Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Zapuszczanie włosów?

Sajmon - Wto 14 Gru, 2004 11:25
Temat postu: Zapuszczanie włosów?
Około rok temu zaczęłem zapuszczać włosy... miałem juz naście cm. Ale nadchodziło bierzmowanie i nowa szkoła wiec matka mnie zachęciła zebym ściął (mam kręcone i robiło mi sie afro).
Ale teraz podjąłem ostateczną decyzje - zapuszczam ale juz na stałe. Z drugiej strony nienawidze moich włosów biggrin. Bo sie kręcą głupie. Są popieprzone czarnym pieprzem czy co? Nie działa na nie prostownica ani zadne prostujące szampony/odrzywki.. Co mam z nimi zrobić? Jak przetrwać okreś 15/25 cm ? To mniej wiecej rok trwa taki okres ! Shit chce mieć długie ale jak?? To trwa jak wieczność mysle ze moze za 2 lata będą długie wmiare........ HELP
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 13:29
Temat postu:
Chyba tylko pozostaje ci czekać, aż urosną i przestaną sie lokować to o wiele lepsze od robienia z nimi Bóg wie co i niszczenia ich, jak przeczekasz ten okres to będą świetne <lol> kuzyn koleżanki tak miał, a teraz jakie ciacho ma na głowie^^ (tz. świetne włosy)
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 13:44
Temat postu:
a ja jestem łysy !!!!!!
Elun - Wto 14 Gru, 2004 16:14
Temat postu:
wlosy gdy ci urosna juz na znaczna dlugosc, powinny przestac sie krecic, chyba, ze masz je genetycznie krecone, to wtedy nic nie poradzisz, oprocz mechanicznych zabiegow
godrobert - Wto 14 Gru, 2004 17:36
Temat postu:
Chłopie... Masz fuksa!! Sam chciałbym mieć takie kręcone włosy, ale... przed tobą długa i cięzka droga. Najpierw będą sie beznadziejnie wywijac, i przez to będziesz wyglądać jak skończony idiota. Pozniej podrosną, i będą ci leciec do oczu. Pozniej znowu urosną, i będą ci leciec do ust. A pózniej, będziesz miał za ramiona i... będziesz boski. Zapuszczaj, zapuszczaj. Kręcone długie włosy to dar Boży, nie możesz go zmarnować. Ja mam za ramiona, ale takie proste Confused Nieciekawe, ale i tak je uwiebiam Very Happy
panienka_wierzba - Wto 14 Gru, 2004 20:00
Temat postu:
no chlopcze =)
przezyj a wtedfy bedziesz boski.
Ewentualnie mozesz sobie hm.. uzywać spejclanego szamponu do włosów kręconych => przynajmniej będą mniej napuszone =p.
Ale jeśli chcesz być piękny to pusisz pocierpieć te 1-1,5 roku ^^
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 10:05
Temat postu:
Jezu. jak ja bym chciał mieć gręcone rude włosy Smile Przy długości moich obecnych były by [cenzura]....
Miracle - Sro 15 Gru, 2004 18:56
Temat postu:
Niewiem co jest super w dlugich wlosach u chlopakow...Mnie sie to wcale a wcale nie podoba.No moze tak troszke do ramion wygladaja spox ale dluzsze Laughing.Najgorsze jest niekiedy gdy chlopcy zadko myja te dlugie wlosy i sa przetluszczone Rolling Eyes
Elun - Sro 15 Gru, 2004 19:01
Temat postu:
Miracle, u mnie w klasie chlopacy nie myja tych wlosow Puke I wyglada to strasznie, moze byloby lepiej, gdyby je jeszcze jakos czesali, a nie nosza takie rozczochrane

co innego, gdy chlopak jakos o nie dba, podcina, myje, czesze i zwalcza łuzpież. Wtedy nawet fajnie wyglada. U mnie jest tylko 1 taki chlopak, czyli stanowczo za malo
panienka_wierzba - Sro 15 Gru, 2004 19:28
Temat postu:
a ja facetów z długimi włosami po prostu ubóstwiam =) tylko tak jest problem jesli ich nie myją czy cos, ale w moim otoczeniu takich nie ma (a w moim otoczeniu jest aaaaaaaaa i jeszcze wiecej takich facetów [tzn. z dlyugimi wlosami] =p) =).
Elly - Sro 15 Gru, 2004 21:40
Temat postu:
Ja tez lubie facetów z dłudaśnymi włosami ale z krótkimi też oblecą ... A co do długoch włosów to podobaja mi sie tylko i wyłącznie takie zadbane i "zdrowe' włosy Very Happy .
godrobert - Sro 15 Gru, 2004 22:30
Temat postu:
Ludzie... Gdzie wy wogóle widzieliście ludzi w brudnych włosach? Przez te 16 lat które przeżyłem, nie widziałem jeszcze nigdy gościa w dlugich tlustych wlosach (nie licząc meneli, i bezdomnych). Osobiście uważam że długo włosi, to jedni z najbardziej zadbanych ludzi. Dlaczego? A no taka osoba musi myć głowe codziennie, maxymalnie co dwa dni. A taki w krótszych nie myje przez 3 tygodnie, tylko nawali żel, i już nie widaćSmile
Pan_Feanor - Czw 16 Gru, 2004 08:48
Temat postu:
godrobert napisał/a:
Ludzie... Gdzie wy wogóle widzieliście ludzi w brudnych włosach? Przez te 16 lat które przeżyłem, nie widziałem jeszcze nigdy gościa w dlugich tlustych wlosach (nie licząc meneli, i bezdomnych). Osobiście uważam że długo włosi, to jedni z najbardziej zadbanych ludzi. Dlaczego? A no taka osoba musi myć głowe codziennie, maxymalnie co dwa dni. A taki w krótszych nie myje przez 3 tygodnie, tylko nawali żel, i już nie widaćSmile

Tródno się niezgodzić, jak gościu już te włosy zapuscił to o nie dba...
altruista - Czw 16 Gru, 2004 09:51
Temat postu:
podziwiam ludzi z dlugimi wlosami - mnie cholera bierze jak mam wlosy dluzsze niz 1.5 cm, wiec chodze zawsze [prawie zawsze :P] sciety na jakies 6mm, co w polaczeniu z moja przezajebista czapka z wloczki nadaje mi wyglad wykwalifikowanego robotnika budowlanego [i daje wiele powodow do radosci - kiedys idac z kumplem, typowym tr00 metalem podjechalo do nas paru skinow, juz chcieli sie rwac do szabel kiedy jeden wypalil 'tej, spokoj, z naszym idzie' na co wykonalem klasycznego rotfla z polpiruetem kiedy oddalilismy sie na wieksza odleglosc]
Pan_Feanor - Czw 16 Gru, 2004 10:44
Temat postu:
W hardkorowca się bawiesz biggrin
PAle swją fajkę z duńskim tytoniem i do budy biggrin HAjdo
Anonymous - Czw 16 Gru, 2004 15:27
Temat postu:
A ja podnosze rączkę mi mówię, że ze mną do klasy chodził chłopak, którego włosy wyglądały jak tłuste i ich prawdopodobnie nie mył, a na pewno nie czesał. Teraz ma krótkie włosy i wszcy odetchnęli z ulgą biggrin
rodzynka - Pon 10 Sty, 2005 18:25
Temat postu:
łe nie zapuszczaj łeeeeeeeeeeeee nie fajne!
panienka_wierzba - Pon 10 Sty, 2005 21:14
Temat postu:
jak chce niech zapuszcza grrr ^^ faceci z dlugimi wlosami są oh ah : > mrr =D
nidhogg - Pon 10 Sty, 2005 21:37
Temat postu:
ta sa ah oh jak maja, ze tak powiem predyspozycje - patrz - ilosc, jakosc i dbanie o to wszytsko. inaczej to juz smieszne jest, vide - chociazby moj chlop - nie dosc, ze lysieje, to jeszce ma 3 wlosy na krzyz, w tym przypadku dlugie wlosy nie sa ah oh, a fu ble
Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 22:15
Temat postu:
osz kurde no
loczki? rude? ja już wymiękam^^
ty sie chłopie ciesz wiesz ile bab będzie za tobą szalało?
Smile
Pan_Feanor - Pon 10 Sty, 2005 23:08
Temat postu:
Ja będe miał 3 włosy na krzyż i długie do pasa Razz
Papierowa Tęcza - Wto 18 Sty, 2005 22:33
Temat postu:
zapuszczaj man, zapuszczaj! Długie włosy są tru - a jak to mówi poradnik: jak być tru:
1) bądź tru
2) nie bądź gejem
3) każdy kto nie jest tru jest gejem

Smile A tak na serio, to zycze powodzenia w zapuszczaniu.. ja juz gdzies tak rok tez zapuszczam... albo i dluzej.. nie pamietam - w kazdym razie - nie wiem co wy widzicie w długich kręconych włosach ;P Proste i czarne są bardziej gothicowo-nordyckie - czyli tru ;P (ech... dopiero doszly do poczatku plecow T-T.. jeszcze tyle zapuszczania..)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group