Ale mam coś takiego,że jak poczuję taki..słodko-kwaśny ,na przykład,zapach
 Ale mam coś takiego,że jak poczuję taki..słodko-kwaśny ,na przykład,zapach

ale zawsze wydawało mi sie że to poprostu jakieś wspomnienia czy przyzwyczajenia i chyba u mnie tak właśnie jest
 ale zawsze wydawało mi sie że to poprostu jakieś wspomnienia czy przyzwyczajenia i chyba u mnie tak właśnie jest

na ten temat...
  na ten temat...      polecam książke "Lśnienie" Kinga), albo mocniej... Chyba miałam taką total synestezję jak miałam 0-5 lat
 polecam książke "Lśnienie" Kinga), albo mocniej... Chyba miałam taką total synestezję jak miałam 0-5 lat  Potem zaczęło zanikać... Ale niedawno np. jak przechodziłam Najdłuższą Podróż pod koniec zaczęłam czuć smak Mentos sour mix... A to dlatego, że jak pierwszy raz byłam w tym miejscu, to właśnie je jadłam... Takie mam zwały różne
 Potem zaczęło zanikać... Ale niedawno np. jak przechodziłam Najdłuższą Podróż pod koniec zaczęłam czuć smak Mentos sour mix... A to dlatego, że jak pierwszy raz byłam w tym miejscu, to właśnie je jadłam... Takie mam zwały różne  

| Cytat: | 
| "Jej skóra to cynamon w słońcu, ciepła jak świeże ciasto, jej włosy długie jak miód. Biegnie jak jutro, szepcze dzień obiecuje nigdy. Jej nieuchwytny dotyk jest miękki jak dym, głęboki jak oddech, śnie o jej jsmaku i czuje palcami dźwięk truskawek, w jej głowie jest cisza. Uśmiechając się płynie do mnie i boje się tylko, że jej nie ma." - "poniedziałki są czerwone" Nicola Morgan. |