Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - muza- pierwsza 3

misia*** - Czw 23 Gru, 2004 12:59
Temat postu: muza- pierwsza 3
z muzy dostałam pierwszą 3 i ze sprawdzianu gdy przyszłą je oddawać usłyszałam ;popisałaś si ę olka'' beszczelna zresztą muzyka i tak mi sięw życiu nie przyda
Pulkownik Nikt - Czw 23 Gru, 2004 13:00
Temat postu:
Misia !! Nie rob tylu tematow niepotrzebnych bo to floodowanie forum normalnie. Zreszta po co nam mowisz o swojej 3? Chryste Panie.
Kinga - Czw 23 Gru, 2004 13:02
Temat postu:
A ja zaraz założe temat ze dostałam 6 z fizyki z referatu ... a w TV o 16 bedzie Klan Wink biggrin Hahah ... Misia nie rob takich tematów ... Mam nadzieje że mod skasuje lub bloknie ten topic
Miracle - Pią 24 Gru, 2004 12:19
Temat postu:
Wiesz z angielskiego mam same 5 a ostanio jakos tak wyszlo e dostalam zem sprawdzianu moja pierwsza w zyciu 2 z tego przedmiotu bo nawet nie zajrzalam do zeszytu!!!!No i co ale ciekawy temat naprawde spadam bo zaraz mnie zasypiecie wspolczociem z 2 albo cos w tym stylu Laughing Matko czemu ty piszez takie posty kogo to interesuje???Sorki ale dla mnie twoje posty sa beznadziejne Rolling Eyes
mroweczka - Pią 24 Gru, 2004 12:55
Temat postu:
Nie przesadzaj,napewno nie dostałaś tej tróji za to,że podpisałaś sie tak a nie inaczej,widocnzie miałaś jakieś błędy Rolling Eyes I nie nabijaj już postów.
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 13:01
Temat postu:
Muzyka przyda się zawsze i wszedzie:) a tak dodam nie nabijaj postow jak mowi mroweczka... co obchodzi nas ze dostalas 3 z muzy Rolling Eyes
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 20:35
Temat postu: Re: muza- pierwsza 3
misia*** napisał/a:
z muzy dostałam pierwszą 3 i ze sprawdzianu gdy przyszłą je oddawać usłyszałam ;popisałaś si ę olka'' beszczelna zresztą muzyka i tak mi sięw życiu nie przyda

Misia nie podniecaj sie trója,to dobra ocena..
Ja sie jakos nie chwale ze dostałam 4+ z całkowicie sciagnietej klasowki z fizy bo nic nie umiałam,zupełnie nic.
Elun - Pią 24 Gru, 2004 21:43
Temat postu:
jakby tak kazdy mialby opisywac swoja kazda ocene jaka dostal kazdego dnia, to by byla tragedia Smile
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 21:46
Temat postu:
Skoro już wszyscy się wszystkim chwalą to co myślicie o moim avie?
Elun - Pią 24 Gru, 2004 21:48
Temat postu:
ze jest smieszny Very Happy
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 21:48
Temat postu:
jest bardzo 'słłłłłłiiiiit Mr. Green '...A tak serio to taka zmiana fajna:z ava metalici na jakas pszczółkę Nenar Very Happy
dopisek:to jest chyba pszczoło-dzieciak...a kto wie co to jest:D? ale ooftopujemy Twisted Evil
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 21:52
Temat postu:
To jest Mendo-wróżka, a nie jakaś pszczółka, jak chcesz pszczółkę to ci wyślę fajną, ale na PW, bo mnie zbanują jak tu dam^^, bo ona troche klnie... a po za tym cały ten temat jest offtopem
panienka_wierzba - Pią 24 Gru, 2004 22:03
Temat postu:
jeeeeej jaka słoooooodka ^^ omg jeeeeeej =) (postatsujmy tak tak =p)
Agentka - Pią 24 Gru, 2004 22:31
Temat postu:
słodka ale zęby ma jakieś duże

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group