Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - to co zawsze czyli problemy nastolatek:)
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 22:29
Temat postu: to co zawsze czyli problemy nastolatek:)
hm
niezręcznie dość mi pisać ale nurtuje mnie pewna sprawa
rzecz jasna chodzi o samca...:)
tzn jak widze na korytarzu pewnego chłopaka to sie poprostu rozpływam piszcze krzycze i w ogóle ALE nie jestem sama bo moja znajoma ma tak samo
mam więc pytanie - czy on mi się JUŻ podoba i drugie, co zrobić jeśli obie sie w nim zakochamy? bo dwóch nie będzie chciał raczej [on już nas rozpoznaje na korytarzu zwłaszcza jak zaczynamy sie śmiać i razem cieszyć na jego widok więc jesteśmy "spalone"
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 23:04
Temat postu:
dajcie spokuj nie robcie z siebie idiotek i nie smiejcie sie na jego widok tylko co najwyzej usmiechnij sie naturalnie!!a nie suszenie zebow pozatym pokaz swoja inteligetna strone, ze masz cos w tej swojej glowie,
posluchaj rad starszej kolezanki :wink:
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 06:40
Temat postu:
Witam.
Taki sposób okazywania zainteresowania jest najgorszym z możliwych, bo odierany wręcz odwrotnie. Lepiej spojrzenie w oczy i naturalny uśmiech, jakiś dobry powód do rozmowy.
Przecież na niej się wszystko opiera.
Pozdrawiam
mroweczka - Czw 25 Lis, 2004 17:20
Temat postu:
Dokłądnie. Chyba żaden chłopak nie lubi,jak dziewczyny chichoczą,śmieją się lub piszczą okazując zainteresowanie
To jest moim zdaniem tak jakby popisówa...
Przelatywanie przed chłopakiem i śmianie się
A co do drugiego pytania: Nie wiadomo,czy będzie "chciał" chociaż jedną,tak na marginesie
A takim sposobem(czyt: chichot itp.) na pewno dużo nie osiągniesz.
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 19:13
Temat postu:
Kradziejko, nie chcę być brutalna, ale w oczach tego chłopaka wychodzicie na... Puste lale, no przepraszam, ale delikatniej tego ująć nie potrafiłam. Rozumiem, że chłopak może i jest słodki, milusi i naprawde super ekstra odjazdowy, ale nie róbcie z siebie idiotek.
Bo sobie wyobraź jak on się czuje, kiedy widzi takie dwie pannice zacieszające się na jego widok.
Postaw się w jego sytuacji. Proponowałabym powłóczyste spojrzenia i tajemnicze uśmiechy, a nie głupawe chichotanie i - co gorsza - piszczenie. o,O" Powodzenia! ^^
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 19:48
Temat postu:
nie lale napewno nie lale bo chociażby tak nie wyglądamy [chodzi o wygląd = subkulturę i sposób bycia]
wychodzimy na jakieś kretynki i tego jestem pewna ale ostatnio sie powstrzymałam na widok jego w czapce więc może za jakiś czas normalnie podejdę:)
Anonymous - Pią 26 Lis, 2004 06:31
Temat postu:
Witam.
No, to odwagi życzę.
Ale przedtem mogłabyś zrobić małą sondę wokół niego. Imię i nazwisko, gdzie mieszka, jakieś zainteresowania. Potem o to możesz go spytać, przy samym poznawaniu imienia mogą wyjść długie, śmieszne rozmowy.
Pozdrawiam
rodzynka - Pią 26 Lis, 2004 12:10
Temat postu:
takim chIchraniem napewno duzo nie osiągniecie... jak ci sie chłopak podoba to zrób wszystko zeby zwrócił na ciebie uwage ale nie w ten sposób. Zagadaj do niego, postaraj sie w kazdym razie
Jak obie sie w nim zakochacie to bedzie problem, no ale chyba o to chodzi zeby on czuł to samo.. i wybrał jedną z was....
ALE SKOŃCZCIE SIE CHICHRAC
Miracle - Nie 05 Gru, 2004 17:28
Temat postu:
Lepiej odpusccie sobie jesli wisi na wlosku wasza przyjazn....
Elun - Nie 05 Gru, 2004 17:49
Temat postu:
oh ja niestety kiedys tez tak mialam, ze razem z najlepsza kumpela latalysmy za tym samym przecudownym chlopakiem. Cale szczescie okazalo sie, ze z charakteru jest totalnie zjebany i niebiosom za to dziekuje, bo sie zaczynalam bac, ze coraz bardziej miedzy soba rywalizujemy.
roger-1989 - Nie 05 Gru, 2004 20:04
Temat postu:
Uśmiechaj sie a nie ryj na jego widok.
Poco suszyć zęby jak można poprostu zwrucić na siebie uwage w jakiś normalny sposób
Pan_Feanor - Wto 07 Gru, 2004 17:59
Temat postu:
Z mojej perspektwywy wasze problemy wydają mi się malutki (im dalej w las tym ciemniej) ale w waszym wieku dręczyły mnie pewnie podobne... Jakbym teraz ja zaczoł się rozpisywać nad sobą to by niezły pościk wyszedł
... Ale niebęde tego robił publiczny exscibicjonizm uczuciowy azwsze mnie niesmaczy ^^.
Jak chłopak podoba sie tobie i kumpeli to bądź pierwsza w miłośći i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, niebrać jeńców !.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group