Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Andrzejki

Nikita - Sob 27 Lis, 2004 10:11
Temat postu: Andrzejki
Cze
Jak wspominacie tegoroczne Andrzejki? Udane były ? A może niektórzy z Was są jeszcze przed imprezą ? Zdarzyła Wam się jakaś śmieszna przygoda? Co Wam wywróżyły wróżby?
Wierzycie we wróżby , bo ja nie - ale fajna jest zabawa...

U mnie w szkole Andrzejki odbyły się 24 listopada. Trwały od 16:30 do 19:30 ( trochę krótko ) Bawiłam się świetnie , tylko że na następny dzień miałam klasówkę...
Brałam udziałam we wszystkich możliwych wróżbach... i jak zawsze miałam pecha...mój but jako pierwszy przekroczył próg klasy...i niedość że wróżyło to że się niebawem zakocham , to jeszcze musiałam zatańczyć z chłopakiem , za którym nie przepadam...nie sięgał mi do pięt... Smile Muza była okropna...dopiero na koniec zaczeli puszczać coś ciekawego...a tak to na okrągło " Twoje czarne oczy , widze czarne oczy ...blebleble "
A czy Was dziewczyny poprosił ktoś do tańca ? Bo mnie tak...mój nowy chłopak
Embarassed Para
Spanielka - Sob 27 Lis, 2004 10:37
Temat postu:
Heja
U mnie tegoroczne Andrzejki były chyba najlepszą imprezą jaka odybła się w mojej szkole... Muzyka była fajna tylko za dużo był trochę tego "To my Polacy..." i O-zon-a i za mało techno (kocham techno Love ) Wróżby wyszły mi idotycznie...Mój but pierwszy staną za progiem, ale za to potem wyszło mi,że będe zakonnicą (taa, jasneee Mr. Green )
Mój "obiekt westchnień" nie zatańczył ze mną ale też nie zatańczył z żadną inną przedstawicielką płci pięknej...Wystarczył mi tylko jego uśmiech...Taki niecodzienny.... Love
Imprezka była 25 listopada
pozdrówka!
mroweczka - Sob 27 Lis, 2004 11:18
Temat postu:
Ja nie obchodziłąm tego dnia. Szczerze mówiąc to zapomniałam nawet o tym,ze są Andrzejki Smile Co prawda niedługo jest dyskoteka w szkole(bodajże w poniedziałek) z tej okazji ale ja oczywiście nie idę Wink.
Mróweczka Kwiat
zazulita - Sob 27 Lis, 2004 11:21
Temat postu:
U mnie w szole jeszcze nie było andrzejek i nie wiem czy będą. Mam nadzieję, że będą bo baaaardzo lubię wróżby itp. Wink

Pozdrawiam!!
Malvina - Sob 27 Lis, 2004 12:32
Temat postu:
O nie.. andrzejki ;>e; no troszke lepsze święto niż Wigilia..Wielkanoc itp... Nie obchodze takich swiat.. u mnie w klasie byla jakas impreza andrzejkowa.. i tak nie poszłam :] Nie wierze w jakies wrózby itp. te zabawy andrzejkowe nie są dla mnie czymś waznym.. to tylko jakas zabawa wymyslona przez jakiegoś człowieka biggrin Za to dzisiaj mam dyskoteke szkolną biggrin To o wiele lepsze jest od jakiś wrózb:>
Elun - Sob 27 Lis, 2004 12:58
Temat postu:
ja nie mialam andrzejek, bo moja wychow jest zryta i co tu duzo mowic
Idda - Sob 27 Lis, 2004 13:47
Temat postu:
A moja jest suuuper biggrin Chociż większość ludzi z klasy się pewnie z ty,m nie zgodzi... biggrin
I my jeszcze będziemy miec Andrzejki...i to chyba w dokładnie ten dzień,w który one wypadają,czyli 30-wtorek....na bank będzie lanie wosku biggrin I butki pewnie też będą....serducha będą z imionami... ;D I ja może przyniosę i będę wróżyć biggrin
Akacja12 - Sob 27 Lis, 2004 18:45
Temat postu:
u nas nie bedzie wróżb w szkole Sad. Ale za to będzie dyskoteka biggrinbiggrinbiggrin w poniedziałek yeaaah! Kocham dyskoteki Razz. A czarne oczy lubie biggrin

A jutro idem do Idy powróżyć beka będzie biggrin
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 20:05
Temat postu:
W mojej szkole dyskoteka andrzejkowa była w środe 24.11 (tak jak u Niny_006) trwała od 16:00 do 19:30 albo dłużej nie pamiętam już .
Było nawet fajnie , jak zwykle tańczyłam z kumpelką po całej sali :-D świetnie się bawiąc .
Nie tańczyłam oczywiście z żadnym osobnikiem płci przeciwnej - u mnie to juz rutyna :(
a co do wróżb to w nie wierze więc nie wróże ...
Elly - Sob 27 Lis, 2004 20:07
Temat postu:
To na góże to ja pisałam Very Happy zapomniałam się zalogować ...
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 20:09
Temat postu:
U mnie w szkole nic nie było organizowane, żadnych dyskotek ani nic Razz oraz nie wybieram się na żadną imprezę Wink
Chesterka - Sob 27 Lis, 2004 20:12
Temat postu:
U nas w szkole andrzejki były śmieszne... Najpierw tradycyjnie stoliczki, wróżby itd. Potem dyskoteka (beznadzieja) więc poszłam do klasy. Jak wchodziłyśmy to weszli z nami tacy chłopcy ( Razz ) i zabrali nam picia. He he he. Taka debilka poleciała do pani Geek . No i hmm oni na dywaniku u pani a ta debilka siem cieszy... I jedno picie było takiej Aśki która siem wszyyyystkiego boi! Powiedziała że nie napije siem tego picia bo siem czymś od tamtych zarazi... Laughing Laughing Laughing Potem było jeszcze śmieszniej...
zazulita - Wto 30 Lis, 2004 14:50
Temat postu:
Jeśli braliście udział we wróżbach to napiszcie co wam wyszło!!

Mi z wosku wyszło drzewo (nie wiem co to może oznaczaś Confused , może, że będę miała duzo dzieci Mr. Green ?). W dodatku wyszło, że będę miała czterech męży Rolling Eyes

Pozdrawiam wszystkich!! Mr. Green
Chesterka - Wto 30 Lis, 2004 16:39
Temat postu:
Mi wyszło, że wyjdę za mąż w wieku 29 lat za Konrada, wygram na loterii, mam się uśmiechać i pasuję do raka, kozioroąca i byka Razz
Idda - Sro 01 Gru, 2004 17:49
Temat postu:
A mi wyszło(ale w domowych wróżbach biggrin)w serduszkach,że będę miała męża:
Imię-Fabian Shocked Very Happy
Zawód-matematyk(gorzej być nie może biggrin)
Cechy charakteru-*pierdziel*,*cham* i leń biggrin
roger-1989 - Sob 04 Gru, 2004 16:36
Temat postu:
U mnie w szkole bieda i nowsk nie stać

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group