Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy on kiedyś zwróci na mnie uwgę??

Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 15:05
Temat postu: Czy on kiedyś zwróci na mnie uwgę??
Hej! Mam straszny problem Sad Chodzę do nowej szkoły do 1 gim. i od początku roku podoba mi się pewien SUPER chłopak, jest o rok starszy. Nie wiem jak zwrócić na siebie jego uwagę. Razem z koleżanką myślałyśmy o zorganizowaniu konkursu na mistera szkoły z nadzieją że on weźmie w nim udział. Ale jeszcze narobimy sobie jakiegoś obciachu i z tego pomysłu zrezygnowałyśmy. Ja myślałam o dyskotece na niej zawsze można poderwać. Ale zabardzo nie wiem jak. Może jakaś dziewczyna coś mi doradzi biggrin Czekam na pomoc!!! Crying or Very sad
SŁONECZKO - Czw 10 Kwi, 2003 16:49
Temat postu: hmm
kochana gwiazduniu!
zrob cos z tym fantem wywal go z glowki on pali maryhe!
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 18:49
Temat postu: Nie potrafię!!
Ale ja nie umię, a jak już mam to musi mi się podobać ktoś inny a feldt to już przeszłość . Jak nie on to kto Crying or Very sad Question
SŁONECZKO - Pią 11 Kwi, 2003 19:09
Temat postu: nie wiem
TeeeMeeeeTeeeeMeeee
NIE WIEM KLAKLA ALE JA BYM GO ODSUNĘŁA NA BOK, NIC SIE NIE STANIE JESLI NIKT CI SIE NIE BEDZIE PODOBAL
Gwiazdka - Sob 12 Kwi, 2003 19:04
Temat postu:
W tym problem że ja tak nie umiem , jak ktoś mi się podoba to szybko zdania nie zmieniam i nie przeżucam się na innego.

Sorry za błędy Laughing
SŁONECZKO - Sob 12 Kwi, 2003 19:10
Temat postu: HMM
JA TEZ SIE SZYBO NIE ODKOCHUJE (NIC NIE SUGERUJE)
Anonymous - Czw 17 Kwi, 2003 08:37
Temat postu: UDA ci sie
kochana gwizdeczko! popatrz sobie na moja sytuacje, mam nadzieje ze wiesz kim jestem?? ja tez przez rok gapilam sie na jednego faceta i co?? myslalam ze on nigdy na mnienie spojrzy a tu prosze. wczoraj stalam z nim do 22:10 na dworze. pewnie stalibysmy dluzej ale robilo sie zimno a poza tym juz mnie rodzice wolali! i wiesz cio?? nie martw sie masz jeszcze czas. jeszcze ponad rok. a pewno ci sie uda tylko jakos zadzialaj. wiesz .... zapytaj o godzine, wpadnij na niego rozsypujac wszystkie ksiazki... rozumiesz?? no wiesz... u mnie zadzialalo!!!! zycze szczescia!!!
Anonymous - Czw 17 Kwi, 2003 08:41
Temat postu: nieee
zaloze sie nie pali marichuany!! wydaje mi sie ze to tylko glupie ploty. bo wiesz.... znam kilka osob ktore sie zajuja rozprowadzaniem tego typu rzeczy i oni raczej nie chca sprzedawactakim "malucha"! Razz biggrin Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Love
Gwiazdka - Czw 17 Kwi, 2003 10:48
Temat postu:
Wiesz co wydaje mi się, że oni sprzedawają niezależnie od wieku byle by zarobić, a poza tym dużo osób to potwierdza.
SŁONECZKO - Czw 17 Kwi, 2003 12:46
Temat postu: ...
ginter to potwierdz bo sie w tobie buja a kto ci jeszcze mowil ze on pali??
Gwiazdka - Czw 17 Kwi, 2003 20:47
Temat postu:
No wiesz tak właściwie to nie wiem czy to mi ginter mówił czy karasnal i kubiś Crying or Very sad
deg - Czw 17 Kwi, 2003 22:05
Temat postu:
Gwiazdko i Słoneczko - już Was prosiliśmy - nie urządzajcie sobie prywatnych pogaduszek na forum.
Nemeia - Czw 17 Kwi, 2003 23:59
Temat postu:
To juz drugie ostzezenie... Jeszcze tylko jedno. Pisalam wam w ostatnim moim poscie ze do pogaduszek macie gadu-gadu albo czat, albo jakikolwiek inny rodzaj lacza... Telefon na przyklad, bo z tego co rozumiem chodzicie do tej samej szkoly. Jeszcze jedne takie pogaduszki i niestety bedziemy sie musieli pozegnac...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group