Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - mam się z czego czwalić klasie- hisoria

misia*** - Czw 23 Gru, 2004 13:04
Temat postu: mam się z czego czwalić klasie- hisoria
jak wam idzie historia bo mi wspaniałe wszyscy w klasie 1,2,3 a ja 5 5 5 5 6- 5+,4+

nawet chłopak który chce być ''A R C H E O L O G I E M''('' ''' DLATEGO Ż E SIĘ NIE UCZY).mamy wymagającą nauczycielke ale to tylko dla naszego dobra -chce nas nauczyć.
Kinga - Czw 23 Gru, 2004 13:10
Temat postu:
misia*** czy nie uważasz że Twoje posty nic nie wnoszą ... jak weszłam na forum zobaczyłam ok 5 twmatów Twojego autorstwa w których piszesz albo o tym jak to dobrze idzie ci historia ... albo nie wiesz co dostaniesz pod choinke ... misa*** co ammy w tych tamatach napisac ?? Yh ... jeśli możesz to nie pisz takiech topiców rozumiem że jesteś z siebie dumna i wogóle to dobrze że masz takie oceny ... ale nie kazdego to interesuje
Miracle - Pią 24 Gru, 2004 12:15
Temat postu:
Zgodze sie z Kinga.twoje posty sa beznadziejne(bez obrazy).Rozumiem ze chcesz sie pochwalic itd.Ale kogo to tu interesuje???W pisaniu potow jestes bardzo podobna do mycha ktora ostatnio opisywala ze jej wyskoczyl pryszcz Rolling Eyes ale ona niektore posty pisze fajne i z sensem Confused
mroweczka - Pią 24 Gru, 2004 12:49
Temat postu:
Misia**...Nie zrozum nas źle,ale to naprawdę nikogo nie interesuje...Rozumiem,ze lubisz się chwalić no ale bez przesady Rolling Eyes Jesteś narzie w 3 klasie, w tym wieku to ja tez miałam same piątki...Pogadamy,kiedy będziesz w gimnazjum,wtedy to nam się pochwal ocenami z historii lub chemii.
Mróweczka Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group