Dzieci OnLine

Fotografia - Moje prace wystawione na widok publiczny

Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 09:57
Temat postu: Moje prace wystawione na widok publiczny
Zapraszam do Galerii

http://pan-feanor.deviantart.com/
Mała - Sro 15 Gru, 2004 15:39
Temat postu:
nono , klimat jest, a to sie liczy! jaki sprzet?
zapraszam do mnie http://digart.pl/pokaz.lista.php?userid=miedziana
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 17:45
Temat postu:
Twoje prace znam od dawna Smile...
Niemoge się nawet porównywać, masz poprostu talent a twój sensualizm pozwala wydobyć ci całą ekspresje z ulotnej chwili.
Pulkownik Nikt - Sro 15 Gru, 2004 18:42
Temat postu:
Ten swiecacy krzyz to jakis fotomontaz czy ucielesnienie tandety? Shocked Gush gdzie takie cudo mozna zobaczyc?
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 18:47
Temat postu:
Na cmentarzu biggrin
Pulkownik Nikt - Sro 15 Gru, 2004 18:50
Temat postu:
Rotfl Laughing Ladnie sie musi prezentowac taki sliczny jasniejacy neon wsrod zalobnikow Smile No niewazne ale ciekawie musi to wygladac ;P
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 22:46
Temat postu:
Słuchaj prace są swietne:) masz talent ale pytanko czy ten gosc pokazujacy znak satanistyczny po prawej to ty??
Pan_Feanor - Czw 16 Gru, 2004 09:18
Temat postu:
Heheeh znak satanistyczny :] dobre sobie Smile.... No ja a kto inny ?..... Spodziewałaś się grubrgo gościa w okularach i podkoszulku Smile.. Dostałaś długowlosego brodacza w skórze z długimi czarnymi paznokciami ^_^
Mała - Czw 16 Gru, 2004 14:02
Temat postu:
he he, wierzba Ci pewnie moje pokazywala:P?
ja talentu nie mam, wystarczy troche sie tym pobawić, poczytać. naprawdę. za to Twoje prace mają super klimat, przemawiający :> zapraszam na DA (digart.pl) :>
Anonymous - Czw 16 Gru, 2004 22:57
Temat postu:
hmmm.. no Feanor no to jest znak satanistyczny. Rogi diabła cz jakos tak..
Pulkownik Nikt - Czw 16 Gru, 2004 22:58
Temat postu:
Ja juz nie moge.. rotfl biggrin
Pan_Feanor - Pią 17 Gru, 2004 07:19
Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
hmmm.. no Feanor no to jest znak satanistyczny. Rogi diabła cz jakos tak..

Ojejku przepraszam już niebede Smile... Niech nawet to będzie międzynarodowy znak ciastka z dziórką Smile moge przcież pokazywać co chce ^^
Anonymous - Pią 17 Gru, 2004 08:44
Temat postu:
Dobra sorka... to wyglądało jakbym się czepiała tylko nie byłam pewna czy to ten znak... wolny kraj Very Happy
Pan_Feanor - Pią 17 Gru, 2004 11:57
Temat postu:
Smile... Może to wynikało z mojego image'u... przeważnie popylam w skórze od spodni poprzez ramone aż na rękawiczki kończąc. Czasem jest to flanela i czpaka z piórkiem. Jeszcze innym razem hipisowska opaska lelonki i obszerny sweter... jeszcze innym razem rege Haizel na głowie Smile.. Feanor zmiennym jest....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group