Dzieci OnLine

Na luzie... - Jaki perfumy...??

misia*** - Czw 23 Gru, 2004 12:23
Temat postu: Jaki perfumy...??
Jakie perfumy lubicie bo ja dostałąm na ur.adidasa
dobrze się sprawują polecam!~!
Kinga - Czw 23 Gru, 2004 12:33
Temat postu:
a które dokładniej adidasa ?

Ja ? to zalezy od okazji nastroju pory dnia i roku Wink
Latem uwielbiam wszystkie owocowe cytrusowe zapachy leciutkie Wink
Zimą kwiatowe ... na jakieś wieczorki czy spotkania orientalne zapachy Wink lub kwaitowe ale mocniejsze Wink

Najbardziej lubie zapachy lekkie Wink
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 12:42
Temat postu:
Ja preferuje ciężkie i mocne zapachy, duszące kwiatowe i orientalne.
nidhogg - Czw 23 Gru, 2004 13:30
Temat postu:
haha prosze, az sprawdzilam i wyszlo, ze w moich perfumach, ktorych uzywam od lat kilku nuta zapachowa jest sandalowiec i ambra... ze tez zylam w niesiwadomosci tyle lat, zawsze mi sie wydawalo, ze on taki bardziej refreszowy jest Wink
ale generalnie wole lajtowe zapachy, niecierpie ciezkich i kwiatowych, od arzu dostaje kataru, glowa mnie zaczyna bolec etc
misia*** - Czw 23 Gru, 2004 13:32
Temat postu:
Kinga napisał/a:
a które dokładniej adidasa ?

Ja ? to zalezy od okazji nastroju pory dnia i roku Wink
Latem uwielbiam wszystkie owocowe cytrusowe zapachy leciutkie Wink
Zimą kwiatowe ... na jakieś wieczorki czy spotkania orientalne zapachy Wink lub kwaitowe ale mocniejsze Wink

Najbardziej lubie zapachy lekkie Wink

wiesz co nie mogę doczytać ma zapach owocowy ale bardzo ładny ja lubie zaopachy takie jakie mi si e podobają tylko najpierw musze powąchać
frigg - Czw 23 Gru, 2004 14:06
Temat postu:
ja lubie zapachy morskie, orzezwiajace
mam 1 stale perfmu, ktore uzuwam od lat, w sumie mialam 2 takie marki ale jednej juz nie ma w spzredazy i byl to mocny orintalny zapach, wiec uzywalam ich glownie wieczorem..
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 14:19
Temat postu:
JA uwielbiam najbardziej "sensi" Giorggio Armani, ale sa bardzo drogie wiec mam tylko jedne ktore się konczą, lubie też Amor Amor... mam podrobke i oryginal mojej siostry też są sliczne polecam. Wszystkie z nich są delikatne.. najbardziej takie lubie:)
Juwenta - Czw 23 Gru, 2004 16:35
Temat postu:
Ja bardziej od perfum wole wody toaletowe bo one zwykle maja delikatniejszy, orzeźwiający zapach a perfumy zwykle sa takie cięzkie i słodkie bardzo w zapachu i za takimi nie przepadam Wink Ale jesli chodzi o perfumy to lekkie ale też o ładnym zapachu. Owocowe też moga być.
justka007 - Czw 23 Gru, 2004 20:16
Temat postu:
Ja nigdy nie wiedziałam jakie mi sie perfumy podobają. Ale problem rozwiazał sie sam. Na mikołajki dostałam perfumy.
frigg - Czw 23 Gru, 2004 20:25
Temat postu:
Juwenta napisał/a:
Ja bardziej od perfum wole wody toaletowe bo one zwykle maja delikatniejszy, orzeźwiający zapach a perfumy zwykle sa takie cięzkie i słodkie bardzo w zapachu i za takimi nie przepadam Wink Ale jesli chodzi o perfumy to lekkie ale też o ładnym zapachu. Owocowe też moga być.

tak sie sklada ze podzial na wody toaletowe,prefumowane i perfumy nie wynika z ich zapachu a azawartosci alkoholu w jakich rozpuszczone sa olejki zapachowe...wody tolaetowe maja ich najmniej wiec sa deliktaniejsze, perfumu sa najbardziej skoncentrowanym zapachem dlatego sa mocniejsze i w zwiasku z tym aplikuje sie ich mniej i sa bardzij trwale...tego samego zapachu moga byc wlasnie wody tolateowe i perfumowane oraz perfumy...roznica oczywisce tez jest w cenie..
Miracle - Pią 24 Gru, 2004 14:09
Temat postu:
Ja lubie cytrusowe albo delikatne.Mi najbardziej sie podoba ze wszystkich perfum Ja'Dore od Diora ale sa straszliwie drogie i mialam je tylko raz w tym roku na wakacje Sad Fajne zapachy sa rowniez od Naomi Campbell i z Adidas Smile
Naomi - Pią 24 Gru, 2004 14:41
Temat postu:
Hm... Ja lubie różne Wink
Najbardziej chyba świeże i owocowe =]
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 20:07
Temat postu:
Ja lubie delikatne,morskie , owocowe i ogólnie takie świerze i orzeźwiające Smile
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 21:32
Temat postu:
A ja lubie celebre z avonu,to woda toaletowa,dla blondynek najlepiej,jest delikatna i swieza.Perfum nie polecam bo mozna sie udusic.
Anonymous - Pią 31 Gru, 2004 14:58
Temat postu:
Ja lubię lekkie, delikatne, owocowe lub orzeźwiające wody toaletowe. Do nazw nie przywiązuję uwagi. ;P
Anonymous - Pią 31 Gru, 2004 16:57
Temat postu:
Ja lubię prawie wszystkie perfumy i dezodoranty Adidaska Smile Narazie mam dwie sztuki Adidaska:
-Perfumy - Refreshing - Icy Burst
-Dezodorant - Fruity Rhythm
zazulita - Sob 01 Sty, 2005 20:54
Temat postu:
Ja najbardziej lubię perfumy o zapachu kwiatów. Lubię też perfumy delkiatne. Teraz używam perfum Puma żółte. Polecam te perfumy Wink
Kloe - Pią 11 Mar, 2005 19:20
Temat postu:
Ja najbardziej lubię delikatne, owocowe, orientalne i orzeźwiające Wink .
Olcia - Pią 11 Mar, 2005 21:04
Temat postu:
Ja zaglosowalam na delikatne...ale teraz mam ochote sprobowac nowej Wody toaletowej Spirit - Spirit Eau de Toilette
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 21:38
Temat postu:
Na urodzinki dostałam takie fajne perfumy: Puma Jamaica biggrin
Są boskie biggrin
zazulita - Pią 11 Mar, 2005 21:46
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Na urodzinki dostałam takie fajne perfumy: Puma Jamaica biggrin
Są boskie biggrin

O właśnie, to są te perfumy o których pisałam!! Są naprawde przepiekne!!
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 21:50
Temat postu:
najlepsze perfumy to te ktore eliminuja te przykre zapachy ale ich samych nie czuć, bo przy mocnych to sie ustać nie da
frigg - Pią 11 Mar, 2005 23:15
Temat postu:
przykre zapachy to mydlo i woda eliminuje + dezodorant antyperspirant.....perfumy maja na celu podkreslenie urody, charakteru..inne sa na wieczor a inne na rano...jescze inne pasuja brunetkom a inne bladynkom....
ale zgadzam sie perfumy nie moga byc uzyte w nadmiarze...zwlaszcza te, ktore sa bardzo intensywne same w sobie (np. obbsesion calvina kleina lub diuna diora)
Ona89 - Sob 12 Mar, 2005 08:16
Temat postu:
Ja lubię perfumy addidas niebieskie, ale niestety są trochę drogie. Puma też są śliczne, moja siostra je ma, ale mnie na nie nie stać Sad
Olcia - Sob 12 Mar, 2005 08:21
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
Puma też są śliczne, moja siostra je ma, ale mnie na nie nie stać Sad

JA mojej qmpeli na urodzinki kupilam perfumy pumy te rozowe.I teraz czasem od niej pozyczam, ale u nas to norma.. Razz
ajeczka11 - Sob 12 Mar, 2005 12:03
Temat postu:
Uzywam adidasa i mialam diora;-) Fajne soą oba zapaszki! Polecam;)
zazulita - Sob 12 Mar, 2005 12:10
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Uzywam adidasa i mialam diora;-) Fajne soą oba zapaszki! Polecam;)

Oja tak! perfumy Diora są przpiękne i bardzo długo się utrzymuje zapach (cały dzień). Niestety są strasznie drogie...

Pozdrawiam
Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 13:02
Temat postu:
Heh ja byłam kiedys w drogeri i wąchałam perfumy.... były przesliczne, patrze na cene a tu ponad 500 zl Laughing
Malutka=] - Sob 12 Mar, 2005 13:48
Temat postu:
Ja bardzo lubie owocowe perfumki...=]nom ale jak na razie skladamy sie z siorka na jakies fajne perfumki a potem uzywamy ich razem...takie oszczedzanie=]

dorota93 napisał/a:
Heh ja byłam kiedys w drogeri i wąchałam perfumy.... były przesliczne, patrze na cene a tu ponad 500 zl Laughing

Moj kochany Tatus, ktory nie ma hajsu zeby kupic mi glupie buty na wf kupuje perfumy za 600/700zł i wylewa je na raz...Moja mam jak to zobaczyla raz to myslala ze go zatlucze....tatusiek od siemiu bolesci nam zydzi na slodycze i ciuch a sam se kupuje takie drogie perfumy...to nie fair!!!ZABIC TATUSIA Mr. Green
Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 17:55
Temat postu:
[quote="Malutka=]Moj kochany Tatus, ktory nie ma hajsu zeby kupic mi glupie buty na wf kupuje perfumy za 600/700zł i wylewa je na raz...Moja mam jak to zobaczyla raz to myslala ze go zatlucze....tatusiek od siemiu bolesci nam zydzi na slodycze i ciuch a sam se kupuje takie drogie perfumy...to nie fair!!!ZABIC TATUSIA Mr. Green[/quote]
Ja nie wiem co bym w takiej sytuacji dla ojca zrobiła, wpierw bym troszke o.p.i.e.r.d.z.i.e.l.i.ł.a a potem wkurzyła Razz Na szczęście mój ojciec taki nie jest biggrin
mroweczka - Sob 12 Mar, 2005 17:56
Temat postu:
Nie używam w ogóle,nawet tych delikatnych.
Nie lubię Smile .
Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 19:44
Temat postu:
A ja ostatnio zakochalam sie w perfumach mandarynkowo pomaranczowych Smile mam taka perfume i zel pod prysznic, uhaha :> to jest boski zapach Smile
panienka_wierzba - Nie 13 Mar, 2005 14:49
Temat postu:
ja lubie hm..
zajeznie od nastroju = )
i zalezy od tego gdzie i z kim się wybiream Wink i oczywiscie od pory dnia, oraz pory roku (np. w zimie nie użyje pewnym których uzyje w lato bo sie udusze samym zapachem)
Ona89 - Nie 13 Mar, 2005 15:14
Temat postu:
Olcia napisał/a:
Ona89 napisał/a:
Puma też są śliczne, moja siostra je ma, ale mnie na nie nie stać Sad

JA mojej qmpeli na urodzinki kupilam perfumy pumy te rozowe.I teraz czasem od niej pozyczam, ale u nas to norma.. Razz

To jesteś fajną koleżanką. Tych różowych nie wąchała, chyba żadnych z tych, o których piszesz nie wąchałam. Moja siorka dostała na święta flakonik, w którym jest 20 ml, kosztował 55 zł. więc napewno ich sobie nie kupięw najblizszym czasie.
Anonymous - Nie 13 Mar, 2005 17:51
Temat postu:
Hehe a ja z koleżankami sobie pożyczami dezodoranty i perfumy po WF no i jak któraś ma coś ładniutkiego to sie psikamy Razz
dziewczyneczka - Sro 16 Mar, 2005 09:55
Temat postu:
Ja ostatnio na urodziny dostałam perfumy CHANEL mamausel. Piękne!!!
(tylko troche drogie;-)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group