Oto moje nagrania oceniajcie. (będę je tu dodawał do pierwszego postu) Pozdrowienia Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 06:17 Temat postu:
Bożesz ty mój, chłopie! O____________o Naprawdę Ty to grasz? No po prostu... Boskie... *-* Świetne. Jestem urzeczona... Mmm... I like it! Masz jeszcze coś swojego? *^-^* Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 06:25 Temat postu:
Witam.
Ocho No mnie się bardzo podoba, teraz jeszcze gitarzysta i wokal Świetnie grasz ;]
Pozdrawiam Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 08:08 Temat postu:
No wiesz ja zabardzo nie lubie takiej ostrej muzyki ale swietnie to zagrałes gratulacje:) Chesterka - Pią 19 Lis, 2004 10:45 Temat postu:
Fajne, fajne, fajne Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 15:06 Temat postu:
Naprawde ta to gram :)
ano mam
Loverman to cover metallicy (orginał gra Nick Cave)
Devils Dance tez cover metallicy (nie wiem kto w orginale) Sajmon - Pią 19 Lis, 2004 15:09 Temat postu:
Anonymous napisał/a:
Naprawde ta to gram
Nie trafilem w klawisz .. To ja gram
I pisałem tego posta wyzej zapomniawszy sie zalogować
Pozdro jeszcze raz Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 15:25 Temat postu:
Też ładne. Zdolny jesteś. Mała - Pią 19 Lis, 2004 19:32 Temat postu:
super:)
podziwiam.
ja gram ponad 3 lata na gitarze..
ale ogolnie nigdy nielubilam sie prezentowac czy cus. jak bede w stanie to podesle cus;)! Mała - Pią 19 Lis, 2004 19:33 Temat postu:
z zespolem to grasz? czy sam z podkladem? na elektryku?
ja msuze do swojego piec kupic Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:13 Temat postu:
Witam.
Kolejne nagrania również mnie się podobają...Mówię. Wokalista, ew. jacyś inni muzycy i czekam na single.
Pozdrawiam Sajmon - Pią 19 Lis, 2004 20:15 Temat postu:
Gram sam... podkład. Na elektryku.. po prostu w moim miescie nie ma muzyków zbytnio . Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 18:46 Temat postu:
Super Ja właśnie lubie takie mocne Hardcorowe granie <peace> zakładaj zespół, to jest cool, jeśli byś się przyłożył i poszukał muzyków to wasz zespół był by sławny itd. to wielka szansa dla ciebie i Polskiej muzy kicp - Sob 20 Lis, 2004 23:10 Temat postu:
Barzdo fajna gitara, naprwade świetnie grasz...ja gram na elektryku od jakiegos miesiaca i narazie sie ucze bo to moja piewsza stycznosc z gitara, no ale mam nadzieje ze po poltora roku tez bede gral jak Ty
btw - swietna perkusja takze, pozdrow perkusiste bo robi kawal dobrej roboty Sajmon - Nie 21 Lis, 2004 22:00 Temat postu:
kicp napisał/a:
swietna perkusja takze, pozdrow perkusiste bo robi kawal dobrej roboty
perkusja z sampli .
PS. jakbys miał jakieś problemy z gitarą albo jakieś pytania to wal na gg - 3855487 Pozdr. Iśka - Pon 22 Lis, 2004 22:03 Temat postu:
Kurczę... a ja nic nie mogę odsłuchać... Buuu! ;( Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 23:05 Temat postu:
Eee...Prawy przycisk myszki i "zapisz delement docelowy jako" ?
Pozdrawiam Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 14:09 Temat postu:
Szlejer jest boski!!!!Ja bym chciała umec grac na gicie elektrycznej:) Sajmon - Czw 25 Lis, 2004 15:45 Temat postu: Poważniejsza kompozycja dla koneserów muzyki temat brzmi poważnie.. taka tez zawartośc.. Moja kompozycja.. Na pewno nie jest skierowana dla każdego.. Jeśli uwazasz ze należysz do tych wybranych to ściagnij i skomentuj..
Pozdrawiam..
PS. Zapytuję się modów : czy nie przeszkadza wam moje tworzenie tematów?
Ciao
www.republika.pl/sajmon_sajmon/CLASSIC.mp3Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 19:26 Temat postu:
Cóż za psychodeliczna muzyka... Podoba mi się. Sajmon - Nie 28 Lis, 2004 20:07 Temat postu: Dla wszystkich świąteczne życzenia :). Wejdź :)
Zbliżąją się święta. W moim sercu tworzy sie rodzinne ciepło. Czuję więź z przyjaciółmi.
Chciałbym wam złożyć wszystkim największe życznia. Spokoju w czasie świąt które nastaną wkrótce. Nie będę wam życzył materialnych korzyści bo wiem ze one najmniej znaczą. Życzę wam szczęścia i miłości. Pozdrowionka.
^ jak będzie wam smutno to posłuchajcie tego i pomyślcie o najbliższych.
Merry Christmas Anonymous - Nie 28 Lis, 2004 20:15 Temat postu:
Nagranie bardzo ładne. ^^" Chociaż wolę tradycyjne melodie kolęd.
Co do życzeń - trochę za wcześnie. Dzięki i nawzajem. Sajmon - Nie 28 Lis, 2004 20:16 Temat postu:
ee tam za wcześnie. Dobre życzenia nigdy nie są złe Anonymous - Nie 28 Lis, 2004 20:18 Temat postu: And a Happy New Year!
Do świąt jeszcze daleko.... panienka_wierzba - Nie 28 Lis, 2004 21:02 Temat postu:
wzajemnie =) a nagranie miłe dla ucha ^^
do świąt i nowego roku jeszcze daleko ale nigdy za wczesnie na zyczenia =)
dokładam się, życzę wszystkim aby potrafili zauważyć piekny zachód i wschód słońca przy boku ukochanej osoby.. chociaż myślami; spadający śnieg nocą za oknem.. a najlepiej padający włąśnie na Ciebie.. życze Wam wszystkim abyście mieli w sobie dużo miłości i rozdawali ją wsyzstkim oraz abyście potrafili dostrzegać rzeczy z pozoru niewazne... Elly - Nie 28 Lis, 2004 21:24 Temat postu:
Dzięki za życzenia choś do świąt jeszcze troche zostało .
Ja tez życze wam wasołych świąt w gronie rodziny lub u boku ukochanej osoby.
Wierzba piękne życzenia .... kicp - Nie 28 Lis, 2004 22:44 Temat postu:
normalnie jestes moim idolem
btw - na jakim 'wiośle' grasz? tzn jakiej firmy i jaki model, bo przymierzam sie do kupna wlasnego Sajmon - Pon 29 Lis, 2004 15:26 Temat postu:
Aria Pro II z nieprodukowanej serii Magna. Solidna japońska robota. Sajmon - Wto 30 Lis, 2004 16:23 Temat postu: www.republika.pl/sajmon_sajmon/EID.mp3
sK_Petrix vel Sajmon - Guitars, mastering and managing_producing
Patrick - Vocals
Polecam!!!
Kolejny cover z wokalem. Tym razem naszą ofiarą padło Roulette (SoAD)...
Proszę o duzo rzeczowych komentarzy!
Pozdrowienia
Yeah \m/ !!!!! Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 19:27 Temat postu:
Nie wiem co jest ale stronka mi się nie otworzyła... Avell - Sob 15 Sty, 2005 20:58 Temat postu:
Agnieszka12 napisał/a:
Nie wiem co jest ale stronka mi się nie otworzyła...
to jest mp3 Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 21:27 Temat postu:
No ale sie nic nie otworzyło. Elly - Sob 15 Sty, 2005 21:32 Temat postu:
Mnie się otworzyło . Uważam ze takie sobie . Ogólnie nie znam się na muzyce więc mówie to co mysle . Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 21:54 Temat postu:
Wokal o wiele lepszy od poprzednich, bez śmiechów wyszło o wiele lepiej. Pomysł z pogłosem też dobry. Wolę jednak te mocniejsze kawałki. Szlejer był naj. Devils Dance tyż. Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 06:20 Temat postu:
Witam.
No, ja też wolałem the best Szlejera...i 2nd Devils Dance ;> Wokal okazał się lepszy, ale to...Nie wpadło mi w ucho Mimo wszystko gratulacje stworzenia czegoś takiego. I powodzenia.
Pozdrawiam Chesterka - Nie 16 Sty, 2005 12:33 Temat postu:
Jak dla mnie, to zbyt spokojne. Ale nawet fajne. Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 13:42 Temat postu:
Jak dla mnie świetny, wczesniejszych kawałków musze poszukać, bo chyba były jak ja mialam przerwe na forum podobało mi się, wokal był zajeb$ty
A tak na przyszłosć, jeśli chcesz jeszcze dodawać kawałki to nie lepiej by było założyć jeden temat? Tak z dobrego serca, chyba Wierzba nie bedzie miałą nic przeciwko Iśka też, damy jako przyklejony chwaląc się jacy zdolni sa tu ludzie The Patrick - Pon 24 Sty, 2005 11:38 Temat postu:
Hej
Pierwszy raz tu jestem...i nikt mnie tu zapewne nie znaa...no może Sajmon.
Mam pytanko co do tego wokalu z Roulette...
w koNcu to ja jestem tym Wokalistą.
Jeżeli macie jakies uwagi piszcie na mój maail.
POZDRAWIAAAM!! Sajmon - Pon 24 Sty, 2005 14:21 Temat postu:
Hey Pat. Lepiej piszcie posty a nie na jego maila