Otwieracz napisał/a: |
zaórwno Tsej
przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem - a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci - a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu... |
Ono zaś było istotą posta mojego kolegi. |
Pan_Feanor napisał/a: | ||
E człowieku o czym ty do mnie piszesz. odnosze wrażenie że neiwiesz o czym piszesz.. serio zanim zaczniesz wypowiadać się na jakiś teamt donktretnei zagłęb się w ejgo zagdnienia. Stereotypy i prezkazy z kądś tam nie są podstawą wiedzy do prowadzenia dywagacji ... |
nie jestem biologiem a psychologiem |
Pan_Feanor napisał/a: |
Khra Khra Khra.. oderwijmy mu głowe pułkowniku i ejakulujmy w tchawice :) |
altruista napisał/a: | ||
nie dosc ze jestes oblesny, to czytales american psycho ![]() |
No czyli pasuje do twojego opisu, ino że mam brode małe cycki.... ale 98 osiem w klacie ![]() |
moge zawsze uklęknąć :) |
moge zawsze uklęknąć ![]() |
Tsej napisał/a: |
Panie Fastwhore ... moc może moge ale lepiej uważaj bym nie nasłał takich co to by chcieli, z niektórymi propozycjami należy ... cholernie uważać :D, różni ludzie czytają fora...jedna osoba całkiem niepowołana do tematów dla dzieci sie zainteresowała twym postem powyżej. |
módl się byś nie trafił do więzienia |
![]() |
Cytat: |
cholera, nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze albo jestes, albo chcialbys nalezec do giertychjugend. |
Wysportowana kojaży mi się z chudzielcem jak badyl z zarysowanymi mięśniami i kompletnie płaska.... odpada ![]() |
mi pewnie nie choc zależy czy wysportowana jak ta z reklamy nike czy jak Agata Wróbel
no i jakie te włosy są ale włosy w kucyku mało komu sie podobają...(coś o tym wiem) |
nasty_girl napisał/a: |
wysportowana moze tez miec miesnie i wygladac np jak pani O. jedrzejczak.. miss polski podobno.. |
panienka_wierzba napisał/a: |
a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
i który sie ubiera jak sie ubiera i jest wesoły? (hahaha) |
Kinga napisał/a: | ||
A pewnie :> ![]() Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią |
na necie spotykasz krasnoludki? |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
Feanor - Nic dodać, Nic ująć....
Naprawdę zaczynam Cię lubić człowieku... |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
nie pisz wypowiedzi jedno dwuwyrazowych(itp) nie wnoszących nic do tematu ; > |
Cytat: |
Malkontent :> |
wcale wszystkie nie są takie śliczne...o śliczne coraz trudniej |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
Hehe.... Po prostu próbowałem dać do zrozumienia, że popieram Feanora w 100%....
Zamiast przepisania tego co napisał po raz drugi wolałem dla zaoszczędzenia czasu zgodzić się z nim w dwóch zdaniach... ![]() |