Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Dla Chłopców

Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 21:06
Temat postu: Dla Chłopców
Chłopaki, opiszcie jakie dziewczyny wam sie podobają???
Włosy,wzrost,cera,ubiór itp....
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 23:32
Temat postu:
Witam.
Nie skasuję tematu, ale nie widzę jego sensu. Smile Przecież np. mnie mogą się podobać filigranowe blondynki, a Pułkownikowi czy Inteligentowi wysokie brunetki. To jest kwestia jak najbardziej subiektywna i nic Ci nie da, jeżeli powiemy jakie dziewczyny nam się podobają. Uogólnię, by choć trochę Ci pomóc. Lubię, kiedy dziewczyna jest czysta, tak ubrana, schludnie. I jak ładnie pachnie, byle nie za mocno. Tyle.
Pozdrawiam Kwiat
adam(o)_1991 - Sro 01 Gru, 2004 13:05
Temat postu:
heh dla tych chłopaków "coś wartych" to nie ważny jest wygląd.Ważna jest czułość,musi być miła...no i intelignetna and wstydliwa ;-)
roger-1989 - Pią 03 Gru, 2004 21:27
Temat postu:
a po co ci to sam nie masz zdania moze najpierw ty cos napisz
Pan_Feanor - Nie 05 Gru, 2004 20:22
Temat postu:
Ogólnie podoba mi się mnóstwo dziewcząt gdyż Polki są naprawde urodziwe. Ale chodzi wam o ideał tak no to ja mam dwa.

1) Około 155/65 wzrostu, kruczoczarne proste włoski gdzięś tak po pas, piękne czarne oczy, karminowe usteczka, cera mleczna, pierś łabędzia i kibić wsysmukła. Cicha spokojna kochajaca, lubiąca sztukę i poezję a przedewszystkim INTELIGENTA.
2) Wyższa żywiołowa Z bują rudą kręconą czupryną, FIglarnymi zielonymi oczami, piegi ? czemu nie. Skora do tańca śmiechu i figli. Piwko czemu nie ? Tryskająca dowcipem i humorkiem, dziewczyna iskierka Smile. Ale przede wszystkim Inteligentna Smile
LookAtYourSelf - Pon 06 Gru, 2004 17:47
Temat postu:
1) Taka z ktora o wszystkim mozesz pogadac
2) Zawsze Cie wyslucha i zrozumie
3) Doradzi lub odradzi cos
4) Z poczuciem humoru
5) Nie traktujaca wszystkiego smiertelnie powaznie
6) Tolerancyjna
7) No i musi miec to cos w spojrzeniu i w srodku rzecz jasna
Mr. Green
Anonymous - Pią 04 Mar, 2005 13:07
Temat postu:
zaórwno Tsej jak i Otwieracz myślą dokładnie tak samo
najważniejsze by umiała gotować i to perfekcyjnie i to ma byc jej pasja a nie nie przekleństwo
przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem albo i szybko a przyjemnosci z jedzenia nie mozna odebrac az do samej smierci...słyszał ktos o powiedzeniu "przez żołądek do serca"
a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci
to juz moze byc kontrowersyjne : mianowicie "puszyste" tak jak było powiedziane w "How High" czynia dobra amortyzacje przy ruchaniu...
to pragmatyczny punkt widzenia...
miło by było jak by była ładna nie piękna ale ładna (co to znaczy?) - ze to znaczy za jak sie na owa spojrzy w dowolnym jej momencie isteniena to mozna sie zakochac z miejsca czytaj jest prześliczna w momencie gdy jest brudna zmeczona zła upita ledwie wstala bez makijarzu w okropnym ubraniu itd...
piękno mozna sobie przypisac dorobic a ładność(przepraszam za neologizm)jest czyms bardziej wrodzonym
no i na koncu woń głos styl chodzenia gracja mimika włosy(np łyse sa skreślane z miejsca)
charakter umieszcze w odzielnej grupie bo jest diabelnie względny ale to cos co mozna kształtować he he moj ulubiony cytat "Cóź może zmienić nature człowieka?"
czy to panie zadowala to coś w rodzaju podświadomego okreslania partnerki
a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu...ale gusta sa rozne - odwolaj sie do charakteru ktory jest zmienny jak notowania giełdowe...
"kłusownik Harker wrzucił ostatnia łopate ziemi do grobu staruszki.Uznał że należy powiedzieć kilka słów.
-To by było na tyle"
Anonymous - Pią 04 Mar, 2005 13:19
Temat postu:
No z charakteru to tak: *ideał
1.Miła, spokojna
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy Smile
3.Opiekuńczość
4. Szalona-40% poważna-60% Smile
5. itp itd Razz
Z wygląu not tak: *ideał Razz
1.rozpuszczone włosy *bombastico Mr. Green *
2. Szczupła
3.Opalona
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było Razz *
5.wysportowana *tylko trochę*
6. itp itd

Razz
Pan_Feanor - Pią 04 Mar, 2005 14:09
Temat postu:
Takie dziewczyny jakich szukacie jest w cholere do okoła.... tylko trzeba taką złapać i niepuszczać Smile
panienka_wierzba - Pią 04 Mar, 2005 19:33
Temat postu:
hahah może weźmie mnie ktoś do domu Wink
potrafie i bardzo lubie gotowac : > raz na 'jakis czas' łapie mnie mania na sprzątanie (niestety 'jakis czas' przychodzi dośc żadko Wink) takie fe dziecko to ja chyba nie jestem, a z charakteru to poznać mnie mozna tylko osobiscie =).
a moze na probe Wink hyh, no coz =]
Gladiatorpl - Pią 04 Mar, 2005 19:37
Temat postu:
ja typuje podobnie do Arena Razz
jezeli ktos pasuje do opisu to z checia przyjme na probe Razz
panienka_wierzba - Pią 04 Mar, 2005 19:53
Temat postu:
1.Miła, spokojna ee no nie za bardzo
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy Smile no prawie zawsze
3.Opiekuńczość moze moze
4. Szalona-40% poważna-60% Smile szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna
Z wygląu not tak: *ideał Razz
1.rozpuszczone włosy *bombastico Mr. Green * eeee nie wiem co na to odpowiedziec
2. Szczupła no to to sie zgadza
3.Opalona nie za bardzo, nie lubie byc opalona, wole być blada =)
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było Razz * nie żeby coś, ale mam ze 166 Wink
5.wysportowana *tylko trochę* co nieco sie tam zrobić potrafi =)

haha, ja jestem jedna na milion =p innej takiej na swiecie nie ma =D

na probe? hmm
Pan_Feanor - Pią 04 Mar, 2005 22:33
Temat postu:
To może obiektywnie z mojej strony o tobie Smile

1.Miła, spokojna :Miła to być potrafi ale straszna cholerycznka i niespokojna dusza z niej
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy: humor to jakiś tam ma ale nieczai moich wysublimowanych żartów docinków i nuansów....
3.Opiekuńczość: Raczej nie, napewnoe nie w stosunku do brata..
4. Szalona-40% poważna-60% szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna (tu sie zgodzę, poważna jest jak się obrazą i [cenzura] na cały świat...)
Z wygląu not tak: *ideał(zależy czyj Razz)
1.rozpuszczone włosy *bombastico * Łaźi różnie, to już ja więcej łaże w rozpuszczonych niż ona Razz
2. Szczupła : nawet za chuda, masz żryć cholero Smile
3.Opalona nie za bardzo, nie lubie byc opalona, wole być blada =) (I tu mosz rajcja Smile)
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było * nie żeby coś, ale mam ze 166 (i starczy ci Razz)
5.wysportowana *tylko trochę* co nieco sie tam zrobić potrafi =) (silna to ona niejest, zato dosyć gibka, niby ćwiczy Kapułere Razz.... żuca niebezpiecznymi prezdmiotami we mnie Razz)
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 15:07
Temat postu:
Dla mnie to dziewczyna może być ode mnie wyższa (sam jestem konus- około 170 cm), ale wysokie to ja lubie bardzo chude (za to niskie to z odrobiną ciałka). Poza tym to wszystko już niemal napisał Tsej w swoim poście.
frigg - Sob 05 Mar, 2005 15:28
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
zaórwno Tsej

przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore

a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem

- a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci -
a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu...

kim jest tsej?
wypraszam sobie mnie nic jescze nie obumiera - chyba ze komorka jajowa raz w miesiacu, oraz naskorek, ale to zdaza sie tez dzieciom, poza tym nic mi nie wisi - owszem ludzie starzeja sie szybko ale 24 lata to aby daleko wysuniete wnioski? Wink
z jakim czasem? chyba kolo 40?
moze neron sie znal na paleniu a petroniusz na wierszach i dobrym guscie ale na rodzeniu to chyba raczej sie nie znali - moje doswiadczenia wskazuja na cos zuplenie odwrotnego (kolezanki z waskimi biodrami maja po kilkoro dzieci a porody trwaly nie dluzej niz godzine, kolezanki szerokie w biodrach wrecz odwrotnie)
czy ty przypadkim nie jestes przeciwnikiem podswiadomosci, rzeczy niezbadanych oraz nauk wynikajacych z ewolucji?

ja rozumiem otwieraczu ze to twoj gust i taki kobietki lubisz, ale hmm jakies niefortunne przyklady dales (zwlaszcza z tym obumieraniem i wiszeniem po 24 roku zycia) Smile
nidhogg - Sob 05 Mar, 2005 15:49
Temat postu:
sam sie sczycisz, ze bilogii nie wierzysz - co akurat doskonale widac Wink
proponuje najpierw zapoznac sie z czyms co sie pisze, a nie klepac bzdury Wink starzenie sie skory wynika akurat z zupelnie innych przyczyn - po porstu z wiekiem coraz mniej komorek sie dzieli, robia to pozniej rzadziej i wogole, wiszenie zwiazane jest z coraz mniejsza iloscia elastyny i kolagenu - skoro komorki sie starzeja to tez mniej tych substancji tworza.
czeopiasz sie, ze inni wypowiadaja sie na temat kosciola chociaz w Twoim mniemaniu nie maja o tym pojecia, w zwiazku z czym Ty nie wypowiadaj sie na temat biologii...
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 17:02
Temat postu:
To o starzeniu się to była wypowiedź kumpla, który czasami korzysta z mojego konta. Poza tym tutaj akurat biologia nie stanowiła istoty wypowiedzi, więc i skala problemu mniejsza. Powiem tak- argumenty może wybrane nienajfortunniej, ale teza sama w sobie słuszna. Z resztą człowiek się kiedyś starzeje- to fakt niezaprzeczalny, dlaczego tak się dzieje- to już zupełnie inna historia.
frigg - Sob 05 Mar, 2005 17:07
Temat postu:
az strach pomyslec co by bylo gdby istota tematu byla biologia...teza traci polowe na swej slusznosci jak sa kijowe argumenty Smile
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 17:22
Temat postu:
Wiem, ale chyba każdy facet potwierdzi, że idealna kobieta powinna doskonale gotować. W idealnych warunkach zaś powinna NIE MUSIEĆ gotować.
frigg - Sob 05 Mar, 2005 17:29
Temat postu:
yyyyyyy o jakim gotowaniu mowisz? bo zadna z nas - ani ja ani nid nie wspomnialysmy ani slowa o gotowaniu?
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 17:39
Temat postu:
Ono zaś było istotą posta mojego kolegi.
frigg - Sob 05 Mar, 2005 17:48
Temat postu:
a ja myslalam ze ideal kobiety poparty jakze niepodwazalnymi argumentami (np. szerokie biodra -szybki porod i to z ust jakich znawcow ginekologii)....ale zostawym temat w spokoju...argumenty byly nie trafne i wszyscy o tym wiemy - lacznie z toba, a gotowanie zostawmy idealnym kobietom Smile
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 17:51
Temat postu:
No ja się tam zgadzałem głównie w kwestii gotowania:D, choć sam lubię sobie czasem bryzola usmażyć (bo inne znane mi osoby za słabo mięcho przyprawiają).
Pan_Feanor - Sob 05 Mar, 2005 18:00
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:

E człowieku o czym ty do mnie piszesz. odnosze wrażenie że neiwiesz o czym piszesz.. serio zanim zaczniesz wypowiadać się na jakiś teamt donktretnei zagłęb się w ejgo zagdnienia. Stereotypy i prezkazy z kądś tam nie są podstawą wiedzy do prowadzenia dywagacji ...
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 18:05
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Otwieracz napisał/a:

E człowieku o czym ty do mnie piszesz. odnosze wrażenie że neiwiesz o czym piszesz.. serio zanim zaczniesz wypowiadać się na jakiś teamt donktretnei zagłęb się w ejgo zagdnienia. Stereotypy i prezkazy z kądś tam nie są podstawą wiedzy do prowadzenia dywagacji ...

Ale ja o tym poście gadałem z nim tuż po jego przeczytaniu.
Francesc0 - Nie 06 Mar, 2005 09:54
Temat postu:
humm... no to moze tak:

IDEAŁ- blondynka, troche niższa ode mnie, zgrabne ciało, błękitne oczy, delikatna, wrażliwa, odważna (na swoj sposob), kochjąca, szczera, zeby w przyszlosci chciala miec dzieci ;d, uczciwa, inteligetna, pozwalajaca mi się dotykac ( znaczy sie ją ;] ), taka ktora zrozumie moje problemy, otwarta, towarzyska, "na poziomie", rozsądna, zeby jej wymagania nie przekraczały mojego portfela ;d, taka ktora w calosci mnie zaakceptuje itd...

DZIEWCZYNA z REALNEGO ŚWIATA: jesli chodzi o cechy wew. to jak wyzej... a wyglad... no zeby nie byla brzydka, nie musi miec jakiegos [cenzura] ciala ale zeby tez nie mila 50kg nadwagi ;d...

Jeśli jakas jest zaintersowana to moze jeszcze sie mnie pytac... ;d
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 11:16
Temat postu:
nie jestem biologiem a psychologiem
wierzyć możecie lub nie wasza sprawa, co powiedziałem podtrzymuje
nie liczy sie tak naprawde nic poza spędzonym wspólnie czasem reszte można uporządkować prostymi lub bardziej skomplikowanymi procesami
ideał- nie istnieje
bolndynki tylko gdy mają włosy obcięte na "efekt słońca"
czarnowłose wogule nie przypadaja mi do gustu
kasztano i ognistowłose są ciekawsze bo prawdziwe
mimo faktu o biodrach wole wąską ale nie na tyle by nie było co trzymać, po czym pogładzić czy poklepać szkielet rzecz jasna być nie może bo sie człowiek boi czy nie zmiażdzy czy coś
wysportowanie...to jest kurna podstawa, i kształtniejsze piersi od tego i zdrowsza jest, i silniejsza wiec sie oprze jak potrzeba,
w czymś musi być lepsza od sowjego faceta...bo takiemu głupio ze ta nic nie umie...
i tu coś jest w gotowaniu o którym tyle dysputy
no i to już całkowicie moja osobista potrzeba... - poetka by zrozumiec poete

podsumowując...

harda baba o kształtach jak z marmuru rzeźbionych umiłowaniem zmagań
ale i bogini ogniska domowego, niezmordowana kochanka o zaczarowanej duszy
przyziemniej - niewiasta
Pan_Feanor - Sro 09 Mar, 2005 13:41
Temat postu:
W tej chwili jakakolwiek inteligentna kobieta która mnie zrozumie i pokocha Rolling Eyes
altruista - Sro 09 Mar, 2005 14:03
Temat postu:
Baby idealnej psyche:
Baba byc powinna: samodzielna, inteligentna i rozsadna. To tyle z cech psychicznych ktore bardzo lubie we wszystkich, nie tylko w kobietach.
Baba nie powinna byc: glosna [czytaj: hiperaktywna, podnosi za czesto glos], plytka [jezeli chodzi o zwiazek na dluzsza mete, to nie chce byc z kobieta prosta jak konstrukcja cepa]
Baby idealnej fizys:
niska/sredniego wzrostu, napewno nie w stylu anorektyczki, kobieca i harmonijna figura [miseczki rozmiaru Ω odpadaja], no i oczywiscie ruda, wlosy im dluzsze tym lepsze
Moglbym wymienic nawet z imienia i nazwiska, ale moja aktualna by mnie ciezko okaleczyla :P

PS: szczerego rotfla zasponsorowal mi otwieracz ze swoim radosnym postem + wytlumaczeniem
frigg - Sro 09 Mar, 2005 14:30
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
nie jestem biologiem a psychologiem

ze co? ze kim jestes? otwieracz ty to chyba jakies kryzys przechodzisz albo masz osobowosc wieloraka.....
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 14:37
Temat postu:
Idealy sa dziwne ;]
Mam jakies tam swoje wymyslone idealy, a jednak zakochalem sie w zupelnie innej dziewczynie, niz ta, ktora sobie wyobrazilem. I nie zamienil bym sie ;].
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 15:58
Temat postu:
widze ze to za trudne..na jednym koncie "Otwieracz" gnieźdzą sie dwie osoby nawet na dwoch różnych kompach,
żeby nie było wątpliwości to wcale nie mieszkaja razem biggrin
Pulkownik Nikt - Sro 09 Mar, 2005 16:06
Temat postu:
lol niech twoj kolega dokona tego wysilku i zalozy konto co by rozwiac watpliwosci i aby otwieracz nie byl dla nas klebowiskiem sprzecznych opini ;P czytam sobie twoje posty i czasami myslalem sobie "i on to mowi?Razz" no ale teraz wiadomo:)
Pan_Feanor - Sro 09 Mar, 2005 16:15
Temat postu:
Khra Khra Khra.. oderwijmy mu głowe pułkowniku i ejakulujmy w tchawice Smile
Pulkownik Nikt - Sro 09 Mar, 2005 16:17
Temat postu:
Khra khra khra ... ide po obrzyna do kanciapy Smile
frigg - Sro 09 Mar, 2005 16:24
Temat postu:
otwieraczu - moze i nie trudno tylko mnie sie nie bardzo chce glowe zaprzatac tego typu domyslami....i popros kolege niech sobie zalozy konto bo psuje ci opinie Smile ja sie juz do cibie przyzwyczailam i nie chce mi sie roztrzasac twoich postow bardziej niz to konieczne Smile
altruista - Sro 09 Mar, 2005 16:40
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Khra Khra Khra.. oderwijmy mu głowe pułkowniku i ejakulujmy w tchawice :)

nie dosc ze jestes oblesny, to czytales american psycho :P
Pan_Feanor - Sro 09 Mar, 2005 22:18
Temat postu:
altruista napisał/a:
Pan_Feanor napisał/a:
Khra Khra Khra.. oderwijmy mu głowe pułkowniku i ejakulujmy w tchawice Smile

nie dosc ze jestes oblesny, to czytales american psycho Razz

Nieczytałem... to moja własna obleśna inwencja...
altruista - Czw 10 Mar, 2005 06:49
Temat postu:
e, to przeczytaj, stwierdzisz ze twoja oblesna inewncja nie jest nawet w polowie tak oblesna jak myslales.
Papierowa Tęcza - Czw 10 Mar, 2005 12:09
Temat postu:
Dobra.. sie chyba jeszcze tutaj nie wypowiadalem (a jak sie juz wypowiadalem to lekki update ;])

Idealna dziewczyna dla mnie jest po prostu sobą. Wesoła, skromna, potrafiąca zachować powage w sytuacjach wymagających tego, wierna, tylko moja - to były cechy charakteru.

Natomiast z wyglądu:
Szczupła, niższa ode mnie o aksamitnej bladej skórze delikatnej i pięknej niczym kwiat wiśni (za dużo ostatnio haiku XD), najlepiej ciemne, błyszczące włosy (czy proste czy kręcone to już mi rybka - byle długie Smile), piersi nie za duże, zgrabna i pociągająca. Amen ;]

Chociaż bywa często tak, że są dwa rodzaje sympatii - w sensie, że dziewczyna podoba się nam ze względu na jej walory fizyczne, lub po prostu ze względu na jej osobowość Smile (a nie koniecznie tak ladna jak ta pierwsza - i nie spełniająca np części z wymogów powyżej Razz) - imo zawsze wygrywa ta druga ;]
Pan_Feanor - Czw 10 Mar, 2005 15:32
Temat postu:
No czyli pasuje do twojego opisu, ino że mam brode małe cycki.... ale 98 osiem w klacie Razz
Papierowa Tęcza - Czw 10 Mar, 2005 16:46
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
No czyli pasuje do twojego opisu, ino że mam brode małe cycki.... ale 98 osiem w klacie Razz
a jestes nizszy? Razz
Pan_Feanor - Czw 10 Mar, 2005 17:17
Temat postu:
moge zawsze uklęknąć Smile
altruista - Czw 10 Mar, 2005 17:42
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
moge zawsze uklęknąć :)

zdajesz sobie sprawe ze niewinny czlowiek oplul monitor swoim obiadem jak to przeczytal i wybuchnal smiechem? :P
Papierowa Tęcza - Czw 10 Mar, 2005 17:44
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
moge zawsze uklęknąć Smile
ale zaloze sie ze twoja skora nie jest tak delikatna i piękna jak kwiat wiśni! HA! I tu Cie mam! ;p Do tego bez piersi - odpadasz xD
Anonymous - Czw 10 Mar, 2005 19:48
Temat postu:
o bogowie...temat przerodził się w temat dla gei o gościach z głębokim gardłem i takich co klękają albo macają sie po skórze na piersiach

a miał być o dziewczętach, jak z takim czymś sie kojarzą panny to ja nie odpowiadam-brak słów
Pan_Feanor - Czw 10 Mar, 2005 21:56
Temat postu:
Ale mam owłosione sutki i klate Smile możesz mnie posmyrać Mrau ^^
Anonymous - Czw 10 Mar, 2005 22:53
Temat postu:
Panie Fastwhore ... moc może moge ale lepiej uważaj bym nie nasłał takich co to by chcieli, z niektórymi propozycjami należy ... cholernie uważać biggrin, różni ludzie czytają fora...jedna osoba całkiem niepowołana do tematów dla dzieci sie zainteresowała twym postem powyżej.
módl się byś nie trafił do więzienia
altruista - Pią 11 Mar, 2005 08:49
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Panie Fastwhore ... moc może moge ale lepiej uważaj bym nie nasłał takich co to by chcieli, z niektórymi propozycjami należy ... cholernie uważać :D, różni ludzie czytają fora...jedna osoba całkiem niepowołana do tematów dla dzieci sie zainteresowała twym postem powyżej.

cholera, nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze albo jestes, albo chcialbys nalezec do giertychjugend.
Tsej napisał/a:
módl się byś nie trafił do więzienia

ech, przepraszam, nie moglem sie powstrzymac, musialem. Wszakze to jedna z najstarszych polskich modlitw;]
BOOOOOOOOOOOOGUUUUUUUUUUUUUUUROOOOOOODZIIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAA DZIEEEEEEEEEEEEEEWIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, BOGIEM SLAWIENA MAAAAAAARYYYYYYYYYYJAAAAAAAAAAAA!
U TWEGO SYNA GOSPODZINA, MATKO ZWOLENA, MARYYYYYJAAA!
ZYSZCZY NAM, SPUCI NAM
KYRIELEISON
Pan_Feanor - Pią 11 Mar, 2005 12:14
Temat postu:
Nienawidze wszelkiego rodzaju kżyżowców dobra czy prawa, poprawności moralnej policzycznej i czegokoliwiek, powinni isć do piachu z rasistami i murzymnami Wink
Jeśli nieumiesz odzóżnić doś obleśnego żartu nienamiejscu on anonsów pedolifkich powinieneś trafić do radia Maryja i wyzyważć wszystich od żydów i masonerii...
Ktoś się zainteresował moim postem powyżej tak ? to niech wpadnie do mnie, jak przejdzie przez osiedle i do mnie trafi i go nieskroją to będzie miał szczęście. Siądziemy se wypijemy piwko i pogadamy jeśli będzie człowiekiem na poziomie, a jak ślepym fanatykiem czegokolwiek to postawie go przed ścianą niech se pogada....
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 13:07
Temat postu:
biggrin
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 13:18
Temat postu:
Tsej napisał/a:
biggrin

Ambitna odpowiedź Confused
Pan_Feanor - Pią 11 Mar, 2005 17:03
Temat postu:
A wiem Tsej to te gupie alter Ego Otwierzacza Smile Miło cie poznać czymkolwiek jesteś o Bezimienny Razz...
A ty Nenar uważaj Smile Już mam plan że jak przyjedziesz do mnie spać Smile Buahahaha....(wszystko przez ten twój avek)
Papierowa Tęcza - Pią 11 Mar, 2005 21:16
Temat postu:
Cytat:
cholera, nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze albo jestes, albo chcialbys nalezec do giertychjugend.
przed państwem.. Tenchion! - ten który kiedyś prawie a przystąpił do MW - ale mi sie wkońcu nie chciało i zrezygnowałem xD [co nie oznacza, ze nie lubie Giertycha - przypomina mi taka starodawna polska szlachte ;]

A ty feo jak i altruista po prostu nie potraficie wyczuć dobrego sarkazmu xD
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 22:05
Temat postu:
Mr Giertych jest bezczelny...to dobrze
ale ów nie ejst kobietą
niewiasty spytały jakiez sa ideałami a jak wiedza to milcza...cóź to znaczy?
cnota?
skromność?
...duma?
Mornariel - Pią 06 Maj, 2005 15:26
Temat postu:
A ja mam do was pytanie : czy spodobałaby się wam wysportowana dziewczyna z własami związanymi w kucyk? ;p
panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 15:32
Temat postu:
to chyba zalezy od dziewczyny nie?
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 15:54
Temat postu:
mi pewnie nie choc zależy czy wysportowana jak ta z reklamy nike czy jak Agata Wróbel
no i jakie te włosy są ale włosy w kucyku mało komu sie podobają...(coś o tym wiem)
Pan_Feanor - Pią 06 Maj, 2005 16:00
Temat postu:
Wysportowana kojaży mi się z chudzielcem jak badyl z zarysowanymi mięśniami i kompletnie płaska.... odpada Smile
Mornariel - Pią 06 Maj, 2005 16:55
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Wysportowana kojaży mi się z chudzielcem jak badyl z zarysowanymi mięśniami i kompletnie płaska.... odpada Smile

Heh, nie o taką. XD

Ma biust, jest ogrągła (trochę jak J.Lo XD).

Tsej napisał/a:
mi pewnie nie choc zależy czy wysportowana jak ta z reklamy nike czy jak Agata Wróbel
no i jakie te włosy są ale włosy w kucyku mało komu sie podobają...(coś o tym wiem)

Nie, nie jak Agata Wróbel. XD
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 18:09
Temat postu:
nie znaju j-lo, nie łatwiej dac zdjęcie..i spytać?
panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 18:10
Temat postu:
a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
i który sie ubiera jak sie ubiera i jest wesoły?
(hahaha)
nasty_girl - Pią 06 Maj, 2005 18:28
Temat postu:
wysportowana moze tez miec miesnie i wygladac np jak pani O. jedrzejczak.. miss polski podobno..
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 18:41
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
wysportowana moze tez miec miesnie i wygladac np jak pani O. jedrzejczak.. miss polski podobno..

Otylia jest obleśna.
nasty_girl - Pią 06 Maj, 2005 18:50
Temat postu:
ja wiem ze jest.. i jak widze ta reklame jednej idei i te jej paskudne cialo, zero kobiecosci, zero figury.. ble.. ma sylwetke jak facet..

no ale w jakims czasopismie (nie byl to fakt.. nie na 100 % ale to chyba byla gala albo na zywo.. ) byl plebiscyt ktory ona wygrala.. Miss Otylia.. wiem ze brzmi komicznie..
panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 18:54
Temat postu:
fe
mi sie Otylia jako kobieta nie podoba (logiczne zreszta chyba =P)
nie powinna wygrac Wink
nasty_girl - Pią 06 Maj, 2005 19:04
Temat postu:
no ja nie wiem wg jakich kryteriow zostala wybrana (i kim byly jej konkurentki.. to musialy byc potwory.. !)
Kinga - Pią 06 Maj, 2005 19:23
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
a spodobałby sie Wam dupek w ryżych włosach z zielonymi oczami w piegach i jasnej skórze
(hahaha)

A pewnie :> biggrin

Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać
Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 19:28
Temat postu:
Kinga napisał/a:
(hahaha)

A pewnie :> biggrin

Mornariel = = tak to sobie mozesz pisać
Kazdy ma inny typ urody kazdemu naczej jest w kucyku ... no wogole kazdy inaczej wyglada = = takie opisy mało mowią

Najlepiej zamieścić zdjęcie, wtedy dokładnie wiadomo o co lub o kogo chodzi.
Pan_Feanor - Sob 07 Maj, 2005 10:08
Temat postu:
No właśnie zboczeńcy, skońćzcie spekulować i dajcie dziewczynie zamieścić zdięcie. Wtedy wszysxtko będzie jasne, a pozatym to topick DLA CHŁOPCÓW, więc do jasnej ciasnej niewypytujcie nas czy spodobałbym się nam taki a taki chłopak !
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 13:33
Temat postu:
No więc...:

Najważniejsza jest miłość i charakter, no ale:

Moja wymarzona kobieta (fizycznie):

Wysoka (tak minimum ze 1,70m.), względnie szczupła (nie zapałka, nie puszysta Wink ), co do karnacji, to jest mi to jakoś obojętne, nie mam tutaj określonego typu urody, włosy.... właściwie, to chyba wolę blond (inteligentny Wink ), ale mogaby być brunetka tutaj "no problem". Nie może być lalkowata (w stylu Barbie Wink ), tzn. żeby mnie biustem czasem nie udusiła Wink . Nie kręcą mnie "giganty" (biust chociażby mam na myśli Wink ) Wink . Jeśli chodzi o figure (biust itp.) to taka no.... "średnia" - nie za duze, nie za małe... Długie nogi mile widziane Wink .

No i to chyba tyle..... Wink
Pan_Feanor - Pią 20 Maj, 2005 08:10
Temat postu:
Po twoim Avku natomiast widać że była by to zahartowana krasnolódka z burzom ródych warkoczy, bez zaorstu z bużym biustem i umięśnionymi ramionami Wink
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 10:20
Temat postu:
i tak ja w pratchettcie...da sie rozpoznać płeć krasnoluda tylko po dyskretnym włożeniu ręki w spodnie...ale co kto lubi :>

swoja droga ciekawy ideał yarpen...nie podałeś żadej cechu która by umożliwiła identyfikacje..teraz prawdopodobie wszstkie dziewczyny sie zidentyfikuja...bo zadna nie wierze ze: ...jest za gruba za chuda ma za duze cycki ze jest jak barbie ze ma super charakter ale nie wiadomo jaki bo nie okresliłeś włosy tez każe poza rudymi no i jak jest blondynka to nie odmówi sobie tego że ejst inteligentna..: uniwersalny chłop wszystkie mu sie podobaja biggrin
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 11:26
Temat postu:
Tak!!!

Ale to dlatego, że naprawde podkreślam w znikomym stopniu kieruje się w miłości wyglądem....

Podkreśliłem tylko, że lubię wysokie dziewczyny....

A co do tych kobiet krasnoludzkich... Wink Ja mówię o moim ideale kobiety na realu, a nie w RPG, czy na Necie.... biggrin
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 15:25
Temat postu:
na necie spotykasz krasnoludki?
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 17:14
Temat postu:
Tsej napisał/a:
na necie spotykasz krasnoludki?

Pewnie jeszcze szczające do mleka.
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 18:06
Temat postu:
Nie.... Wink....

Ja siedziałem długi czas w branży tzw. Klanów Fantasy i RPG i byłem krasnoludem....
nasty_girl - Pią 20 Maj, 2005 18:16
Temat postu:
zazwyczaj tak jest.. wysoki lubi wysokie niski lubi niskie.. moj facet lubial nizsze na szczescie :d
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 18:42
Temat postu:
Kwestia gustu....
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 19:16
Temat postu:
kazdy bierze co może
nasty_girl - Pią 20 Maj, 2005 19:31
Temat postu:
no wlasnie.. przeciez jak facet ktory lubi wysokie sie zakocha w jakies malutkiej to przeciez nie bedzie dalej szukal wyoskiej tylko bedzie z ta ktora kocha nawet jezeli ma te 150 - 160 cm..
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 20:46
Temat postu:
Właśnie! Chodzi przedewszystkim o uczucie.... Ale można mieć określony typ urody, który jest uważany za atrakcyjny....

Ale dla przykładu znam kobietę, którą szczerze uważam za śliczną, a jest totalnym zaprzeczeniem mojego określonego typu urody.... tzn. jest niziutka, szczuplutka, ale bardzo ładna z tym wszystkim.... Laughing Tak więc od każdej reguły są wyjątki....
Pan_Feanor - Sob 21 Maj, 2005 09:12
Temat postu:
Heh mi się podoba mnóstwo dziewczyn, idąc po mieście aż trudno się nieodwracać, tyle ich jest a wszystkie takie śłiczne ^_^....
A no tak podobać się mogą, ale jak przychodzi co do czego wygląd schodzi gdzieś na dalszy plan za kurtyne uczucia..
Yarpen_Abbil - Sob 21 Maj, 2005 10:49
Temat postu:
Feanor - Nic dodać, Nic ująć....

Naprawdę zaczynam Cię lubić człowieku...
panienka_wierzba - Sob 21 Maj, 2005 13:01
Temat postu:
Yarpen_Abbil napisał/a:

mam prośbe chłopczyku
nie pisz wypowiedzi jedno dwuwyrazowych(itp) nie wnoszących nic do tematu ; >
Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 14:26
Temat postu:
+1
Pan_Feanor - Sob 21 Maj, 2005 16:51
Temat postu:
Yarpen_Abbil napisał/a:

mam prośbe chłopczyku
nie pisz wypowiedzi jedno dwuwyrazowych(itp) nie wnoszących nic do tematu ; >

Co jest wieżbulciu Smile Znowu się żucasz że ktoś mnie lubi co Smile Oj ti ti Psotniku ^_^ (kili kili)
Yarpen_Abbil - Sob 21 Maj, 2005 17:12
Temat postu:
Hehe.... Po prostu próbowałem dać do zrozumienia, że popieram Feanora w 100%....

Zamiast przepisania tego co napisał po raz drugi wolałem dla zaoszczędzenia czasu zgodzić się z nim w dwóch zdaniach... Razz .
Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 18:49
Temat postu:
wcale wszystkie nie są takie śliczne...o śliczne coraz trudniej

Cytat:
Malkontent :>
nie przecze
Pan_Feanor - Sob 21 Maj, 2005 19:33
Temat postu:
Tsej napisał/a:
wcale wszystkie nie są takie śliczne...o śliczne coraz trudniej

Malkontent :>
panienka_wierzba - Nie 22 Maj, 2005 11:29
Temat postu:
Yarpen_Abbil napisał/a:
Hehe.... Po prostu próbowałem dać do zrozumienia, że popieram Feanora w 100%....

Zamiast przepisania tego co napisał po raz drugi wolałem dla zaoszczędzenia czasu zgodzić się z nim w dwóch zdaniach... Razz .
ale piszesz takich postow mnostwo.. albo n. 'nie znam costam problemu nie mgoe CI pomoc blablabla' to chyba logiczne.. nie pisz wogole oraz innych 'zgadzam sie z XX' albo cos w tym stylu. To nei wnosi nic do tematu

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group