeby w niego pakować
Kinga, w odbycie nie ma skóry Kinga - Sob 25 Gru, 2004 17:51 Temat postu:
<pac> Yntelygent ze mnie
No ale to to co tam jest miesnie czy cuś ... jest podatne na podrażnienia Niom ..
O tak zgadzam sie zwierzece ... :/ oblecha dominik 69 - Sob 25 Gru, 2004 17:51 Temat postu:
no nie do tego stworzył tyłek ale jako urozmaicenie ... przecież po odpowiednim treningu może być przyjemnie....i nawet z tym ktorego bardzo ale to bardzo bycie kochały niechchciałbycie uprawiac seksu analnego? Elun - Sob 25 Gru, 2004 17:52 Temat postu:
eee nigdy w zyciu, jakos mnie to nie "podnieca" wkladanie tam, gdzie nie trzeba... heh Nie sadze tez, zeby tam sprawialoby przyjemnosc. Nie w moim stylu dominik 69 - Sob 25 Gru, 2004 17:56 Temat postu:
racja...podobne zdanie do mojego....sa inne sposoby na doskonałe zaspokojenie kobiety no i mężczyzny
a ciekawe jak inni na to patrzš...no miało, do dzieła pisać mi tu Kinga - Sob 25 Gru, 2004 17:56 Temat postu:
nie ... zresztą większość osób w których byłam w jakiś sposób zauroczona i rozmawiałam na te tematy ... no to uważali że też nigdy nie chcieli by w ten sposób Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 18:01 Temat postu:
To jest podobno bolesne, na początku Nie wydaje mi się, żeby to był dobry sposób na urozmaicenie życia seksualnego. Beznadzieja...
I jak to może komuś sprawiać przyjemność? Żeby w ogóle zacząć, to trzeba co najmniej zrobić ze 4 lewatywy. dominik 69 - Sob 25 Gru, 2004 18:22 Temat postu:
no wiecei rózni ludzie. Dla jednych bywa przyjemne dla innych nie.
Ale jak wiecie sš kobiety którym tylko to sprawia przyjemnosc....bo z drugiej strony to....ykhmm...lepiej niemówic Nikita - Sob 25 Gru, 2004 19:25 Temat postu:
Ja narzie o tym nie myślę Jestem jeszcze za młoda na takie bajery Ale jakbym musiała wybierać czy się kochać normalnie czy analnie to wybrałabym to pierwsze maq - Sob 25 Gru, 2004 19:33 Temat postu:
co wy dzieci na religie nie chodzicie? Co ksiadz mowi na temat sexu analnego? No? kto pierwszy odpowie ten jest ostry muthafucka panienka_wierzba - Sob 25 Gru, 2004 20:06 Temat postu:
hm.. =/ nie, dziękuje < ładnie kiwa główką na boki >.
Nie sądzę żeby coś takiego mogło sprawić przyjemnośc mnie czy mojemu facetowi (czyz to nie lepiej wsadzić tam gdzie trzeba i przy okazji sprawić przyjemnośc partnerce =p) _.
Uwazam to hm.. za obleśne? ^^ Pulkownik Nikt - Sob 25 Gru, 2004 20:06 Temat postu:
Ksiadz na to: Wyczuwam na tym forum ZLO !! Idz Szatanie precz! Akysz! Akysz !!
APAGE , SATANAS !!!
A moje zdanie na ten temat: O gustach sie nie dyskutuje Natomiast czy ja bym to wybral? Nie wiem. Wszystko przez ludzi i dla ludzi :] maq - Sob 25 Gru, 2004 20:16 Temat postu:
źle - ksiadz by powiedzal chodz ze mna dziecko do zakrystii...
Wiecie co? gadanie o analu z 10 latkami jest troche hmm...dziwne... rozumiem, moze to kogos interesowac, ale co 10 latek wie o seksie?? Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 20:29 Temat postu:
a 10 latek moze wiedziec wiecej niz Ty
A co do anala..to jest straszne po prostu masohizm...a może sado-maso?chociaz to sie rozni od siebie troszkem Anonymous - Sob 25 Gru, 2004 20:35 Temat postu:
mag, zaraz dostaniesz ostrzeżenie za bujne posty. Nie sądzisz, że trochę przeginasz?
Anal jest fee, i wam to dziś powiadam. Temat zamykam ^^ Kinga - Sob 25 Gru, 2004 20:35 Temat postu:
Cytat:
A co do anala..to jest straszne po prostu masohizm...a może sado-maso?chociaz to sie rozni od siebie troszkem
masochizm to coś takiego że człowiek lubi zadawać sobie ból ...
a sado-maso to Yy np ... gdy para wzajemnie podczas seksu zadaje sobie ból ( bicze, pejcze ) sado to poprostu że ktoś komuś lubi sprawiać ból i to go Yy podnieca tzw domina że tak powiem ... a maso no to jak wyżej