Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Kolega :]

gosiaczek - Czw 16 Gru, 2004 20:09
Temat postu: Kolega :]
Mam fajnego kolege Sylwka. On jest poprostu świetny. Czasami ma małe odchyły ale...Dziś dowiedziałam sie ,że odchodzi z naszej szkoły.. Będzie uczył się gdzieś w Niemczech:( Ja i jeszcze jedna koleżanka popłakałyśmy sie. A nauczyciele skaczął z radosci.. A ja mam nadzieje, że on wróci.. Bo jego kolega mówił ,że na sylewstra przyjedzie już. A wycowawczyni mówiła , że już nie wróci... Buu......... Jest mi smutno i źle Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jeszcze wyjechał bez porzegnania. A jeszcze jedno zrobiłam mu głupi żart i sie na mnie wk**wił. Ale dziś gadał ze mną Smile Smutno mi SadSad
Anonymous - Czw 16 Gru, 2004 20:21
Temat postu:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co w zwiazku z tym????????????? :roll: :roll:
sloneczko - Czw 16 Gru, 2004 20:49
Temat postu:
no nie bardzo wiem czego oczekujesz... tzn na jakie pyt mam odp<CO?> wiadomo ze zdarza sie tak ze czasem ktos musi sie wyprowadzic bo rodzic dostaje lepsza prace itd... a nie ma on koma zeby mu eska napisac czy zadzwonic... chyba on najlepiej wie kiedy wroci co nie... jak namoje to najwazniejsze jest zeby nie stracic kontaktu jesli ci na nim zalezy...
Naomi - Pią 17 Gru, 2004 17:04
Temat postu:
Jeśli chodzi o Sylwka (brak komentarza).
Chyba wiem o kogo chcodzi...
Niestey musisz się z tym pogodzić. Szybko zapomnisz.
Znasz chyba powiedzenie ,,Czas leczy rany"?
Anonymous - Pią 17 Gru, 2004 19:03
Temat postu:
Popieram Młodą.
Twoja miłosc albo kolezenstwo wygaśnie z upływem czasu i moze spotkasz fajniejszych...?
Anonymous - Sob 18 Gru, 2004 14:51
Temat postu:
A może nadal będziesz kochała i czekała, aż kiedyś on wróci, albo ty pojedziesz do niego? Razz
Sama musisz wybrać, czy chcesz zapomnieć czy dalej kochać. Obydwie drogi bolą...
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 06:58
Temat postu:
Witam.
Bez wzajemnych relacji z czasem zapomnisz. Może to i lepiej...
Pozdrawiam
sloneczko - Czw 23 Gru, 2004 09:44
Temat postu:
CZEMU MA ZAPOMINAC??? ja nie rozumiem... przeciez nie zyjemy w sredniowieczu istnieja telefony, internet itd...:]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group