Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Mayhem

Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 10:03
Temat postu: Mayhem
Ktoś słucha tego kultowego bandu ? Co prawda już niegraja jak kiedyś ale to niezmienia faktu ze Buried by Time and Dust, Chainsow guts [cenzura] i cała menażeria wymiata biggrin
altruista - Sro 15 Gru, 2004 10:27
Temat postu:
szczerze? Ja nie. Nie lubie kiedy odglos koparki pracujacej za oknem brzmi prawie tak samo jak wokal danej grupy. I takiego znecania sie nad gitarami oraz perkusja tez nie rozumiem. Troche litosci ludzie! :P Mayhem, burzum i podobne wynalazki muzyczne zostawiam innym, wole cos lzejszego [odkrycie ostatnich dni - Anathema]
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 17:26
Temat postu:
Niekażdemu się podoba Smile
Ale Anathema jest świetna dobry wybór Smile Szczególnie Alternativ 4 ^^... [cenzura] są też kawałi jak A fine day to exit Fragile Dreams czy znany wszyskitm Empty.... aż se zapuszcze żbiku ^^
altruista - Sro 15 Gru, 2004 18:07
Temat postu:
wiesz, to JEST dziwne - z anathemy slucham wlasnie alternative 4 i uwazam fragile dreams jako najlepszy kawalek z plyty :P inner silence tez jest zacny [jak zreszta cala plyta :P]
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 18:12
Temat postu:
[quote="altruista"]wiesz, to JEST dziwne - z anathemy slucham wlasnie alternative 4 i uwazam fragile dreams jako najlepszy kawalek z plyty :P inner silence tez jest zacny [jak zreszta cala plyta :P][/quote]

To nie jest dziwne tojest prawda....
DeadCorpses - Pon 27 Gru, 2004 21:45
Temat postu:
muhahahaha! mayhem! i ch.uj, że brzmią jak banda budowlanców! oni są trv, tr00, pagan, demonic, evil, gore, kurde!

tego można posłuchać jeśli akuratnie nie możesz osiągnąć szumu w radiu :P, bo ja do tego taki tr00 blakk przyrównuje.

A co do innych takich zespołów to prymat wiedzie Marduk! Mahr Dhook! i off korz ich Christ Raping Black Metal!
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 23:07
Temat postu:
marduk? a ble...Smile
Pan_Feanor - Wto 28 Gru, 2004 08:39
Temat postu:
DeadCorpses napisał/a:
muhahahaha! mayhem! i ch.uj, że brzmią jak banda budowlanców! oni są trv, tr00, pagan, demonic, evil, gore, kurde!

tego można posłuchać jeśli akuratnie nie możesz osiągnąć szumu w radiu Razz, bo ja do tego taki tr00 blakk przyrównuje.

A co do innych takich zespołów to prymat wiedzie Marduk! Mahr Dhook! i off korz ich Christ Raping Black Metal!

Hehehe Smile kolejna bratnia dusza lubiąca [cenzura]ć się z tró 14 letnich prawdziwków Smile.
Ale serio lubie Mayhema, Naglfara itd. (No ale niebiegam po mioeście w corpsepaincie obwieszony pentagramami jak hoinka) Ja słuham wszystkiego :]
altruista - Wto 28 Gru, 2004 10:12
Temat postu:
wiesz, ja znam chlopaka - on JEST tr00 14letnim, jak to ladnie okresliles, prawdziwkiem :P [moze troche przesadzam]. I odkrylem kolejne swoje [cenzura] wlasciwosci - jezeli zewszad rozlega sie black w stylu burzum, mayhem, emperor czy inne dziadostwo, a ja mam na czym oprzec glowe [np na pewnych partiach ciala kolezanki] to zasypiam natychmiastowo :P
panienka_wierzba - Wto 28 Gru, 2004 12:56
Temat postu:
To źle robisz ! Upijasz ją zawlekasz do swojego outaża w lesie czekasz na pełnie i sodomizujesz jak miło wykrzykujac imię Astarotha i innych książąt piekielnych biggrin... Ewentualnie mamroczesz klucze edniohiańskie od tyłu :]
Pan_Feanor - Wto 28 Gru, 2004 12:57
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
To źle robisz ! Upijasz ją zawlekasz do swojego outaża w lesie czekasz na pełnie i sodomizujesz jak miło wykrzykujac imię Astarotha i innych książąt piekielnych biggrin... Ewentualnie mamroczesz klucze edniohiańskie od tyłu :]

To pisałem Ja Jażąbek :/.....
nidhogg - Wto 28 Gru, 2004 13:07
Temat postu:
a ja sie 10 min zastanawialam co to jest outaż Wink

ta, mayhem jak dla mnie jest zabawne Wink szcegolnie jak panowie ze szczotkami do czyszczenia kibla na rekach biegaja Wink
Pan_Feanor - Wto 28 Gru, 2004 13:11
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
a ja sie 10 min zastanawialam co to jest outaż Wink

ta, mayhem jak dla mnie jest zabawne Wink szcegolnie jak panowie ze szczotkami do czyszczenia kibla na rekach biegaja Wink

Kiedyś to był porządny zespół, heh ale pozabijało się kilku członków samych przez się i z pomocą postronnych i teraz grają tak sobie (czytaj popłuczyny). (OutażSmile)...kije od szczotki biggrin.... tego jeszcze niesłyszałem :]
nidhogg - Wto 28 Gru, 2004 13:19
Temat postu:
no ja teraz to nawet nie slyszalam , to ze panowie nie pozyli za bardzo to wiem, ale 2 starych pierdzieli chyba zostalo
nom ale wracajac do teraz - to jak moj chlop na koncercie byl nie wygladal na zachwyconego tym co tam uslyszal i ujzal,

(ja osobiscie posiadam tylko w wersji kasetowej i to jeszce jakosci wysoce uszkodzonego pasma telefonicznego 'deathcrush' i 'de mysteriis dom sathanas' z moja ulubiona pogrzebowa zaba Wink)
Pan_Feanor - Wto 28 Gru, 2004 13:25
Temat postu:
No to masz najlepsze ich dzieła biggrin A jakośc. nieprzejmuj się nikt nie ma lepszej biggrin...
DeadCorpses - Czw 30 Gru, 2004 21:23
Temat postu:
ditto. im większy szum, tym lepiej
'outaż' <-- gratz.
Pan_Feanor - Pią 31 Gru, 2004 11:07
Temat postu:
Właśnie skończył się świetny koncert Scorpionsów, leciało na Polsacie Smile chłopaki ciągle się trzymają, chociaż wokal już nie ten .

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group