Cytat: |
duzo części już wyszło oj dużo |
Przy okazji mam pytanie - w której części występowała Lenne? |
A ja powiem, ze nie miałam nigdy jak dorwać FF, chociaż nie raz robilam pielgrzymki po znajomych, ale i tak nikt nie miał jak załatwić |
Słyszałam, ze teraz wyjdzie film, ale na podstawie dy nie tak jak wczesniejszy FF, widziała frailer wspaniały, piekny niami cudeńko... |
Himitsu tak się zastanawiam czy twoj avek czasem nie przypomina Cluod'a Stit'a dobrze napisałam?... |
A co do ściagania to mam chamsko slaby transfer i nigdy nie chce mi się na tyle kompa trzymać włączonego |
Merkavoth napisał/a: |
Matko Boska, przez te trailery prawie posikałem się w spodnie ze szczęścia!!! JA TO CHCE!!!!! ![]() Mam nadzieję że mój ulubiony bochater dostanie wreszcie jakąś znaczącą rolę, należy mu się za sam wygląd /Vincent/ ... ![]() ![]() |
Ekhem, a może ty jesteś bi ;> |
Czy mogę prosić o linka z trailerem... bo chyba ślepa jestem ;( |
Zaś jeśli chcesz sobie obejrzeć wszystkie (?) trailery (a jest co oglądać ![]() |
Aa, rozumiem.
Ciekawe czy zrobią też grę...fabuła zapowiada się ciekawie. |
Spoko, spoko, nie gorączkuj. |
Ciekawe, po co Cloudowi buster sword, skoro 2 lata wcześniej miał już ultima sword??:] |
JA CHCĘ DO JAPONII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( |
Avell napisał/a: | ||
Zeby zapier*** jak maly samochodzik na chleb? |
No, jednego mogę być pewnym. Prędzej kupię sobie tą komórkę niż to wyjdzie w Europie...sniff... |
Fakt, emulatory świetna rzecz. Widziałem emulatory dosłownie na wszystko na czym można było do tej pory grać, więc czemu nie mięliby zmontować emu również na komórkę... |
Himitsu napisał/a: | ||||
Nie. Żeby wstąpić do yakuzy. ![]() ![]() ![]() Poza tym wolałbym "zapier*** jak maly samochodzik na chleb" w Japonii niż kisić się w Polsce ![]() |