Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Fiza;/

Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 19:06
Temat postu: Fiza;/
Mam problem.Odkiedy zaczoł sie rok szkolny nic nie rozumiem.Mój nauczyciel gada jak na wykładach i nic nie rozumiem.Pomóźcie mi bo wychodzi mi 2 Sad((((((((((((
DeadCorpses - Sro 24 Lis, 2004 19:12
Temat postu:
2 to relatywnie całkiem niezła ocena.
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 19:16
Temat postu:
2? moja najmniejsza ocena to 3 w 6 klasie! nie chce dac wstydu rodzicom Sad
mroweczka - Sro 24 Lis, 2004 19:19
Temat postu:
Rozumiem,że Twój kolega z ławki tak gada,że Ty nic nie rozumiesz?
To po prostu przesiądź się i tyle, co za problem?
BTW-bardzo orginalna ksywa Rolling Eyes
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 19:21
Temat postu:
Nie nie rozumiesz.Po prostu koleś tak gada że nikt nie rozumie. Sad
Kinga - Sro 24 Lis, 2004 19:24
Temat postu:
Skoro zupełnie NIKT nie rozumie, to poproscie go w czasie lekcji żeby to wam może inaczej wytłumaczył.
U nas facetka zawsze się pyta jak przechodzi do nowych zagadnien czy wszystko jest zrozumiałe jesli ktos nie rozumie tłumaczy tak długo i na rózne sposoby aby mógł to w miare opanować.
Iśka - Wto 30 Lis, 2004 18:33
Temat postu:
Sorrka, chyba się spoźniłam z odpowiedzią, ale:
Powiedz czego nie rozumiesz z fizyki, może Ci wytłymaczę? (ja raczej wszystko pojmuję). W ogóle w której jesteś klasie?
P.S. Rozumiem Cię, ja mam taką facię z chemii, że też nikt nie rozumie i trzeba się samemu uczyć, bo z jej opowiestek nic nie można się pokapować Neutral
P.S.1 No ksywka jest okropna Neutral
Amy - Wto 30 Lis, 2004 18:49
Temat postu:
No właśnie, powiedz czego nie rozumiesz...
Co do ksywki...
.. witam, jestem Amy, miło mi Cię poznać Confused
BamBI - Wto 30 Lis, 2004 21:15
Temat postu:
Jedyna radą jaką mogę ci dać to pisanie ściąg na każdą klasówke, ja pisałam i oto moje oceny: 1,3+,,3,3- i co mi wychodzi Razz Question u nas jest taka ślepa baba że za chiny nie zauważy ściągi. Very Happy
Anonymous - Sro 01 Gru, 2004 14:06
Temat postu:
eee, ściąga z fizyki nie wiele pomaga, żeby zrobić jakieś idiotyczne zadanie trzeba najpierw go zrozumieć. Na ściądze co najwyżej wzory można zapisać jak się nie pamięta, lub definicje...
Elun - Sro 01 Gru, 2004 14:43
Temat postu:
w fizyce to najweksza role odgrywa nasza inteligencja, a pozniej wzory, no bo bez niech, sie nie rozwiaze zadania. Jesli nie rozumie sie zadania, nie rozroznia sie, co jest do czego potrzebne, to najlepiej wykute wzory i definicje nie pomoga.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group