Między nami chłopakami... - Prezent Kinga - Czw 09 Gru, 2004 16:20 Temat postu: Prezent
Właśnie ... jak widzicie temat chodzi o prezent :> oczywiście dla chłopaka
Tak mi sie zdrazyło że wylosowałam takiego jednego, zapalonego fotgrafa ... ma komp ale raczej informatyka sie nie interesuje ... nie chce piłki czy pluszaków ani nic takiego. Cena prezentu 25 zł ... I co by tu kupic ? licze na waszą pomoc :>
A wogóle chłopcy jakie lubicie prezenty, albo jakie macie pomysły na prezent dla chłopaka ? Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 20:46 Temat postu:
No to moze ja się wypowiem pierwszy . Mi osobiście byłoby obojętnw co bym dostał. Liczy się chęć jak również pomysł. Najlepiej coś śmiesznego, ja takie pierdółki lubię dostawać DeadCorpses - Pią 10 Gru, 2004 21:32 Temat postu:
ot, coś absurdalnego w swej bezużyteczności, im śmiejszniejsze tym lepiej, najlepiej coś dużego, coby jeszcze nieporęczne było. lub jakiś zwykły przedmiot z jakąś nierealną dopiską (np. krowi łańcuch 'łańcuszek szczęścia/przyjaźni/płodności or shit) Mała - Sob 11 Gru, 2004 13:09 Temat postu:
słodycze:P roger-1989 - Nie 12 Gru, 2004 15:24 Temat postu:
Kup mu stringi męskie ze słonikiem. Kinga - Nie 12 Gru, 2004 16:32 Temat postu:
Jemu ? <lol> o niee ... to byłby koszmar
Yh ... nadal nie mam pomysłu frigg - Nie 12 Gru, 2004 18:01 Temat postu:
kinga jak sama mowisz...jest zapalonym fotografem...jesli uzywa trdycyjnej lustrzanki to kup mu jakis fajny film, albo jakas ksiazke w tym temcie.. kicp - Nie 12 Gru, 2004 21:29 Temat postu:
hm, ja dostalem dezodorant, zel pod prysznic i kubek, i jestem wielce zadowolony, bo wszystkie przedmioty są przydatne, mozna sie z czegos przyjemnego napic, i nie smierdziec [a dostalem jakis AXE, na co ponoc laseczki leca, wiec w ogole faaaaajnie;] Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 20:45 Temat postu:
AXE muwisz muszę próbować, A do prezentu to myśle że jeśli jest takim zapalonym fotografem to prezent musi być ,fotograficzny, Nie znam się na fotografi ale... może jakiś debeściarski album na zdjęcia =) albo książka na ten temat Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 21:01 Temat postu:
Tak.. myslę, ze tak jak powiedział Aren ksiazka itd.. myślę ze taka ksiazka o fotografii napewno by mu się przydała albo..... najlepiej zajdz do sklepu fotograficznego .. sprzedawca fachowo doradzi:) frigg - Wto 14 Gru, 2004 14:05 Temat postu:
kinga nie napisalas czy juz cos kupilas i czy temet jest zamkniety...nie wiem tez do kiedy te prezenty macie kupic ale jesli jescza masz czas to w niedziele od 10 do 14 w klubie stodola (przy metrze pole mokotowskie) jest gielda fotograficzna, jest taniej, mozna sie targowac i jest calkiem spory wybor...oczywiscie do wiadomosc gdybys sie jednak zdecydowala na cos z tego zakresu i gdyby chcialo ci sie podjechac... Kinga - Wto 14 Gru, 2004 17:27 Temat postu:
Temat nadal trwa ... Eh mam czas do następnej środy
Tylko wiecie aparat to on dostał do jakiegoś posła który się zainteresował jego fotografią i dostał tez książki od niego ... EH żebyście widzieli te jego zdjęcia tragedia ... w porównaniu do fot Małej to już wogóle ale to tak poza Topicem
No wiec książki mu raczej nie bede kupowac
frigg może właśnie się tam wybiore
Dzięki za wsyztskie propozycje mo.ze ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ? Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 10:11 Temat postu:
Ja poszukuje pluszowej żabki Kaj można taki badziew kupić ? panienka_wierzba - Sro 15 Gru, 2004 15:25 Temat postu:
misiu w sklepie z zabawkami =)
daj mi 10, 15 złotych to Ci kupie ^^ Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 17:42 Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
misiu w sklepie z zabawkami =)
daj mi 10, 15 złotych to Ci kupie ^^
Niema szans musze z tobą iść i wybrać TO prezent dla kogoś szczególnego jak dobrze wiesz i dlaczego niepogadamy w bomu tylko przez neta ? Ta globalizacja jest chora Miracle - Pią 17 Gru, 2004 20:55 Temat postu:
No niezle jaja se robisz Panienka_Wierzba z braciszka i to nie pierwszy raz panienka_wierzba - Pią 17 Gru, 2004 21:28 Temat postu:
ja sobie z brata wcale jaj nie robie =)
jak tylko bedzie przy kasie moj misiaczek to idziemy razem do sklepu z zabawkami ^^ i wybierzemy razem =p, ja przy okazji pokupuje jeszcze miśki dla moich 2 kumpel (prezenty dla Nenar Małej Pulkownika i Kindzi juz kupione =) )