Dzieci OnLine

Inni Autorzy - gwiazdy

panienka_wierzba - Czw 25 Lis, 2004 13:37
Temat postu: gwiazdy
nabazgrałam to przed chwilką...
proszę o wypowiadanie się, wszelakie uwagi zawsze sie przydadzą

spojrzałam na niebo
na niebo pelne gwiazd
wiedziałam, że tam w górze
jest coś warte wszystkiego innego
i wtedy ogromny miecz
z czarnymi piórami
przyleciał i zamordował
zamordował me myśli
następnie nadleciała ona
kropla opatulona
mnóstwem białych piór
pozwoliła mi dalej marzyć
ale tylko o tym
o czym to ona chciała
odegnałam obydwojga
stałam dalej
i patrzyłam w gwiazdy
....
odeszłam
bo nie miało sensu
stać, może ktoś jeszcze
by przyleciał
a ja po prostu
chcę pozostać
jedną z tych małych
nic nie znaczących gwiazd
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 14:00
Temat postu:
Taak! O to chodziło. Jest cudne, cudne! ^^
panienka_wierzba - Czw 25 Lis, 2004 14:29
Temat postu:
naprawdę?
chciałam napisać coś.. czym trafiłabym w Twój gust (ufff przyznałam się)
ten wiersz.. tak podoba mi się, wydaje mi się że jest jednym z jedynych rzecyz które kiedykolwiek odzwierciedliły to co naprawdę czuję.. w taki sposób...
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 14:46
Temat postu:
Jej... Nie chciałam wywierać na Tobie jakiejkolwiek presji... Neutral Głupio mi, przepraszam. <;] Ale wiersz jest naprawdę ładny - schludny, dopracowany, nieco tajemniczy. Staraj się pisać poprawnie (mnóstwo), z dużej litery, kiedy zaczynasz od nowej linijki. Będzie ładniej wyglądać. Treść jednak bardzo mi się spodobała. Smile
panienka_wierzba - Czw 25 Lis, 2004 15:07
Temat postu:
nie no nie wywarłaś żadnje presji ^^ niech Ci nie będzie głupio moaj koffaniutka =* (chyba zaczynam się z Tobą skumplowywac tak samo jak z innymi ludkami =D jak miło, zawsze chciałam się s Tobą skupmlować =p hyhy) po prostu chciałam napisac wiersz =) naszła mnie ochota, napisałam jakieś niewiadomo co 6 linijkowe wiec zostawiłam tylko 2 pierwsze wersy i pomyślałam o tym jak mi mówiłas że mam dopieszczac swoje wiersze, że mam dodac tam tamto siamto i wogóle ^^ i postanowiłam poekperymentować Mr. Green widocznie mój eksperyment wyszedł mi na dobre Wink
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 15:15
Temat postu:
Uh, so sweet. ^^" ;*** Też Cię lubię. Wink No i wiersz Ci wyszedł, dopieściłaś go i rozpieściłaś i w ogóle. Wink I się odpłacił tym samym, bo wyszedł ślicznie. *^,^* Na dobre wyszło, i Tobie i Twojemu wierszowi. Wink Pisz dalej. biggrin
Pan_Feanor - Sro 08 Gru, 2004 17:36
Temat postu:
Hmmm.... kropla oblepiona piórami..... :/....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group