Gabra napisał/a: |
Ja wiem tylko tyle,że petting to seks w ubraniu czyli masz np bieliznę,lub ciuchy ale jakoś,cos sie dzieje ![]() |
PROSIAK napisał/a: |
A co to oznacza ze jest ktoś heteroseksualistą?
Czy oznacza to że jest SKATE? |
Femme Fatale napisał/a: |
Petting oznacza pieszczenie; od amerykanskiego PET = pieszczoszek. Dokładniej to oznacza pieszczenie bez wzajemnego kontaktu narządów płciowych, doprowadzające nawet do orgazmu, ale pettingiem rządzą podobne zasady jak normalnym stosunkiem (z wyjątkiem tej różnicy o której mowa wczesniej), polega on na pieszczotach, wzajemnym dotykaniu nagich ciał partnerów, okolic narządów płciowych, jednym słowem mówiąc wszystkich tych miejsc, których dotykanie moze sprawiać przyjemne odczucia i doprowadzić do orgazmu. Petting jest dla osób które z różnych przyczyn nie zdecydowały się jeszcze na pełny stosunek z defloracją pochwy, również dla tych obawiających się zajścia w ciążę. Może to być bardzo ekscytujące przeżycie, wbrew pozorom nawet bardziej niż normalny stosunek, pozwala partnerom poznać swoje ciała i ich reakcje na pieszczoty. |
Merkavoth napisał/a: |
Nie chce się wierzyć, że jesteś ode mnie młodsza. Nawijasz jak magister ![]() Ech, co to za świat. Za moich czasów... ![]() |
Marcella14 napisał/a: |
Piotr ma 17 lat |
mój chłopiec po kilku miesiacach znajomości chciałby abym mu pozwoliła się dotykac w pewnych miejscach czy to wypada, czy może jestem zacofana? |
Christine fan napisał/a: |
Może to dziwnie zabrzmi,ale...Co za czasy,troche ze sobą chodzą i już chcą sie smyrać.niewyżyte młode pokolenie... |
![]() ![]() ![]() |
Olcia napisał/a: | ||
Mam nadzieje, ze nie bedziesz pozniej zalowala...Pamietaj sama tego chcialas i nie win nikogo, gdy zaczniesz myslec inaczej niz teraz... |
Gladiatorpl napisał/a: |
co do wczesnijeszych postow to takie wielkie milosci gdzie odrazu sie zaczynaja smyrac itp ![]() ![]() A tak z innej beczeki to lepiej zaliczyc pierwszy raz przed slubem bo pozniej po slubie okaze sie ze to jakas Miriam i co? ![]() |
elfkaNenar napisał/a: | ||||
Olcia to tylko smyranie a nie pierwszy raz... |
elfkaNenar napisał/a: |
Jakieś wątpliwości, Olcia sie za bardzo wczuła =] moim zdaniem |