Dzieci OnLine

Zwierzęta - Co jest mojemu kanarkowi???? POMÓŻCIE BŁAGAM!!!

Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 10:47
Temat postu: Co jest mojemu kanarkowi???? POMÓŻCIE BŁAGAM!!!
Crying or Very sad Mój kanarek ma 7 lat i od 2 dni siedzi ciągle w baseniku.Prawie nic nie je, a jak juz wychodzi na chwilę z basenu i staje na prątku(patyku) to prawą łapke podkurcza pod siebie... Sad Chciałam z nim iść do weterynarza ale mój "kochany" tatuś powiedział że to nie ma sensu, iże weterynarz nie pomoże takiemu małemu ptaszkowi... Pale JA JESTEM CAŁKIEM INNEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!!! Ale weterynarz odpada..... CZy wiecie co za choróbsko może mieć mój kanarek, oraz czy są w zoologicznym jakies specjalne witaminki, jak się nazywają oraz ile kosztują???
Agentka - Nie 12 Gru, 2004 11:05
Temat postu:
myśle że jednak powinaś z nim iśc do weterynarza, bo jeśli jest chory to wet mu pomoże dam ci adres forum o ptaszkach tam znają sie na rzeczy Mr. Green--> FORUM PTASZKOWE
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 20:42
Temat postu:
Dopiero teraz sobie przypomniałam że pisałam tu post o kanarku Laughing Pisałam go w niedziele, w poniedziałaek miałam iść do weta, a patrze i co widze......... kanarek zachowuje sie normalnie, je tak jak zwykle i wygląda świetnie Smile
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 22:27
Temat postu:
wyglada swietnie,ale sie jeszcze okaze ze cos z nim złego!Ja radze isc do weteryna!
Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 15:40
Temat postu:
a.. no wyglada swietnie.. ale jednak pojdz z nim do weterynarza... a moze to tylko objaw starosci?
Alexis - Wto 11 Sty, 2005 13:41
Temat postu:
według mnie twojemu kanarkowi zbliża się koniec życia. ja sama miałam kanarka, który żył pół roku. bardzo płakałam po nim ale zrozumiałam, że to on prze ze mnie zdechł... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Łukasz - Czw 11 Sty, 2007 21:18
Temat postu:
Ja mam kota i chomika. Chomik ma rok a kot ma niecały rok Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group