Dzieci OnLine

Z ¿ycia szko³y... - Dzieci lepszego Boga...Pytanie do ch³opaków

Spanielka - Czw 09 Gru, 2004 15:08
Temat postu: Dzieci lepszego Boga...Pytanie do ch³opaków
Hej
Mam pytanie do ch³opaków ale dziewczyny równie¿ s± tu mile widziane Very Happy
Uprzedzam. Dla niektórych mój post mo¿e okazaæ siê trochê ¶mieszny ale zaryzykujê...
Chodzi o to,¿e w mojej szkole jest jedna taka klasa "C" tam chodz± jak ja to mówiê "dzieci lepszego Boga" a konkretniej ca³a elita czyli dzieci lekarzy, prawników i w ogóle ca³a klasa sk³ada siê z tej "grupy trzymaj±cej w³adzê". Z jednej strony no to dobrze, ¿e ludziom siê powodzi nic do nich nie mam ale z drugiej strony jest strasznie...
Np. na ostatnich andrzejkach wymalowa³y siê jak spod latarni, wszystkie zrobi³y sobie czerwone pasemka oprócz jednej brunetki która palnê³a sobie platynowy blond.
Ok. Chc± wygl±daæ jak ma³py niech wygl±daj±, co mi tam zale¿y. Tylko to ich zachowanie...one s± po prostu okropne.... Moja szkola nie jest za du¿a, ale ich jest wszêdzie pe³no, przychodz± do szko³y w miniówkach i topach i wieeelga¶nym krzy¿em który zwisa im a¿ do...mniejsza o to...
Rozumiem, dziewczyny dojrzewaj± i maj± mêtlik w g³owie i przez to nie widz± co na siebie wk³adaj± no ja tak to sobie t³umaczê.... Rolling Eyes
Ale najgorsze jest to ze one oprócz tego ¿e wygl±daj± jak ma³e dziwki (sorrka za wyra¿enie ale inaczej siê nie da....) to jeszcze s± g³upie jak ma³o kto, nie mówiê ju¿ o tym ¿e zda³y do dalszej klasy tylko dla tego ¿e tatus by³ u dyra szkoly i da³ mu w ³apê...
Ale do jasnej ciasnej co ch³opaki w nich widz± ? No co ? Ch³opcy pomó¿cie mi bo razem z qmpel± siê nad tym g³owimy od 6 lat...
Ka¿da z nich ma ch³opaka, którego zmienia przynajmniej dwa razy na tydzieñ, a ja ciekawa
jestem o czym taki inteligentny ch³opak mo¿e z ni± rozmawiaæ ?! Dla mnie to ona jest gorsza od analfabetki... G³upek:

Powiedzcie mi droga p³ci przeciwna jak to jest, ¿e naprawdê m±dre(NIE kujonki!), fajne i ¶liczne dziewczyny (a jest ich kilka) na dyskotekach tañcz± same i nie maj± ch³opaków....
W czym tkwi nasz b³±d ? No w czym, naprawdê wolicie takie....ech, szkoda s³ów....

dziêki z góry.
Anonymous - Czw 09 Gru, 2004 16:14
Temat postu:
Dzieñ dobry.
Jaka dziewczyna tacy faceci, którzy zabiegaj± o jej wzglêdy. S± na tyle podobni do tych dziewczyn - pu¶ci - ¿e po prostu po paru dniach siê nudz±. Co w nich mo¿na widzieæ? W miarê inteligentny ch³opak widzi bardziej ukryte pod mask± tapety na twarzy zalety i widoczne wady, którymi siê...Chwal±, zamiast je ukrywaæ. Pusty widzi "fajn±, nadzian± lalê". Tak mi siê przynajmniej wydaje. To tyle.
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Czw 09 Gru, 2004 20:56
Temat postu:
Takie puste dziewczyny to marzenia tych ch³opaków, co chc± byæ trendi (czyt. na najleprzym poziomie [weg³ug nich]).
zazulita - Czw 09 Gru, 2004 22:06
Temat postu:
Ja tez nie wiem czemu faceci na nie lec±... U mnie w szkole te¿ s± takie dziewczyny, które wygl±daj± jak spod latarni... Nie do¶æ, ¿e s± brzydkie, g³upie (potrafi± siê tylko g³upio smiaæ Rolling Eyes ) to jeszcze sie tak wymaluj±, ¿e wygl±daj± jeszcze brzydziej.
Nie wiem co siê w nich mo¿e podobaæ... Mo¿e faceci widz± w nich kasê
Inteligencja - Czw 09 Gru, 2004 22:17
Temat postu:
To ja siê spytam, dlaczego dziewczyny lec± na 'na¿elowanych dreso-pakerów' ;P. I co? I nic...

Jak powiedzia³ KoT - one odnajduj± swoje odbicie w ch³opakach Smile. Je¶li Wam na takich zale¿y... odsy³am do pierwszej czê¶ci swego posta.

To tyle.... bezsens ;P. Po co siê nad tym u¿alacie? ;P. I co mia³o znaczyæ, ¿e nie kujonki ;>?
Elun - Pi± 10 Gru, 2004 18:31
Temat postu:
ja nie lece na na¿elowanych dreso-pakerow, jak to ujales Wink Wrecz przeciwnie, nienawidze ¿elusi!!! Oczywiscie w sensie wizualnym. Obcisle koszulki, waskie spodnie biodrowy, pedalski usmieszek Wink i ten ich zel na glowach! Tragedia

A co do pustytch panienek to tez nie wiem, pewnie leca na nie, poniewaz sa dzieciarami prawnikow (czyli maja kase), wykorzystaja je i pewnie pozniej pozuca.
Inteligencja - Sob 11 Gru, 2004 08:36
Temat postu:
Wiesz... jako¶ nie wydaje mi siê, by dziewczyny w wieku Spanielki mia³y na my¶li wykorzystywanie finansowe ;P... no, mo¿e psychiczno-fizyczne... wracaj±c do finansowego, nawet nie musz± - przecie¿ ich rodzice s± bogaci, jak to sama przepiêknie ujê³a ;P.

Spanielko, tak w ogóle to ile masz lat? Chodzisz do 2klasy gimnazjum, hm?

A w ogóle to jeste¶ g³upia, je¶li chcesz mieæ doczynienia z ch³opakami, którzy lec± na takie 'wymalowane barbie'. No, wybacz, ale idealizujesz nieco tych ch³opców jednocze¶nie przeklinaj±c te dziewczynki... w pewnym sensie sobie przeczysz ;P.

A mo¿e Ty chcesz móc siê pochwaliæ, ¿e 'masz ch³opaka'? Lub co¶ Ciê ¶wierzbi i chcesz ju¿ mieæ za sob± 'ten pierwszy raz' ;P?

To swoiste wyt³umaczenie posta, bo kto¶ mo¿e mnie nie zrozumieæ ;P :
Cytat:
o czym taki inteligentny ch³opak mo¿e z ni± rozmawiaæ ?! Dla mnie to ona jest gorsza od analfabetki...

Inteligentni... nie rozmawiaj± z takimi ;P.
roger-1989 - Sob 11 Gru, 2004 18:56
Temat postu:
Inteligencja napisa³/a:
To ja siê spytam, dlaczego dziewczyny lec± na 'na¿elowanych dreso-pakerów' ;P. I co? I nic...

Jak powiedzia³ KoT - one odnajduj± swoje odbicie w ch³opakach Smile. Je¶li Wam na takich zale¿y... odsy³am do pierwszej czê¶ci swego posta.

To tyle.... bezsens ;P. Po co siê nad tym u¿alacie? ;P. I co mia³o znaczyæ, ¿e nie kujonki ;>?

Ja sie z nim zgadzam ale nie którzy lubi± m³ode dziwnnne panie

AmazonkAA napisa³/a:
Obcisle koszulki, waskie spodnie biodrowy, pedalski usmieszek Wink i ten ich zel na glowach! Tragedia

A co do pustytch panienek to tez nie wiem, pewnie leca na nie, poniewaz sa dzieciarami prawnikow (czyli maja kase), wykorzystaja je i pewnie pozniej pozuca.

z tym te¿ sie zgodze
podoba mi sie ta ocena powtoze to typom w szkole albo mo¿e lepiej nie bo sie który obrazi
Anonymous - Sob 11 Gru, 2004 22:21
Temat postu:
AmazonkAA napisa³/a:
ja nie lece na na¿elowanych dreso-pakerow, jak to ujales Wink Wrecz przeciwnie, nienawidze ¿elusi!!! Oczywiscie w sensie wizualnym. Obcisle koszulki, waskie spodnie biodrowy, pedalski usmieszek Wink i ten ich zel na glowach! Tragedia.

A co, ludzie chod¼cie w spodniach z krokiem w kostkach tak opuszczonych ¿e ty³ek prezentuj±. Koszulki najlepiej XXL bo ciê pos±dz± o homoseksualizm, techniawa na maksa i jazda ziomki po zio³o, jo³, hwdp.

Idea³ faceta pffff
Elun - Nie 12 Gru, 2004 11:16
Temat postu:
R2 nie wiesz, ze na swiecie zyja zelusie, skejciarze i "normalni"???? Normalni to ci, ktorzy nosza narmalne jeansowe spodnie, jakas bluza i koszulka, nie pija, nie pala. A co do tych spodni zelusi, to nie chodzi mi glownie, ze sa obcisle, ale ze sa bardziej typowo damskie, z wycieranymi bialymi pasami na srodku, po bokach itp. A tak na prawde, to glownie chodzi o to, ze oni pakuja kilogramy zelu na te wlosy i z tad ta nazwa "zelusie"!!!! A te spodnie, obcisle koszulki itp to napisalam to, poniewaz wiekszosc, przynajmniej u mnie w szkole, tych zelusi tak sie ubiera. I nie powiedzialam, tez, ze wszyscy maja wygladac jak skate. Czytaj dokladniej posty!!!!!!
Kinga - Nie 12 Gru, 2004 12:28
Temat postu:
A ja nie rozumiem takiej segregacji typu "Ja jestem normalny ty jeste¶ ¿elu¶ tamten to metal tamci to dresy a on jest skatem ... itd itd."

Ja ubieram sie jak chce ... zdarza mi siê za³ozyæ glany ( co nei znaczy ¿e jestem metalów± ), zdarza mi siê za³o¿yæ jakie¶ ró¿owiaste bluzki typu tzw "barbie" zdarza mi siê nosiæ bluzy typu ( skate ) ale nie uwa¿am siê za tzw cz³onka której¶ z grup

Poprostu ejstem sob±, robie to co chce, ubieram siê w to na co mam ochote ...

Nie ma te¿ czego¶ takiego ¿e " on nosi dres czyli jest dresiarzem i bije to co popadnie" albo "Ona s³ucha Metalicy nosi glany czyli jest metalów± i jest "szajbnieta" ( sorry za to ale niektórzy tak mówi± ) " Fakt ... dresy kibole którzy lataj± z bejsbolem siê zdarzaj± ... ale sa te¿ wyj±tki o których nie mo¿emy zapominaæ
Anonymous - Nie 12 Gru, 2004 19:50
Temat postu:
Zawsze uwaza³am, ze ten podzia³ na lepsze i gorsze klasy jest do niczego!
po co dzielic ? kazdy powinien siebie akceptowac przez to uczy siê tolerancji:)

Chlopcy lec± na takie panienki... ktore wymaluja sie odsztafiruja. Poprostu chc± zaszpanowaæ ze maja taka "laske...". Czesto tak sie zdarza a gdy widze takiego chlopaka nawet jesli mi sie podoba koncze z tym .... chlopak powinienn patrzec nie tylko na wyglad, ale i na charakter inteligencje itd... niestety takich rzadko sie spotyka.
No coz rzeczywistosci sie nie zmieni, chlopacy tacy sa i juz ... nie powinnysmy sie tym przejmowac sa niedojrzali Mr. Green
Inteligencja - Nie 12 Gru, 2004 20:16
Temat postu:
Em... <szepcze> dziewczyny te¿ ;> <przestaje szeptaæ>
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 10:11
Temat postu:
Agnieszka12 napisa³/a:
R2 nie wiesz, ze na swiecie zyja zelusie, skejciarze i "normalni"????

1. Normalny oznacza "taki jak ja" (Ka¿dy interpretuje to inaczej) w tym przypadku idea³.
2. Mam rozumieæ, ¿e wymienieni wcze¶niej s±"nie normalni"?
Agnieszka12 napisa³/a:
Czytaj dokladniej posty!!!!!!

Nah, przeczyta³em je zbyt dok³adnie.
Spanielka - Pon 13 Gru, 2004 16:19
Temat postu:
Do Inteligencja:
Co ciê w ogóle obchodzi ile ja mam lat ? Na co ci to potrzebne, hm ??
Jak ty mo¿esz pisaæ,¿e ja jestem g³upia skoro nawet mnie nie znasz - wybacz, ale wed³ug mnie nie mo¿na oceniaæ ludzi po postach....
Kto ci powiedzia³,¿e chcê mieæ co¶ wspólnego z tymi ch³opakami, którzy szalej± za tymi wymalowanymi lalami ? Ja po prostu siê tylko pyta³am, co wy w nich widzicie... I nic wiêcej i proszê ciê nie pisz do mnie bzdur typu
Cytat:
A mo¿e Ty chcesz móc siê pochwaliæ, ¿e 'masz ch³opaka'? Lub co¶ Ciê ¶wierzbi i chcesz ju¿ mieæ za sob± 'ten pierwszy raz' ;P?

Otó¿, droga Inteligencjo NIE !! Uwierz, nic mnie nie ¶wierzbi, a pierwszy raz jak to okre¶li³e¶ mam ju¿ dawno za sob±.

Przepraszam je¶li ciê urazi³am ale ja piszê to co my¶lê i nie owijam w bawe³ne...

Wszystkim innym serdecznie dziêkujê za udzia³ w dyskusji.
[/quote]
Pulkownik Nikt - Pon 13 Gru, 2004 16:21
Temat postu:
Cytat:

wed³ug mnie nie mo¿na oceniaæ ludzi po postach....

To po czym? Moze po tym co sadza? Niee to samo wyrazaja w postach... Hmmm.. Wiec moze po wygladze? Smile
Inteligencja - Pon 13 Gru, 2004 17:59
Temat postu:
Spanielko, a po czym? Po ³adnych oczach i jêdrnej dupci ;>? Chyba nie... a mo¿e to ja siê mylê ;>? [Pulkowniczku, jak mog³e¶ mnie wyprzedziæ :>]

Pierwszy raz; mia³em na my¶li, oczywi¶cie, stosunek seksualny... a, i to nie s± bzdury, jak mog³a¶ mnie tak obraziæ :>. Po prostu omawiam dog³êbnie temat, tyle ;P.

Co mnie obchodzi, ile masz lat? Có¿, powinna¶ siê domy¶liæ, w koñcu jeste¶ ju¿ 'doros³a' ;P. Chodzi o to, ¿e ró¿ne grupy wiekowe reaguj± w ró¿ny sposób na ró¿ne bod¼ce. I dla 9latki a¿ tak bardzo kasa siê nie liczy jak dla np. 22latki. To przyk³ad. Wiêcej nie wymieniê, bo mi siê nie chce ;P. Jest mi to potrzebne, by dok³adnie rozpatrzyæ Twój problem :>. Widzisz, czasem kto¶ na forum pisze "cze¶æ, mam na imiê Ania i mam 12 lat. Pozna³am Wojtka, bardzo go kocham, ale nie wiem, czy on wie o tym, ¿e ja go kocham, i czy on mnie kocha, a je¶li ju¿, to czy on wie, ¿e ja nie wiem, ¿e on m nie kocha? Co mam zrobiæ? Czy powinnam mu powiedzieæ, ¿e go kocham?"... widzisz, tu np. jest problem, bo nadawczyni nie poda³a np. wieku czy wspólnych zainteresowañ. Nie wiem jak Wy, ale ja nie jestem w stanie udzieliæ doskona³ej rady takiej osobie.... jak widzisz, dzia³ania s± zale¿ne od wieku....

Ja np. mam wra¿enie, ¿e jeste¶ samotn± dziewczyn± zazdroszcz±c± tamtym 'fajnych ch³opaków' ;>. Co my w nich widzimy, ja nic nie widzê, dziêkujê za pytanie, o, jak ³adnie odpowiedzia³em... ;>

[PS. "Do Inteligencji", jak ju¿, z³a odmiana ;P... ach, przypadeczki moje... jak ja Was kocham ;>]
Pulkownik Nikt - Pon 13 Gru, 2004 20:24
Temat postu:
Cytat:

Pulkowniczku, jak mog³e¶ mnie wyprzedziæ :>

Pulkowniczku? o_O Jak mam to rozumiec? Shocked
Inteligencja - Pon 13 Gru, 2004 20:32
Temat postu:
Cze¶æ, jestem Wojtek, te¿ szukam kole¿anek i kolegów, te¿ mam ... [sprawdza w profilu Pulkownika ;>] ... 14lat. ;>
Pulkownik Nikt - Pon 13 Gru, 2004 21:06
Temat postu:
A to niespodzienka biggrin Tez jestem Wojtek i rowniez mam 14 lat ;]
Inteligencja - Pon 13 Gru, 2004 21:12
Temat postu:
No to fajnie, chod¼ teraz do wujka, do ³ó¿eczka XD...
Kinga - Pon 13 Gru, 2004 21:14
Temat postu:
Czyzby Wujek chcia³ pokazaæ wojtkowi co¶ interesuj±cego ? :>
wole nie wiedzieæ co biggrin

A tak wogóle to zjechali¶cie z topicu ...
panienka_wierzba - Wto 14 Gru, 2004 07:57
Temat postu:
Inteligencja napisa³/a:
[sprawdza w profilu Pulkownika ;>]

Mr. Green hyhy oj tak tak blehehehe ^^

oh to moze ja dopisze ejszcze co¶ od siebie do tematu =)
jak zda¿aj± siê puste dziewczyny tak i zda¿aj± siê pu¶ci faceci Wink wiêc nie dziwiê siê ¿e na takie leca, u nas te¿ jest taka masówka.. hm.. jakby to ujaæ...
I Ci "normalni" i "normalne" leca na tych pustych/puste poniewa¿ nie tyle co s± one ³adne/przystojni to bardoz popularni, i hm.. tacy szkolni wiecie. Rozgladaj±c siê po szkole mojej mozna zauwa¿yæ du¿o ³adnych dziewcz±t, ale ma³o osób je zauwa¿a poniewa¿ wszyscy patrz± na te "popularne" (zazwyczaj z klas sportowych).
Nic sie na to nie poradzi, tak by³o i tak bedzie..
Anonymous - Pi± 17 Gru, 2004 19:21
Temat postu:
u nas tez tak jest.
A dziewczyny z 3 klas to popularnie zwane pokemony:
fluid na ryju
makija¿
2 kucyczki i blond w³osy
rózowe ciuszki z orsaya jak mandaryna nosi..
CZY JUZ NAPRAWDE ZWYKLI I NORMALNI LUDZIE NIE MAJA SZANSY NA TO ZE KTOS ICH ZAUWAZY?
Te p***y s± takie sztuczne ze szok.I robia wszystko by je zauwa¿ono,czyli tzw po katolicku "zauwaz mnie,ja zyje" i t³umaczy sie to brakiem zainteresowania ze strony rodzicow.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group