elfkaNenar napisał/a: |
Dla psychologia jest to to co drzemie w głębi naszej psychiki, każdy odruch, zachowanie, wszystko czym się kierujemy w życiu, to co nami kieruje. A także dziedzina nauki |
AloneMoon napisał/a: |
Ja mysle ze psychologia to taka "pseudo-nauka" ktora nie ma najmniejszego sensu.Psychologowie sa wspolczesnymi szamanami ktorzy proboja ludzia wbic do glowy ze tylko oni maja racje,a tak naprawde nie moga tego naukowo udowodnic .Nie mam pojecia dlaczego ludzie uwazaja to za nauke, przecierz to bez sensu. |
Czemu? Ja nie uwazam za oni maga w czyms pomuc,trzeba samemu sobie pomuc...trzeba miec silna wole a sie uda.Albo porozmawaic z bliskimi osobami i oni ci pomaga..
A nie wadawac kase na jakis "pseudo-naukowcow" ktorzy moze cie "zahiptonyzuja" i juz bedziesz zdrowy ![]() |
Cytat: |
wadawac kase na jakis "pseudo-naukowcow" ktorzy moze cie "zahiptonyzuja" i juz bedziesz zdrowy |
Cytat: |
na to wskazuje widzisz tez czasem myslalem ze silna wola i do przodu jednak tak nie jest |
Kamix napisał/a: |
nalezy pamietac ze w niektorych i niestety bardzo licznych przypadkach na silna wole jest juz zapozno |
Ja mysle ze psychologia to taka "pseudo-nauka" ktora nie ma najmniejszego sensu.Psychologowie sa wspolczesnymi szamanami ktorzy proboja ludzia wbic do glowy ze tylko oni maja racje,a tak naprawde nie moga tego naukowo udowodnic .Nie mam pojecia dlaczego ludzie uwazaja to za nauke, przecierz to bez sensu. |