Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy on kiedyś zwróci na mnie uwgę??
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 15:05
Temat postu: Czy on kiedyś zwróci na mnie uwgę??
Hej! Mam straszny problem
Chodzę do nowej szkoły do 1 gim. i od początku roku podoba mi się pewien SUPER chłopak, jest o rok starszy. Nie wiem jak zwrócić na siebie jego uwagę. Razem z koleżanką myślałyśmy o zorganizowaniu konkursu na mistera szkoły z nadzieją że on weźmie w nim udział. Ale jeszcze narobimy sobie jakiegoś obciachu i z tego pomysłu zrezygnowałyśmy. Ja myślałam o dyskotece na niej zawsze można poderwać. Ale zabardzo nie wiem jak. Może jakaś dziewczyna coś mi doradzi
Czekam na pomoc!!!
SŁONECZKO - Czw 10 Kwi, 2003 16:49
Temat postu: hmm
kochana gwiazduniu!
zrob cos z tym fantem wywal go z glowki on pali maryhe!
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 18:49
Temat postu: Nie potrafię!!
Ale ja nie umię, a jak już mam to musi mi się podobać ktoś inny a feldt to już przeszłość . Jak nie on to kto
SŁONECZKO - Pią 11 Kwi, 2003 19:09
Temat postu: nie wiem
TeeeMeeeeTeeeeMeeee
NIE WIEM KLAKLA ALE JA BYM GO ODSUNĘŁA NA BOK, NIC SIE NIE STANIE JESLI NIKT CI SIE NIE BEDZIE PODOBAL
Gwiazdka - Sob 12 Kwi, 2003 19:04
Temat postu:
W tym problem że ja tak nie umiem , jak ktoś mi się podoba to szybko zdania nie zmieniam i nie przeżucam się na innego.
Sorry za błędy
SŁONECZKO - Sob 12 Kwi, 2003 19:10
Temat postu: HMM
JA TEZ SIE SZYBO NIE ODKOCHUJE (NIC NIE SUGERUJE)
Anonymous - Czw 17 Kwi, 2003 08:37
Temat postu: UDA ci sie
kochana gwizdeczko! popatrz sobie na moja sytuacje, mam nadzieje ze wiesz kim jestem?? ja tez przez rok gapilam sie na jednego faceta i co?? myslalam ze on nigdy na mnienie spojrzy a tu prosze. wczoraj stalam z nim do 22:10 na dworze. pewnie stalibysmy dluzej ale robilo sie zimno a poza tym juz mnie rodzice wolali! i wiesz cio?? nie martw sie masz jeszcze czas. jeszcze ponad rok. a pewno ci sie uda tylko jakos zadzialaj. wiesz .... zapytaj o godzine, wpadnij na niego rozsypujac wszystkie ksiazki... rozumiesz?? no wiesz... u mnie zadzialalo!!!! zycze szczescia!!!
Anonymous - Czw 17 Kwi, 2003 08:41
Temat postu: nieee
zaloze sie nie pali marichuany!! wydaje mi sie ze to tylko glupie ploty. bo wiesz.... znam kilka osob ktore sie zajuja rozprowadzaniem tego typu rzeczy i oni raczej nie chca sprzedawactakim "malucha"!
Gwiazdka - Czw 17 Kwi, 2003 10:48
Temat postu:
Wiesz co wydaje mi się, że oni sprzedawają niezależnie od wieku byle by zarobić, a poza tym dużo osób to potwierdza.
SŁONECZKO - Czw 17 Kwi, 2003 12:46
Temat postu: ...
ginter to potwierdz bo sie w tobie buja a kto ci jeszcze mowil ze on pali??
Gwiazdka - Czw 17 Kwi, 2003 20:47
Temat postu:
No wiesz tak właściwie to nie wiem czy to mi ginter mówił czy karasnal i kubiś
deg - Czw 17 Kwi, 2003 22:05
Temat postu:
Gwiazdko i Słoneczko - już Was prosiliśmy - nie urządzajcie sobie prywatnych pogaduszek na forum.
Nemeia - Czw 17 Kwi, 2003 23:59
Temat postu:
To juz drugie ostzezenie... Jeszcze tylko jedno. Pisalam wam w ostatnim moim poscie ze do pogaduszek macie gadu-gadu albo czat, albo jakikolwiek inny rodzaj lacza... Telefon na przyklad, bo z tego co rozumiem chodzicie do tej samej szkoly. Jeszcze jedne takie pogaduszki i niestety bedziemy sie musieli pozegnac...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group