Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - LUBICE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA ?

Elly - Pon 20 Gru, 2004 18:15
Temat postu: LUBICE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA ?
TAK JAK W TEMACIE I ANKIECIE. CZY LUBICIE ŚIĘTA BOŻEGO NARODZENIA Question uzasadnijcie swoją odpowieć .
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 18:18
Temat postu:
Nie lubię Świąt Bożego Narodzenia, ponieważ ten dzień jest dla mnie dniem gdzie wszyscy udają jak to bardzo się kochają i wogóle prezenty... To nie dla mnie takie coś.
Miracle - Pon 20 Gru, 2004 18:31
Temat postu:
Ja lubie Mr. Green Lubie je bo jest fajna atmosfera no i oczywiscie prezenty Cool Jest oczywiscie o wiele wiecej powodow ale nie chce mi sie ich wymieniac Very Happy
Elun - Pon 20 Gru, 2004 18:33
Temat postu:
uwielbiam je. Przynajmniej raz wszyscy jestesmy razem i sie nie klocimy Very Happy A tak w ogole to lubie je, poniewaz jast fajan atmosfera, te ubieranie chionki itp. Przypomina mi sie wtedy moje dziecinstwo, jak ja sie cieszylam kiedys z prezentow itp itd i ogolnie to je lubie Smile
Nikita - Pon 20 Gru, 2004 18:39
Temat postu:
Lubię je , ale nie tak żebym je uwielbiała Wink
Lubię je , ponieważ zjeżdża się cała rodzina , jest fajna atmosfera i taki czas zadumy...Ale Noid ma trochę racji , gdyż w ten dzień niby wszyscy przestają sie kłócić , godzą się , a tak naprawdę udają... Rolling Eyes
Elly - Pon 20 Gru, 2004 18:42
Temat postu:
Mi Święta są obojętne , nie lubie tego całego pośpiechu i tysięcy ludzi w sklepach przed świętami ... I jakoś zawsze jest tak że zanim siąde z rodzinką do stołu to się z tatą pokłuce ... Confused więc jest troszkę do [cenzura] ... Ale tak jak mówiłam święta są mi obojętne .
Miracle - Pon 20 Gru, 2004 19:01
Temat postu:
To ja sie kloce z nimi na codzien a w swiata jest wlasnie fajnie bo wszyscy sa dla siebie mili i nikt sie nie kloci Mr. Green
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 19:03
Temat postu:
Uwielbiam Święta Bożego NArodzenia:) chodzby dlatego, ze jest wspaniała tmosfera i powinnismy radowac sie, że Narodził się JEzus Smile
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 20:05
Temat postu:
Święta... hmm... kiedyś święta były wspaniałe - rodzinka, prezenty, pełno śmiechu i w ogóle fajna atmosferka...
Teraz, kiedy życie powoli zaczyna tracić dla mnie sens, a ja nie potrafię szczerze się śmiać, jak dawniej, święta wydają się do niczego... Confused
Kinga - Pon 20 Gru, 2004 20:08
Temat postu:
Himitsu Confused rany no normalnie to samo u mnie ... :/ ... yh ;(
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 20:14
Temat postu:
Heh, no to jest nas dwoje Wink. Będzie raźniej Wink. A nuż przyłączy się do nas ktoś jeszcze i będzie jeszcze raźniej...
Szkoda że jeszcze nikt nie stworzył lekarstwa na doła i depresję... Sad
Elly - Pon 20 Gru, 2004 20:57
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Heh, no to jest nas dwoje Wink. Będzie raźniej Wink. A nuż przyłączy się do nas ktoś jeszcze i będzie jeszcze raźniej...
Szkoda że jeszcze nikt nie stworzył lekarstwa na doła i depresję... Sad

Himistu troje , rok temu święta były jeszcze fajne , ale tera wogóle nie czuje rzadnej atmosfery ... i mam parszywy nasrój ....
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 21:08
Temat postu:
Ja lubię tylko w samą wigilię, bo tak jak dzisiaj se krąże wszędzie po mieśxcie porozwieszane mikołaje, bombi, zesway świączene i takie inne bajerki aż się rzugać chce, niezła komercha
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 21:17
Temat postu:
Ta, w grupie zdołowanym będzie raźniej Wink.
Btw, może mi się humor polepszy, jak dostanę od siostry to o co ją prosiłem Razz.
Elly - Pon 20 Gru, 2004 21:19
Temat postu:
HIMITSU MOŻE ZROBIMY SOBIE WIGILIE ZDOŁOWANYCH ALE BĘDZIE WESOŁO Mr. Green
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 22:57
Temat postu:
Hmm, ciekawy pomysł Wink. Byłoby ciekawie Wink. Tylko Kinga będzie miała troszku daleko dojechać Razz.
nidhogg - Wto 21 Gru, 2004 14:19
Temat postu:
hm no ja podobnie jak powyzej - lubilam jak bylam 'mala', bo jako praktycznie jedeyne dziecko w rodzinie skupialm cala uwage prezenty i wogole takie to mi sie wydawalo fajen.
a od kilku lat ani atmosfery nie czuje, ani to nie to samo co bylo kiedys, na prezenty jestem za 'stara', wszystko dzieje sie w pospiechu, bo babcia jest chora,
ale jest o tyel dobrze, ze nie ma wlasnie takiego udawania - jak bardzo sie kochamy - wszytsko wyglada jakby to byl zwykly dzien, tylko z wieksza iloscia osob przy stole.
a no i w miedzyczasie irytowaly mnie te spedy lyudzi, gdzie wszyscy mowili: ale ty uroslas/schudlas/przytylas/wyladnialas/zbrzydlas (niezaleznie od tego jaki byl stan faktyczny)
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 12:48
Temat postu:
Co Do Mnie To Je Uwielbiam. Czemu... Można Spotkać Się Z Rodzinką, Są Prezenty biggrin , Dobre Jedzonko I Przede Wszystkim Wolne Od Schoolki biggrin
mroweczka - Sro 22 Gru, 2004 13:08
Temat postu:
A ja uwielbiam...Wiem,ze wiekszość z Was powie,że nie lubi ale ja je po prostu kocham Wink W ogóle jestem jakaś inna Razz Ale kocham śnieg, to jak wszyscy sobie składają życzenia i nie tylko w rodzinie,po prostu wszędzie panuje taka suuuper atmosfera Wink
Mróweczka Kwiat
Elly - Sro 22 Gru, 2004 21:52
Temat postu:
Mrówa wcale nie jesteś inna , ja rok temu też kochałam święta i było superowo ale teraz nie czuje żadnej atmosfery ani nic więc są mi poprostu obojętne .
Elly - Sro 22 Gru, 2004 21:52
Temat postu:
Mrówa wcale nie jesteś inna , ja rok temu też kochałam święta i było superowo ale teraz nie czuje żadnej atmosfery ani nic więc są mi poprostu obojętne .
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 20:18
Temat postu:
KoChAm ŚwIęTa!!!!! a najlepsze są w tym wszystkim prezenty Twisted Evil
roger-1989 - Sro 29 Gru, 2004 21:31
Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:
KoChAm ŚwIęTa!!!!! a najlepsze są w tym wszystkim prezenty Twisted Evil

Wyjełaś mi to z pyska.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group