Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chlopak

Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 18:02
Temat postu: Chlopak
Cześć. Podoba mi się w klasie taki chłopak. Jest wysoki, ładny i uczy się dobrze. wPROST IDEAL. No i chciałabym mu jakoś zaimponować, poderwać go, tylko nie wiem jak.
Tak wogle to często do mnie zagaduj, dzisiaj pożyczył mi 50 groszy na ksero, bo zapomniałam z domu. :wink:
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 18:06
Temat postu:
Postaraj się z nim zaprzyjaźnić, nieznacznie zbliżyć się do niego. Zagadać przed lekcją, na lekcji, pożyczyć od niego długopis czy coś. Pochwalić za dobrą ocene. Po prostu poznaj go lepiej, a potem przejdź do konkretów. biggrin
mroweczka - Pią 26 Lis, 2004 22:18
Temat postu:
Moim zdaniem takim chłopakom na pewno nie zaimponujesz np. chichotaniem i przebieganiem przed jego nosem szpecząc coś z przyjaciółką...Oni przede wszystkim zwracają uwagę na inteligencję( Mr. Green ) i kulturę tej osoby(chodzi mi o to,by zachowywać sie normalnie ofcoz Wink ). Życzę powodzenia.
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 11:11
Temat postu: ......
No tak. wiem, że jak będę mu przelatywać koło nosa to mu nie zaimponuje. Myślałam nad czymś bardziej wyrafinowanym.....
Elun - Nie 28 Lis, 2004 18:24
Temat postu:
musisz mu dac do zrozumienia, ze sie nim interesujesz i ze nie obchodza cie inni chlopacy. Wtedy poczuje sie wyrozniony sposrod swoich kumpli. Po prostu jak masz jakas sprawe, to zawsze idz do niego, a nie do innego, usmiechnij sie do niego, jak przechodzicie obok siebie itp. a dla innych badz obojetna.
Naomi - Nie 28 Lis, 2004 18:48
Temat postu:
Kiedy na siebie spojrzycie zalotnie się uśmiechnij (sprawdzony sposób) Wink
Dużo z nim rozmawiaj i dowiedz się czym się interesuje...
Na początek możesz zapytać np. ,, Było coś zadane?" albo ,,Pożyczysz mi długopis, bo mi się wypisał?" biggrin
Grunt to gadka Wink
Elly - Nie 28 Lis, 2004 19:00
Temat postu:
Dokładnie tak jak powiedziała Młoda Grunt to gadka a jak już z nim będziasz gadała to patrz mu w oczy i ie uśmiechaj naturalnie
Anonymous - Wto 30 Lis, 2004 00:02
Temat postu:
Dobry wieczór.
Tylko uważaj z tym długopisem, żeby przypadkiem się nie okazało, że Twój jednak pisał biggrin Zbliżaj się do niego po trochu, może macie wspólnych znajomych? Znajomych, bo znajome to hmm...To może być konkurencja. Wink
Pozdrawiam Kwiat
ana15 - Pon 06 Gru, 2004 20:57
Temat postu: ja tez chce chlopaka !!!!!
ja tez mam problem...rok temu mialam zarobistego boy-a a od polroku czuje sie taka samotna...jak jakis wyrzutek spoleczenstwa..jak zero...ratujcie!!!!!
Iśka - Pon 06 Gru, 2004 21:40
Temat postu:
A tęsknisz za tym "byłym" czy poprostu nie chcesz być samotna? Wink
Miłość sama przyjdzie. Nie czekaj na nią a pojawi sie nieoczekiwanie.
Może żeby nie czuć się samotną częściej spotykaj się z przyjaciółkami/ przyjaciółmi? Mi zawsze dobra zabawa pomaga na wszelkie smutki Wink.
I zapamiętaj sobie taki fajny wierszyk:

"Miłość jest jak cień człowieka,
Kiedy ją gonisz, ucieka,
kiedy uciekasz, to goni."

Wink
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 06:30
Temat postu:
Dzień dobry.
A ja nie rozumiem. Confused To, że nie masz chłopaka od razu czyni Cię zerem? Niby dlaczego? Jesteś wolna, niektórzy/re się z tego bardzo cieszą. Rozwiń, proszę. Jeżeli natomiast chodzi o tęsknotę, to nic na to poradzić nie możesz...Zapominaj powoli. Chyba, że chcesz znaleźć ukojenie w czyichś, innych, ramionach.
Pozdrawiam Kwiat
Sajmon - Wto 07 Gru, 2004 10:23
Temat postu:
te sposoby "na długopis" są dla mnie troche niezrozumiałe... Po cholere wymyślać jakiś bzdurny pretekst jak mozna sobie poprostu porozmawiaćWink. Kiedyś (ze 1,5 roku temu) byłem nieśmiały. Ale sie wyrobiłem Razz. Co do samotnego-bycia zerem. Jestem sam, zawsze byłem sam Smile w sumie to widze tego zalety. Jak jesteś z kims to troche jakby na uwięzi. A bez to tu sobie poflirtujesz tam sobie poflirtujesz. Bez zadnych zobowiązań- czysto rozrywkowo Smile. Ale pewnie zmienie zdanie jak spotkam TĄ osobę Smile.
Akacja12 - Wto 07 Gru, 2004 14:27
Temat postu:
Powiem taką ciekawostke. A więc jeśli ktos dla Ciebie coś zrobi/porzyczy wtedy bardziej Cie lubie. Moze Cie to dziwić ale tak wynika z wielu badań psychologicznych. Porzycz od niego gre czy książke Razz. Ale to już jest manipulacja biggrin. No i jak powiedzieli moi poprzednicy rozmowa no i jeśli to możliwe dotyk. No i oczywiście bądz sobą bo np mówienie że czymś się interesujesz a tak naprawde nic Cie to nieobchodzi tylko dlatego że on to lubi, w końcu wyjdzie i bedzie jeszcze gorzej.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group