O Forum - Nowy dział :) Inteligencja - Nie 05 Gru, 2004 17:58 Temat postu: Nowy dział :)
Hm... jako, że ostatnio namnożyły się pomysły dot. nowych działów ja dorzucę cosik od siebie..
Już od dość dawna rozmyślałem nad istnieniem forum... nazwa sensowna mi nie przychodzi .. na którym rozgrywałyby się dyskusje moralne, filozoficzne... dysputy nad sensem w samym sobie, nad sensem poszczególnych elementów świata, nad bytem, nad tym, czym jest siła wyższa, nad różnicami między wegetacją, egzystencją, a życiem.. itd...
Jak zapewne zauważyliście, ja jestem za takim pomysłem... Chętnie usłyszę Waszą opinię... oczywiście tę powielającą się z moją ... Nikita - Nie 05 Gru, 2004 18:03 Temat postu: Re: Nowy dział :)
napisał/a:
O wszystkim -
(...) Dyskusje filozoficzno-moralno-uczuciowe i na każdy inny temat jaki Wam się zamarzy.
Inteligencja - Nie 05 Gru, 2004 18:26 Temat postu:
Wydaje mi się, iż powinno się nieco rozdzielić ten temat. Jeśli nie... to równie dobrze "psychologię" można tam wpakować .
Nie uważasz mnie za zbyt nieinteligentnego ? Iśka - Nie 05 Gru, 2004 18:42 Temat postu:
Hmm... moim zdaniem gdyby powstał dział psychologia to tam moglibśmy umieszczać posty na te tematy A osobnemu działowi mówię "nie" Ppark - Nie 05 Gru, 2004 21:55 Temat postu:
Nie ma szans by w takim dziale dało się toczyć jakąś rozsądną dyskusję, chociażby z tego powodu że ogromna większość ludzi ma mylne pojęcie na temat tego, czym są, a czym nie są "filozofia", "moralność"; prawie nikt nie ma również podstaw pojęciowych.
Jestem na nie, jeżeli to kogokolwiek interesuje. Super Knur - Nie 05 Gru, 2004 22:48 Temat postu:
a ja chętnie podyskutowałbym na poważne tematy filozoficzne. forum jest wkońcu dla ludzi mądrych i inteligętnych. Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 10:23 Temat postu:
A ja... mówię "nie". Tzn. do końca pewności nie mam, ale, póki co najmniejszego sensu nie widzę. Ale to jest tylko moje zdanie, hue hue. mroweczka - Pon 06 Gru, 2004 13:51 Temat postu:
Właśnie...ma już powstać prawie identyczny temat...A jeśli byśmy to roździelili to w tych dyskusjach,którem Ty proponujesz szybko zabrakłoby tematów...A iwę cjestem za Nie...Takie tylko moje zdanie...