Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Sztuczna Inteligencja

mroweczka - Czw 16 Gru, 2004 12:58
Temat postu: Sztuczna Inteligencja
Kto oglądał? Przypominam,że leciało bodajże w sobotę,zaczynało się o 22 z minutami a kończyło o 1 w nocy Smile .Szczerze mówiąc,to ja lepszego filmu w życiu nie widziałam...
Mróweczka Kwiat
Dexter - Czw 16 Gru, 2004 13:20
Temat postu:
Mi się bardzo podobał, wzruszająca końcówka, świetna gra aktorska ale i twórcy też nie byle jacy Smile
::PtyLuQ:: - Czw 16 Gru, 2004 13:26
Temat postu:
Ja oglądałem ale niestety nie całe Sad . Ciekawy film nie powiem. Podobał mi się Smile .
Anonymous - Czw 16 Gru, 2004 17:22
Temat postu:
super!!
Ale trwał na moim zegarze do 24.30 coś koło tego
Juwenta - Czw 16 Gru, 2004 18:34
Temat postu:
ja ogladałąm to wczesniej na komputerze, na tv niestety nie moglam ogladac bo jest bardzo późno a ja niestety nie moge tak siedziec Smile Ale uwazam ten film za świetny, strasznie ryczałam w niektórych momentach. Mysle ze bardzo dopracowany film, swietny pomysl, fabuła, w ogóle wszystko. Oceniam ten film na 6 w skali 1-6 Smile Lubie bardzo takie naukowe filmy zwiazane z przyszłościa, ale z taka przyszłościa realną, która jest mozliwa dzieki nauce a nie takie tam bajki s-f Smile
Nikita - Czw 16 Gru, 2004 19:03
Temat postu:
Ja niestety nie oglądałam Neutral Smile Gdy ujrzałam tutuł tego tematu - Sztuczna Inteligencja pomyślałam sobie że to chodzi o użytkownika " Inteligencja " heh...
panienka_wierzba - Czw 16 Gru, 2004 19:23
Temat postu:
ja oglądałam, film mi się wyjątkowo podobał, kawałkami wzruszajacy a kawałkami śmieszny (tak oglądaj film z moim bratem ^^.. wzruszający moment jak tego chlopca odmrosili Ci kosmici i oni nagle zniknęli
Brat-a gdzie podziali się kosmici?
Ja-Poszli na wino do żabki Mr. Green ^^) hyhy, ale film byl naprawde dobry
Elly - Czw 16 Gru, 2004 19:35
Temat postu:
Mi się poprostu podobał ... Widziałm lepsze filmy ....
Dexter - Czw 16 Gru, 2004 21:06
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
.. wzruszający moment jak tego chlopca odmrosili Ci kosmici i oni nagle zniknęli

Ja na forum filmowym przeczytałem że to nie byli kosmici tylko bardzo rozwinięte roboty.
nidhogg - Czw 16 Gru, 2004 21:52
Temat postu:
hm film bylby siwetny, gdyby skonczyl sie wczesniej (nie chodzi mi o godzine - bo akurat ogladalam kiedy indziej, tylko o moment filmu), bo koncowka jest dla mnie zenujaca i przegieta. ale egneralnie mi sie podobal
Miracle - Pią 17 Gru, 2004 18:21
Temat postu:
Mi sie film podobal Smile
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 19:34
Temat postu:
Ogladalam go duzo wczesniej, teraz ostatnio tylko poczatek. Bardzo dobry, nieco pozhizowany film... Ten chlopak zawsze jakies odmience gra Razz (np. "6 zmys"l).
Anonymous - Pią 31 Gru, 2004 16:44
Temat postu:
Dobry film, ale zaś nie wspaniały. Widziałam kilka lepszy, ale większość to filmy gorsze... Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group