Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Dyskoteka:(

justka007 - Sro 24 Lis, 2004 14:36
Temat postu: Dyskoteka:(
Dzisiaj miliśmy mieć dyskoteke, ale przez kilka osóbn pani odwołała ją. Powiedzcie czy to sprawiedliwe, ze cała klasa musi ponosic odpowiedzialność?
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 14:39
Temat postu:
Jak to się mówi -"jeden za wszystkich, wszyscy za jednego"... Confused
BamBI - Sro 24 Lis, 2004 14:40
Temat postu:
Jestem dokładnie w tej samej sytuacji nie ide przez jakichś z mojej klasy nic się z tym nie dało załatwić. Teraz nauczyciele mówią że klasa to jednostka i cała ponosi odpowiedzialność . Głupio że ponosimy karę za błędy innych. Confused
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 14:43
Temat postu:
U mnie w szkole jest tak samo. Nauczyciele i dyrekcja mówią, że klasa stanowi jedność i każdy ponosi odpowiedzialność za błędy swoich kolegów/koleżanek. A jeżeli chodzi o sprawiedliwość, to ja już się przekonałem, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Kinga - Sro 24 Lis, 2004 15:42
Temat postu:
Musisz się z tym nisetety pogodzć ... z tego co obseruję moje otoczenie to nie ma sprawiedliwości ... a przynajmniej nie jest jej dużo ... niestety

U mnie też kiedyś tak było ... Pare osób było zawieszonych w prawach ucznia ...
a cała klasa do tej pory nie może pojechać na żadną kilkudniową wycieczkę ... za wybryk sprzed 3 lat
Elun - Sro 24 Lis, 2004 16:01
Temat postu:
powiedzeniem "jeden za wszystkich, wyszyscy za jednego" nauczyciele zawsze ucinaja z nami rozmowe, na temat "dlaczego my tez musimy..." Nie moge juz tego wytrzymac, jacy oni sa beznadziejni kryjac sie za takim durnym tekstem. Mad
Anonymous - Sro 24 Lis, 2004 17:10
Temat postu:
Niech wasza nauczycielka zrobi ja w innym terminie [/center]
mroweczka - Sro 24 Lis, 2004 17:17
Temat postu:
U mnie w podstawówce też tak było. "Jeden za wszystkich,wszyscy za jendego"- Rolling Eyes. Wtedy uwielbiałam dyskoteki(teraz szkoda mi kasy Mr. Green ) i bardzo byłam wkurzona na tych kolesi,przez których mieliśmy odwołaną zabawę. No bo sorry-2,3 osoby narozrabiają a cała klasa jest ukarana Rolling Eyes .
zazulita - Sro 24 Lis, 2004 17:46
Temat postu:
U mnie w klasie była kiedyś taka sytuacja, że przez jednego chłopaka z naszej klasy nie mogliśmy pójść na spotkanie w naszej szkole z jakimś aktorem (już nie pamiętam jakim). Uważam, że jest to bardzo niesprawiedliwe!! Rolling Eyes
Anonymous - Czw 25 Lis, 2004 20:42
Temat postu:
Niestety tak jets:( Justka czemu mamy taka durna wyche???????? i niektorych chlopakow? musisz cos z tym zrobic:) jestem przewodniczaca klasy!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group