Dzieci OnLine

SEKS - SeX w MoIm WiEkU?? PoMoZcIe ...

paula_13 - Pon 22 Lis, 2004 13:20
Temat postu: SeX w MoIm WiEkU?? PoMoZcIe ...
Hej ,,, No wiec mam pytanie ... mam 13 lat i mam chlopaka w wieku 15 lat i on chce ze mna isc do lozka na sylwestra tylko ze chce isc bez zadnej prezerwatywy bo mu jest wygodniej i przyjemniej bez niej ... i mowi ze mozemy isc bez zabezpieczenia bo nie mialam jeszcze okresu ... co ja mam zrobic?? bo sie boje ze jezeli odmowie to mnie rzuci ... a ja go bardzo kocham ... w ciagu ostatnich 5 misiecy mialam 7 chlopakow i z tym jestem najdluzej i bardsxzo go kocham ... tylko co mam zorbic?? Sad
havranek - Pon 22 Lis, 2004 13:29
Temat postu:
nikt nie mówi ile trzeba miec lat zeby sie kochać. jedyny problem to taki ze mozesz zajść w ciąze i mieć kape nieprzeciętną. ja bym sie nie przejmował i robił co chłopak mówi. nigdy nie jest za wczesnie:)
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 13:36
Temat postu:
Paula - po co piszesz drugi raz ten temat? Odpowiedzieliśmy Ci już wcześniej - za żadne skarby świata nie uprawiaj z nim seksu.
Havranek - bez obrazy, ale czy przyszedłeś na to forum wypisywać głupoty, czy pomagać ludziom? Bo jeśli to pierwsze, to nie jesteś tu mile widziany. Twoje posty nie dość, że są chaotyczne, to jeszcze niemądre i nic na forum nie wnoszą. Jedynie mieszasz w głowie młodszym.
paula_13 - Pon 22 Lis, 2004 13:39
Temat postu:
Hmm...to co ja mam zrobic? :/ pare osob mi mowi zebym oddala mu sie a inni ze nie bo bede tego zalowac ... sama nie wiem co zrobic ... juz nic nie rozumiem ... ale mam jeszcze miesiac na myslenie ....
havranek - Pon 22 Lis, 2004 13:39
Temat postu:
sory sie nie obrażaj, chce pomagac ludziom i nie mieszam im w głowach.,
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 13:43
Temat postu:
Paula - jeszcze Ci tego nie wybiliśmy z głowy? Chcesz być nastoletnią matką? To, że nie masz jeszcze okresu, wcale nie znaczy, że nie możesz zajść w ciążę! Dziewczyno, opamiętaj się i przejrzyj na oczy - ten chłopak nie jest nic warty. Nie popełniaj takiego błędu.
Havranek - czy ja się obrażam? Jedynie Cię upominam. Uważasz, że trzynastoletnie dziecko powinno już uprawiać seks? Na głowę upadłeś? Skoro chcesz pomagać, to zastanów się, zanim coś napiszesz...
aska - Pon 22 Lis, 2004 14:10
Temat postu:
Femme Fatale ma racje !!
Paula masz 13lat nie rób tego ! jeśli ten chłopak tego od ciebie wymaga to znaczy że jest zboczony i ZERWI z nim , bo nie ma co ukrywać że SEKS w wieku 12-16 lat jest troche no (ładnie mówiąc) niepoważny !!! chcesz mieć kłopoty jeśli zajdziesz w ciąże ! pomyśl co pomyślą rodzice jak się dowiedzą ! i pomyśl o sobie ! wiesz jakie będziesz miała wyrzuty sumienia i będziesz żyła w ciągłym stresie ! chcesz stracić dziewictwo z chłopakiem który jest z tobą .... nawet nie 2 lata !!! ( I JESZCZE BEZ PREZERWATYWY ! NO NIE , ON W OGÓLE SIĘ TOBĄ NIE PRZEJMUJE !!! )

A co do havranka - wiesz co jesteś jakimś IDIOTĄ jak takie coś piszesz żeby ona to zrobiła !!!
Kinga - Pon 22 Lis, 2004 14:25
Temat postu:
Cze
Ja stanowczo odradzam
Po pierwsze bez zabezpieczenia ... to kuszenie losu i wytłumacz chłopakowi ze to że nie masz miesiączki wcale nie znaczy że nie możesz zajśc już w ciąże ! Oczywiście że możesz ... bo twoje jajniki mogą juz pracować ... a może być tak że za pare miesięcy ją dostaniesz ! Nie waż się robić tego bez zabezpieczenia jesli nie chcesz sobie popsuć przyszłości
Po drugie ... skoro nie miałas miesiączki (nie znam Cię ale może byc tak że nie jesteś w pełni rozwinięta pod względem fizycznym) to sex nie jest zbyt dobry
po trzecie powinnas dobrze pozanć chłopaka ... nawet wtedy gdy powiesz "ale ja go znam od dzieciństwa chodze od X lat" to nie znaczy że NAPRAWDE go znasz. A może jemu zalezy tylko na seksie? wykorzysta Cię i zostawi ... i co wtedy ??

Najlepsza metodą na zastanowienie się czy jesteś gotowa na uprawianie seksu jest pytanie które i ty i twój chłopak powinniście sobie zadać a może razem o tym pogadać :
a wiec : CO ZROBICIE GDY OKAZE SIĘ ZE JESTES W CIĄZY ??

Pozatym narazie spróbujcie jakiś pieszczot ... nie ma co się tak śpieszyć Wink
Ona89 - Pon 22 Lis, 2004 14:27
Temat postu:
Paula napisałaś że w ciągu 5 miesięcy miałaś 7 chłopaków a z tym jesteś najdłużej, to ile z nim jesteś? Około miesiąca? I uważasz, że na tyle go znasz że jesteś gotowa pójść z nim do łóżka? Dla mnie chłopak, który zaczyna chodzić z dziewczyną i już chce to z nią zrobić nie jest ciebie wart. Proszę nie rób tego. To może się źle skończyć. Pierwszy raz powinnaś przeżyć z kimś naprawdę wyjątkowym i musisz być pewna, że jesteś gotowa, a wrazie, gdy zajdziesz w ciążę to oboje zajmiecie się dzieckiem.
Kinga - Pon 22 Lis, 2004 14:30
Temat postu:
Doczytałam sie tego momentu "7 chłopaków w ciagu 5 miesięcy"
to jest stanowczo za krótki staż jak na uprawianie sexu ...
Dziewczyno daj sobie na wstrzymanie ... chyba że chcesz mieć żywą laleczkę ...
Sorki za ten sarkazm ale tak jest ... 13 lat chłopak 15 letni z którym jest się może max miesiąc ... i sex bez zabezpieczenia to nie najlepsza sytuacja
paula_13 - Pon 22 Lis, 2004 14:31
Temat postu:
Wielkie ThenX Wam za rady ... no jak narazie to wiem na 80% ze twego nie zorbie ... i narazie zadowole go pieszczotami biggrin bo slyszalam od paru osob ktore go dobrze znaja ze on tylko chce jednego ... no wiec narazie przystopuje i z nim pogadam i poczkekam z tym ... A chcial ktos wiedziec od ilu z nim jestem ... to gdzies od 2 miseicy ... Jeszcze raz thenX :*
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 14:33
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Pozatym narazie spróbujcie jakiś pieszczot ... nie ma co się tak śpieszyć Wink

Miałaś na myśli petting? Sądzę, że takie pieszczoty dla trzynastolatki to zbyt wiele. Dla chłopaka Pauli może nie, ale dla niej samej?...
Kinga - Pon 22 Lis, 2004 14:34
Temat postu:
femme ale wiesz lepiej pieszczoty niż sex ... Confused
Wink
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 14:41
Temat postu:
No, z dwojga złego... Jednak i tak uważam, że tego chłopaka to powinna zostawić, a nie jeszcze się z nim smyrać. -_-" Narobi mu nadziei i co potem? A jak ją zmusi do współżycia? Shocked Paula pisała o tym w jednym z postów, że on ją usilnie do seksu namawia...
Kinga - Pon 22 Lis, 2004 14:43
Temat postu:
jedno jest pewne w zadnym wypadku sex ... i to jeszcze bez zabezpieczenia Rolling Eyes
A co do chłopaka to powinna go poobserwować ... tzn ... no być z nim dłużej
Bo jak dla mnie nawet 2 miesiące to za mało nie mówiąc o wieku 13 lat
Naomi - Pon 22 Lis, 2004 16:14
Temat postu:
Już mówiłam pewnej osobie, że w ciąże można zajść nawet 2 tyg. przed pierwszą miesiączką. Jeśli chłopak naprawdę cie kocha to zrozumie twoją odmowę.
Nie powinnaś... Jesteś przecież jeszcze dzieckiem (sorry, ale taka jest prawda).
Chłopak jest od ciebie starszy i ma TAKIE zachcianki...
Strzeż się i nie daj wykorzystać !
Ona89 - Pon 22 Lis, 2004 16:42
Temat postu:
Młoda to ta sama osoba tylko zalożyła nowy temat
Mirula - Pon 22 Lis, 2004 19:16
Temat postu:
Dziewczyno, pomyśl, z jednej strony zagrozić Ci moze niechciana ciąża.
Gdyby się tak stało, byłoby bardzo żle.
Ale jest jeszcze druga strona medalu. Jest tak, że chłopakowi może nawet wydaje się,
że Cię kocha, może nawet tak jest, ale jest on zupełnie nieodpowiedzialny, nie rozumie
czym może się to skończyć. Jest bardzo młody i jeśli doszłoby do ciąży, jak będzie mógł
zapewnić środki materialne na wychowanie dziecka?
I jeszcze coś. Wierzę, że się kochacie. Ale jest to miłość młodzieńcza.
Dojrzała miłość jest wtedy, gdy człowiek czuje się odpowiedzialny za kochaną osobę.
Wtedy, kiedy zrobi się wszystko, aby osoba ta była szczęśliwa.
Miłość taka jest skłonna do wyrzeczeń, do poświęceń.
Nie ma w niej miejsca na własne zachcianki, jeśli mogłoby to skrzywdzić kochanego,
kochaną. A Twój chłopak zupełnie o tym nie myśli.
I tutaj najlepiej widać, że na sex z tym chłopakiem zbyt wcześnie.

Wink
AguSia :)) - Pon 22 Lis, 2004 19:16
Temat postu: Re: SeX w MoIm WiEkU?? PoMoZcIe ...
paula_13 napisał/a:
Hej ,,, No wiec mam pytanie ... mam 13 lat i mam chlopaka w wieku 15 lat i on chce ze mna isc do lozka na sylwestra tylko ze chce isc bez zadnej prezerwatywy bo mu jest wygodniej i przyjemniej bez niej ... i mowi ze mozemy isc bez zabezpieczenia bo nie mialam jeszcze okresu ... co ja mam zrobic?? bo sie boje ze jezeli odmowie to mnie rzuci ... a ja go bardzo kocham ... w ciagu ostatnich 5 misiecy mialam 7 chlopakow i z tym jestem najdluzej i bardsxzo go kocham ... tylko co mam zorbic?? Sad

Mysle, ze gdyby to byl "ten jedyny" nie mialabys watpliwosci czy isc do lozka czy nie. Ale sadząc po tym, ze mialas 7 chlopakow w ciagu 5 miesiecy chyba to nie jest ten jedyny chlopak.
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 19:30
Temat postu:
Yh, Paula. Mówiłam ci już Wink To nie ma najmniejszego sensu.
Poczekaj kilka lat.
Wiesz, w twoim wieku, dziewczyny nie potrafią odczuwać przyjemności podczas stosunku Wink Więc nie nastawiaj się na zbyt wiele Smile
Malvina - Pon 22 Lis, 2004 19:31
Temat postu:
Ja Ciebie nie rozumiem.. w tamtym temacie dużo os. Ci napisało że to nieodpowiedzialne... że chłopak nie jest Ciebiw wart... co będzie jak urodzisz dziecko.. i wieeeele innych rzeczy. Ja na Twoim miejsu po przeczytaniu tamtego tematu byłabym juz pewna w 100%..
Może się boisz mu odmowic? A.. mam takie pytanie:> gadałas z nim? O co się pytałas i co odpowiedział(jesli mozna wiedzieć Smile ) I czy sama chcesz seksu?
Co do pettingu.. lepszy niż seks, ale jest w nim trochę ryzyka. Może Twój chłopak to jakis niewyżyty jest? Proponuję boks.
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 07:16
Temat postu:
Witam.
I racja. Chłopak jest kompletnie nieodpowiedzialny i moim zdaniem taką propozycją udowodnił swoją niedojrzałość psychiczną. Nic więcej. Absolutnie nie powinnaś się mu oddawać, jeszcze w tak młodym wieku i bez zabezpieczenia! Pomyśl, czy chcesz tak szybko tracić czystość? Tak jak powiedziała Tavion, Ty nawet nie odczujesz przyjemności, a to, że on potrzebuje się wyładować seksualnie...Lepiej niech pogra w piłkę, czy trochę pobiega. Też pomaga się wyżyć.
Pozdrawiam Kwiat
Elun - Wto 23 Lis, 2004 20:20
Temat postu:
Mam nadzieje, ze bedziesz mialam wiekszy rozum niz on, i NIE DASZ SIE WYKORZYSTYWAC!!!! Przeciez co on moze takiego wiedziec o twoim ciele i o tym, czy mozesz zajsc w ciaze, czy nie??? Jednak gdy te wszystkie posty za "nie" abys nie szla z nim do lozka, nie zrobia na ciebie wrazenia, to przynajmniej w zyciu nie idz z nim do lozka bez zabezpieczenia! minimum to prezerwatywa (chociaz tez moze peknac lub sie zsunac).
Keeveek - Wto 30 Lis, 2004 15:49
Temat postu:
Powiem tyle, rób co chcesz, ale pamiętaj, że przed krwawieniem miesiączkowym są tzw. dni płodne, kiedy to komórka jajowa podąża jajowodem do macicy, i tylko wtedy może dojść do zapłodnienia. Ale skoro jeszcze nie miałaś miesiączki, nie polecam tego , a ten niewyżyty szczeniak niech spada Wink

Co do prezerwatyw: aby uniknąć niebezpieczeństwa pęknięcia, mężczyzna może założyć nawet dwie.

Stosunkom bez zabezpieczenia w twoim wieku mówimy zdecydowane nie!
Kinga - Wto 30 Lis, 2004 16:36
Temat postu:
Cytat:
Powiem tyle, rób co chcesz, ale pamiętaj, że przed krwawieniem miesiączkowym są tzw. dni płodne, kiedy to komórka jajowa podąża jajowodem do macicy, i tylko wtedy może dojść do zapłodnienia. Ale skoro jeszcze nie miałaś miesiączki, nie polecam tego , a ten niewyżyty szczeniak niech spada

Co do prezerwatyw: aby uniknąć niebezpieczeństwa pęknięcia, mężczyzna może założyć nawet dwie.

I sie nie zgodze ... po pierwsze 2 prezerwatywy ... Nie ma mowy ... wtedy mogą się poprzecierac jedna o dreuga i jeszcze wieksze ryzyko jest

PO drugie nie jest tak że tylko przed miesiaczka sa dni płodne ... po miesiaczece tez ...
Juz pisałąm kilka dni tak około 3 dni przed miesiączką i po miesiączce są niepłodne

Ludzie ... 2 prezerwatywy to najgorsze co może być ... niech nikt wam takich głupot nie gada
Keeveek - Wto 30 Lis, 2004 16:40
Temat postu:
nie wiem, skąd ty to wzięłaś, ale chyba spałaś na lekcjach, bo po okresie płodnym są dni niepłodne, po nich następuje menstruacja, czyli krwawienie miesiączkowe i nie ma najmniejszej szansy na zapłodnienie, ponieważ komórka jajowa dołrzała dotarła już do macicy, a zapłodnienie może mieć tylko i wyłącznie miejsce w jajowodzie i ta komórka jajowa zostaje wydalona wraz z krwią z pękniętych naczyń krwionośnych.

Nałożenie dwóch prezerwatyw nie stwarza ryzyka przecierania, ponieważ przylegają, pisali kiedyś cośtam w Bravo, zawsze czytam seksporady Wink chociaż głowy nie dam, ale z tymi dniami płodnymi po menstruacji palnęłaś głupotę
Kinga - Wto 30 Lis, 2004 16:43
Temat postu:
To prosze bardzo ... załóż dwie prezerwatywy i zycze szczęścia bo CI sie przyda ...

CO do tych dni płodnych niepłodnych to jest mnijwięcej tak

Miesiączka | dni niepłodne |dni płodne |dni niepłodne | Miesiączka ....
Keeveek - Wto 30 Lis, 2004 16:44
Temat postu:
no, czyli dni płodne mają miejsce przed krwawieniem miesiączkowym...
Kinga - Wto 30 Lis, 2004 16:45
Temat postu:
też ... ale przeciez to samo pisalam wcześniej
Keeveek - Wto 30 Lis, 2004 16:47
Temat postu:
ale pisałaś także, że kilka dni PO krwawieniu... co może być prawdą, jeśli bierzemy pod uwagę kilka kolejnych okresów... a z resztą, co się będę kłócić.. Liczyć umie? to sobie wyliczy Razz

może i się wygłupiłem z tymi dwiema prezerwatywami, bo gdzieś tam coś zasłyszałem.

ale ryzyko pęknięcia pojedynczej jest duże tylko podczas nieumiejętnego zakładania, to samo tyczy się zsunięcia. Źle założysz, cierp Wink
aha i jeszcze coś: dni niepłodne przed płodnymi trwają 4 dni, a po płodnych 9 dni tj od 19 do 28 , ale jak wiadomo, różnie to bywa ( i nie próbuj nic tu dementować, bo mam otwarty podręcznik do bioli Wink) dni płodne to natomiast okres około 8 dni pomiędzy dniami niepłodnymi
Agentka - Wto 30 Lis, 2004 17:10
Temat postu:
trzeba jeszcze dodać że plemnik może przetrwać 72 godziny w organizmie kobiety Idea
Keeveek - Wto 30 Lis, 2004 17:10
Temat postu:
z tego co wiem, to 48
cytuję:
'Plemniki są zdolne do zapłodnienia przez około 24-48 godzin od chwili wytrysku nasienia wprowadzonego do dróg rodnych kobiety. Natomiast komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia w ciągu 24 godzin od owulacji'
Podręcznik od biologi, wydawnictwo Nowa Era
mycha92 - Wto 30 Lis, 2004 18:20
Temat postu:
Keeveek - no popatrz ty się, że akurat w piątek na WDŻ nam babka mówiła, że może przetrwać 72 godziny, czyli 3 dni. Oczywiście NIE MUSI tyle przetrwać, ale widocznie często tak się zdarza.

Paula - odradzam. I zgadzam się z koleżankami - nie musisz mieć miesiączki, żeby móc zajść w ciążę.
Agentka - Wto 30 Lis, 2004 18:28
Temat postu:
ja też wszędzie czytałam że może przetrwać 72 godziny i lepiej miec tego świadomość
Amy - Wto 30 Lis, 2004 19:34
Temat postu:
Ja też słyszałam, ze plemnik może przetrwac te 72 godziny...
Dla Pauli...
Wiesz co. Rozumiem, że teraz -wydaje Ci się- że go kochasz, a jak było z tymi poprzednimi chłopakami? Też ich -kochałaś-?
No widzisz. Więc, jesli to była "miłośc" to chyba za szybko się skończyła (w tych 7 przyp.)
Podejrzewam, że tym razem może być podobnie. Pomiędzy Wami jest różnica 2 lat. W okresie powiedzmy do tych 18 lat jest to bardzo duża różnica. Potem jest to normalne, że pomiędzy 2 ludzi jest róznica 2 czy więcej lat. Chłopak, który ma 15 lat myśli zupełnie inaczej niż 13-latka. Przecież jeśli Cię NAPRAWDĘ KOCHA to nie chciałby Cię narażać na tak duże niebezpieczeństwo i tak wielką odpowiedzialność... ja dobrze rozumiem co to znaczy zostać matką w wieku 13 lat. Moja kolezanka tak miała... Pomyśl jak wtedy się zawala życie. Niektórzy rzucają szkołę, uciekają z domu, są gorsze przypadki, popełniają samobójstwa, próbują dokonać poronienia (bijąc się, kopac w brzuch, rzucac się ze schodów itd..) Ale jest też dużo przypadków kiedy to opieką Twojego dziecka (jeśli byś urodziła) zajmują się rodzice. I co... miałabyś to 18 lat i co byś powiedziała swojemu dziecku... -Ja tak naprawdę nie jestem Twoją siostrą... Jestem Twoją matką- Wyobrażasz sobie jaki to byłby szok dla Twojego dziecka.
Dobra nie będe się zbytnio rozpisywać.
Podsumowując...
Jeśli nie chcesz sobie zmarnować życia (tylko jedno życie mamy... Rolling Eyes )
Nie spełniaj głupich zachcianek Twojego chłopaka...
Kiedyś możesz tego bardzo żałować...
I potem już nie bedzie odwrotu,
Pozdrawiam,
Kwiat
Linka - Sro 01 Gru, 2004 19:22
Temat postu:
Dziewczyno przeczytałam to i jestem zszokowana Shocked
Ja w ogóle nie wiem co ty się zastanawiasz... kurdę, chcesz iść z chłopakiem do łóżka ze strachu w wieku 13 lat i jeszcze bez żadnego zabezpieczenia??? Tak?? Dobrze zrozumiałam????

Ten chłopak ma nasrane we łbie i ty też chyba masz jak się na to zgodzisz Neutral

Seks to powinno być coś pięknego w odpowiednim wieku i z odpowiednią osobą, którą ty kochasz i która ciebie kocha... powiem ci że jak teraz to zrobisz to będziesz żałować do końca życia

To odpowiedź głównie do pierwszego postu, nie przeczytałam wszystkich więc jak coś powiedziałam nie tak to zignorujcie Embarassed
Keeveek - Czw 02 Gru, 2004 16:41
Temat postu:
Linka, a może ona po prostu jest tak dojrzała jak TY? (to nawiązanie do poprzedniego tematu)

a i dziwne z tymi 72 godzinami, bo chyba mogą tyle przeżyć, ale nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej. to co wy wyczytacie w bravo , mnie nie intere Smile
Elun - Czw 02 Gru, 2004 18:14
Temat postu:
keeveek, nie zapomnij, ze oprocz tego durnego bravo istnieje jeszcze takie cos, jak wychowanie seksualne na lekcjach w szkole :p
Linka - Czw 02 Gru, 2004 18:17
Temat postu:
Długo się jeszcze będziecie do mnie przyczepiać Evil or Very Mad ?? A dobra zmywam się stąd, świetne to forum po prostu ekstra (to był sarkazm jakby ktoś nie wiedział). To teraz zróbcie taki dyupny temat dla wszystkich LINKA TO I TAMTO! i wszystko dokładnie opiszcie, i możecie się tym podniecać dalej. Powodzenia Wink

P.S. Trzeba być idiotą żeby kogos oceniac po jednym głupim poście, nie znając go i nie widząc ani razu na oczy Wink
Elun - Czw 02 Gru, 2004 18:26
Temat postu:
Linka, nie wiem, czy wiesz, ale wlasnie jeden glupi post, potrafi powiedziec wiecej, niz kilkanascie innych. A poza tym, tak sie od razu obrazac? Powiem ci teraz, ze tamten poprzedni post pokazal teraz, ze masz slaba psychike i ze niepotrafisz przyjac krytyki. No widzisz, ile juz wydedukowalam o tobie z jednego postu Wink

Edit:
A i jeszzce jedno, nie czepiamy sie moze o tyle tego, ze chcesz palic i pic pod blokowiskiem, tylko o to, ze ty uwazasz to za jakis swoj cel w zyciu i myslisz, ze to bedzie dobry szpan. I nam chodzi o to, ze nie myslisz jako osboda dojrzala i staramy ci zmienic poglady na "bycie szesnastką". Zaloze sie, ze na forum jest wiele osob, ktore pala lub pija, jednak jeszce nie zauwazylam, zeby to bylo ich pragnieniem, marzeniem i ambicja.
Keeveek - Czw 02 Gru, 2004 18:50
Temat postu:
no właśnie moim zdaniem to nie jest oznaka dojrzałości. to oznaka ulegania wpływom , dostosowywania się do otoczenia.

Ja mam 15 lat i uważam, że takie zachowanie świadczy o niczym innym jak o głupocie.
Kinga - Czw 02 Gru, 2004 18:54
Temat postu:
Linka ... w tym momencie to sie raczej nad soba użalasz ...
Pozatym skoro uważasz że to do czego dązysz jest dobre ... to czym sie przejmujesz
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 20:49
Temat postu:
[quote="Keeveek"]Linka, a może ona po prostu jest tak dojrzała jak TY? (to nawiązanie do poprzedniego tematu)

a i dziwne z tymi 72 godzinami, bo chyba mogą tyle przeżyć, ale nie są w stanie zapłodnić komórki jajowej. to co wy wyczytacie w bravo , mnie nie intere :)[/quote]
Co przeżyć?
Czy potrafisz tylko cytować wyczytane gdzieś frazesY
Dziewczyna w wieku 13 lat przezyje tylko stresujących minut. odczuwania rozkoszy trzeba sie nauczyć.
wiem to z literatury i z doswiadczenia.
trzeba do tego mieć bezgraniczne zaufanie do partnera i odpowiednio wykształcony system nerwowy. Jak chce sobie zepsuć dorosle zycie erotyczne, to niech zaczyna mimo wielu ostrzezeń na tym forum
Alien - Pią 03 Gru, 2004 10:02
Temat postu:
Ja bym na twojim miejscu dał starą jak świat gadke "głowa mnie boli moze jutro"

a na serio nie radze ci tego robić Exclamation
Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 15:58
Temat postu: Re: SeX w MoIm WiEkU?? PoMoZcIe ...
paula_13 napisał/a:

Wiecie co? Macie mnie trzymac, bo jak upadnę na podłogę to se jeszcze głowę rozwalę. A dawaj mu co chcesz, tylko żebyś później nie żałowała... za moich czasów...
roger-1989 - Pią 03 Gru, 2004 16:04
Temat postu:
jak bedziesz bardzo uwazac to moze nie bedziesz brzuchata ale opisow ci nie bede dawac bo mnie zbananuja
Keeveek - Pią 03 Gru, 2004 17:18
Temat postu:
Do Ulsen: Dziecko, argument poparty cytatem i przykładem z literatury to dopiero porządny argument.

PS. naucz się cytować, bo trudno cię zrozumieć
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 15:45
Temat postu:
Ludzie co wy mowicie!!!Powinna to byc jej decyzja ale mowie oficjalnie i to jest przeciez normalne nie mialas okresu nie mozesz zajsc w ciaze!!!
Elun - Sob 04 Gru, 2004 16:01
Temat postu:
Miracle napisał/a:
Ludzie co wy mowicie!!!Powinna to byc jej decyzja ale mowie oficjalnie i to jest przeciez normalne nie mialas okresu nie mozesz zajsc w ciaze!!!

wiesz co, wiekszych glupot to ja jeszzce nie czytalam OCZYWISCIE, ZE MOZE ZAJSC W CIAZE!!!!!!!!!!!!! Bo moze znajdowac juz sie w okresie, gdy jajniki juz sie uaktywnily.
Ona89 - Sob 04 Gru, 2004 16:27
Temat postu:
Miracle napisał/a:

W jakiejś gazecie przeczytałam, że można zajść w ciążę dwa tygodnie przed pierwszą miesiączką, ale nie wiem czy to prawda. W każdym razie kilka dni wcześciej napewno można.
Kinga - Sob 04 Gru, 2004 16:35
Temat postu:
Miracle chyba zbyt duzo sie bravo naczytałaś i innych mózgo***

Sorki ... Ale jeśli dziewczyna nie miała miesiączki może zajść w ciąże i radze o tym pamietać

Wiele par w ten sposób wpadło !
Elly - Sob 04 Gru, 2004 16:40
Temat postu:
Zgadzam się z dziewczynami oczywiście że można zajść w ciąze nie mając jeszcze miesiączki .
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 16:41
Temat postu:
Miracle mogłabyś zmienić Ava, bo takiego już ma Agnieszka12, jeśli nie pomyliłam użytkownika i będzie się mylić. A po za tym tu nie chodzi tylko o ciążę, ale jak już zostało powiedziane układ nerwowy i psychika nie zostały jeszcze do końca rozwinięte i to może wpłynąć na jej dalsze życie sexualne
Keeveek - Sob 04 Gru, 2004 18:09
Temat postu:
Przed pierwszym krwawieniem miesiączkowym jajnik wyprodukował już dojrzałą komórkę jajową, więc istnieje ryzyko zapłodnienia.
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 18:59
Temat postu:
Jesli chodzi o zaplodnienie owsem jest ryzyko ale 1 na 100% wiec niewielkie.Ale jesli kogos urazilam to przepraszam!!!!Ale bralam pod uwage brak okresu.Wiec nie rzucajcie sie tak na mnie.
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 19:07
Temat postu:
To u gory to ja pisalam nie zalogowalam sie
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 19:10
Temat postu:
"Współżycie seksualne pomiędzy chłopakiem a dziewczynš można porównać do jabłka. Każdy facet, który uprawia z Tobš seks, odgryza jego kolejny <<kawałek>>. To od Ciebie zależy, czy mężczyŸnie, który okaże się być prawdziwš miłoœciš Twojego życia podarujesz jabłko całe, częœciowo nadgryzione, czy też tylko ogryzek".

Tak powiedziała mi kiedyœ jedna z moich starszych koleżanek (a ma już 18 lat, więc jest sporo starsza ode mnie, bo już dorosła - zapewniam, że na rzeczy się zna).

Niech każdy z Was oceni już samodzielnie, na ile to porównanie jest trafne i czy w ogóle popełniłam dobry krok zamieszczajšc je tutaj.

Błagam: niech każda nastolatka, która to czyta zastanowi się trzy razy nad tym postem i weŸmie to sobie głęboko do serca! A konsekwencje nieprzemyœlanych czynów mogš być przecież opłakane - czy zatem warto ryzykować?
frigg - Sob 04 Gru, 2004 20:16
Temat postu:
*Neona* napisał/a:

Tak powiedziała mi kiedyœ jedna z moich starszych koleżanek (a ma już 18 lat, więc jest sporo starsza ode mnie, bo już dorosła - zapewniam, że na rzeczy się zna

czuje sie stara Sad a ja sie nie zgdzam z tym zdaniem...bo oprucz tego ze facet kocha sie ze mna to ja z nim tez...nawzajem sobie cos dajemy (oczywiscie nie mowie tu o sytuacjach takich jak w posicie nr.1 w tym temacie)....jak jestes z kims w zwiazku to czesto myslisz ze to wlasnie ten jedyny..a potem roznie bywa....tylko do sexu jak do wszytkiego trzeba podchodzic z glowa...ja nie uwazam zeby moj chlopak dostal nadgryzone jablko...dostal moja milosc przede wszytkim, a jak sie rozstaniemy nie daj boze..to co mam sie zabic ze jestm nieczysta?
Anonymous - Pon 06 Gru, 2004 14:38
Temat postu:
Paula nie chce Cię straszyc ale... nie rób tego. Jesli zajdziesz w ciąże, bedzie tak jak z moją kumpelą :cry: Zaszła urodziła ale musiała oddać do domu dziecka i sama tam tez trafiła. Ona ma 12 lat!!! Jej rodzice ją tam wysłali z jej dzieckiem i nie chcą jej widzieć!!! Naprawde radze ci tego nie robić. Bo moze jeszcze gorzej wyjść - mogą kazać ci zrobić ABORCJE!!! A jesli ten chłopak Cię kocha nie pownien Cie zmuszać !!! NIE RÓB TEGO!!
Elun - Pon 06 Gru, 2004 14:56
Temat postu:
do aborcji to by jej raczej nie mogliby zmusic, bo jest w Polsce ZAKAZNA. I mozna ja przeprowadzic tylko w wyniku potwierdzonego gwaltu.
Alien - Pon 06 Gru, 2004 19:32
Temat postu:
Miłość nie polega na wymuszaniu SEXU
A jeśli np: Nie będzie on twojim chłopakiem i co rozpowie że kazdy może się z tobą ......... to bardzo zła opinja w tym wieku więc Zrob to na własną odpowiedzialość Neutral
Pan_Feanor - Pon 06 Gru, 2004 20:33
Temat postu:
takie jest moje zdanie... jak cie nakłania i acheca a ty nie masz ohoty a on niepotrafi usznoać twego zdania... (sory za ostre słowa) [cenzura] go w kąt bo nie jest ciebie wart...
frigg - Pon 06 Gru, 2004 21:14
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
do aborcji to by jej raczej nie mogliby zmusic, bo jest w Polsce ZAKAZNA. I mozna ja przeprowadzic tylko w wyniku potwierdzonego gwaltu.
hehe to ja proponuje wziasc jakokolwiek gazete i poczytac ogloszenia z zakrsu ginekologii...juz sama tresc ogloszen sugeruje co i jak....prawnie jest zabroniona (oczywiscie wyjatek gwaltu i wad genetycznych dziecka, zagrozenia zycia matki) ale jak na cos jest popyt to sie zrobi 'podziemie aborcyjne'.... wiec da rade sie przeprowadzic....ale co to za chlopak co zmusza to tego?....
LookAtYourSelf - Pon 06 Gru, 2004 22:16
Temat postu:
gosc moze ma te 15lat ale ma rowniez jeszcze niestety nierowno pod sufitem i wyglada na to, ze jeszcze do niczego nie dojrzal...albo z nim o tym powaznie pogadaj albo olej...
pozdrawiam
Elun - Wto 07 Gru, 2004 11:38
Temat postu:
frigg mi akurat chodzilo o ta legalna aobrcja Wink bo co do podziemi, to z kazdej dzidziny sie znajda, ale to jest bardziej niebezpieczne
nidhogg - Wto 07 Gru, 2004 21:06
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
frigg mi akurat chodzilo o ta legalna aobrcja Wink bo co do podziemi, to z kazdej dzidziny sie znajda, ale to jest bardziej niebezpieczne

ta wiem, ze OT, ale nie moglam sie powstrzymac, czy ja wiem, czy to takie podziemie, swego zcasu bylam u ginekologa i stwerdzil u mnie podejrzenie ciazy, widzac moja mine od razu powiedzial "no wie pani jeszce troche poczekamy, a potem tzreba sie bedzie zastanowic czy umawiamy sie na prowadzenie ciazy czy na cos innego", sugestia dosyc znaczna, a gabinet prywatny, znany etc etc. wiec podziemiem to ja bym tego nie nazwala Wink
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 22:47
Temat postu:
LookAtYourSelf napisał/a:
gosc moze ma te 15lat ale ma rowniez jeszcze niestety nierowno pod sufitem i wyglada na to, ze jeszcze do niczego nie dojrzal...albo z nim o tym powaznie pogadaj albo olej...
pozdrawiam

Nie no wiesz znam takich 15 latków chcą jak najszybciej, bo im szybka rączka juz nie wystarcza, a po za tym będzie czym szpanować przed kolegami, bo oni są do tyłu i się wkońcu spróbuje i tak dalej i tak dalej...
Kinga - Sro 08 Gru, 2004 22:54
Temat postu:
A wiecie co ... sama znam paru facetów przyjaciół którzy wiedza o mnie prawie wszystko i ja o nich też ... i dziwi mnie jedna sprawa że kłamią z sexem tzn mówią której to oni nie zaliczyli ... jak to oni tego nie robili ... a tak naprawde sa jeszcze prawoczkami ... może chcą zaszpanowac ale mnie soobiscie z lekka zazwyczaj odrzucało gdy chłopak taki prosił mnie o chodzenie :>
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 22:58
Temat postu:
Faceci to dziwny ród, który uwielbia szpanować takimi sprawami, chociaż nie ma czym. Ale najbardziej odstrazający jest podryw "Zgadnijcie o kim dzisiaj myslałem jak trzepałem- o Paulince..." w tej chwili człowiek chce się zapaść i komuś przywalić.
Pan_Feanor - Czw 09 Gru, 2004 07:29
Temat postu:
Przynajmniej będziesz miałą nagrane za free Smile.. Moze wystąpisz w jakimś poradniku dla młodych matek.. ewentualnie twoją macicę oddadzą na akademie medyczną..... lub znajdziesz swoją podobiznę w paczkach czipsów Leys.... "Ja mam 13 w ciąży ! a ja cie przebijam mam ciężarną 10 !!!"
czlowieczek - Czw 09 Gru, 2004 08:33
Temat postu:
Cytat:
Faceci to dziwny ród, który uwielbia szpanować takimi sprawami, chociaż nie ma czym. Ale najbardziej odstrazający jest podryw "Zgadnijcie o kim dzisiaj myslałem jak trzepałem- o Paulince..." w tej chwili człowiek chce się zapaść i komuś przywalić.

tu kolesiwi raczej nie chodziło o szpan (chociaż może też) tylko pewnie bardziej o to, że chciał szybko spróbować sexu i nic poza tym go nie obchodziło - jednym słowem oszust i zboczuch Wink
Anonymous - Pon 13 Gru, 2004 22:04
Temat postu:
czyżby zbanowany insspektor? Laughing
Anonymous - Wto 14 Gru, 2004 13:18
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
lub znajdziesz swoją podobiznę w paczkach czipsów Leys.... "Ja mam 13 w ciąży ! a ja cie przebijam mam ciężarną 10 !!!"

O matko tym to wszystkich przebiłeś biggrin lecę do sklepu kupić sobie ley's hehehe może mi się trafi 9... pewnie w odblaskowej ramce będzie
Pan_Feanor - Sro 15 Gru, 2004 09:44
Temat postu:
Dziękuje za uznanie w mej krucjacie przeciw mrocznym występkom głupoty i kołtuństwa w naszym chorym społeczeństwie Wink
Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 20:01
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Dziękuje za uznanie w mej krucjacie przeciw mrocznym występkom głupoty i kołtuństwa w naszym chorym społeczeństwie Wink

Moje skromne ja uważa, ze jak ktoś chce w tym wieku to niech przynajmniej się zabezpieczy... a po za tym to zwykłe dzieciaki, które chcą być dorosłe... A więc kolęgę popieram
Aneta65 - Wto 03 Maj, 2005 21:03
Temat postu:
to że nie miałaś jeszcze okresu nie znaczy że nie możesz zajść w ciąże, wszystko jest możliwe i możesz tego dnia mieć uwolnioną z jajnika komórke jajową a okres dostać jakieś nie całe dwa tygoddnie później...
Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 21:05
Temat postu:
Droga Anetko nie odnawiaj tematów !
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 15:00
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:

ja sie już z tego wyleczyłam,ale widze,że przeszło na Ciebie,Pogromco Archeologów Razz(joke)
EDIT PO CHWILI: OMG!!!! Jestem już aktywistą!!! Mr. Green
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 15:15
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Stokrotka napisał/a:

ja sie już z tego wyleczyłam,ale widze,że przeszło na Ciebie,Pogromco Archeologów Razz(joke)
No stety niestety to prawda Razz
Yarpen_Abbil - Sro 18 Maj, 2005 10:49
Temat postu:
W-Y-K-L-U-C-Z-O-N-E!!!!

Mam nadzieję, że nigdy ani ja, ani moi kumple na tego skur***** się nie natkniemy :/ .

Weź go rzuć!!!

JA mam 15 lat. Jestem z dziewczyną od roku. O seksie z nią nawet nie myślę, bo raz: Zależy mi na niej, Dwa: nie czuje się jeszcze gotowy (Znaczy Fizycznie jestem gotowy i mam ochotę na współżycie (a kto w tym wieku nie ma Wink ), ale nie jestem gotowy Psychicznie, tzn. nie byłbym w stanie wziąść całkowitej odpowiedzialności za drugą osobę, oraz ewentualną ciążę, a z tym trzeba się liczyć, decydując się na współżycie, a jestem chyba jedną z najodpowiedzialniejszych znanych mi osób ze swojego wieku), Ma 14 lat i uważam, że oboje jesteśmy za młodzi, pozatym brak zabezpieczeń, to totalna paranoja!!! To, że nie dostalaś jeszcze okresu, nie znaczy, że nie możesz zaiść w ciążę.

Pozatym nie czytałem wszystkich postów, ale szacuję, że jesteś z nim krótko, tzn. nie dłużej niż jakieś pół roku. To BARDZO krótko.

Na stronie pierwszej, czytałem coś o pieszczotach.: CZYŚTY OSZALAŁA??!! Nie wnikam w twoją dojrzałość fizyczną, ale psychicznie NA PEWNO nie jesteś gotowa!!! Bo wiesz, ja nie widzę różnicy pomiędzy nie wiem np. Seksem Oralnym, a jego innymi rodzajami: to SEX i to SEX. Jedyną różnicą jest to, iż SEX oralny nie pociąga za sobą ewentualnej odpowiedzialności z powodu ciąży.

Ja chociażby po roku naszego związku nie przeżyłem z dziewczyną żadnego rodzaju pieszczot fizycznych, za wyjątkiem jakichś najlżejszych oczywiście (Pocałunki, Przytulanki itp.). I powiem Ci, że nie mam nic przeciwko temu, że do niczego takiego nie doszło. Ja ją KOCHAM i zależy mi na jej dobrze. NIGDY nie wybaczyłbym sobie, gdybym zrobił jej krzywdę, nawet nieświadomie. Właściwie nawet, to między innymi za to ją Kocham. Kocham jej wewnętrzność, chociaż jest atrakcyjną dziewczyną. Dobrze, że ma swoje zasady. Ja też je mam i dlatego, mimo, iż nie współżyjemy, czy nie "pieścimy" się nawzajem, nasza MIŁOŚĆ staje się coraz SILNIEJSZA!!!

Jeśli facetowi na tobie zależy, to poczeka (moim zdaniem minimalnie 2 lata :/ ). Ale jeśli proponuje Ci coś takiego, to chyba mu nie zależy.

A tak na marginesie, to prawnie, ciągle nie możesz współżyć. Stosunek z osobą poniżej 15 roku życia, jest traktowany jako PEDOFILIA!!!
nasty_girl - Sro 18 Maj, 2005 12:15
Temat postu:
Yarpen_Abbil tez uwazam ze jest za mloda, no ale nic jej nie mozemy zabronic i zrobi jak bedzie chciala.. ona moze uwazac ze jest juz gotowac, i chce z tym facetem itd.. to kwestia indywidualna i ze ty nie jestes gotowy nie znaczy ze ona..
Yarpen_Abbil - Sro 18 Maj, 2005 12:40
Temat postu:
Wiem. To jej decyzja. Ja tylko napisałem co o tym sadze :/ .
nasty_girl - Sro 18 Maj, 2005 12:48
Temat postu:
Yarpen_Abbil napisał/a:
W-Y-K-L-U-C-Z-O-N-E!!!!

Mam nadzieję, że nigdy ani ja, ani moi kumple na tego skur***** się nie natkniemy :/ .

Weź go rzuć!!!

a jednak pisales..
Yarpen_Abbil - Sro 18 Maj, 2005 12:54
Temat postu:
TAK, ale wyraziłem w ten sposób swoją opinię na temat tego faceta, bo dla mnie proponowanie 13 latce seksu bez zabezpieczeń jest.... No.... Nie chce, żeby mnie moderatorzy ścigali... Osobiście to takiego gościa bym nigdy nie chciał oglądać, a jak jestem pacyfistą to bym gościa... Sama pewnie wiesz.... :/ . Moim zdaniem ten gościu chce ją wykorzystać, a tego BARDZO nie lubię :/ . Jednak na pytanie: "Współżyć, czy Nie Współżyć?!" Musi sobie autorka tego tematu sama odpowiedzieć. Ja oceniam tego gościa, a nie ją. To do niej należy decyzja.
nasty_girl - Sro 18 Maj, 2005 13:01
Temat postu:
a chlopak ma 15 lat i jak widac jest nieodpowiedzialny i pewnie nie wie jakie moga byc tego konsekwencje.. sie dobraly 2 dzieciaki.. no a niedlugo bedziemy czytac posty.. mam 13 lat i jestem w ciazy i do tego mam hiva a ojciec dziecka ktory ma 15 lat zostawil mnie.. co mam robic Sad <sciana>
Yarpen_Abbil - Sro 18 Maj, 2005 13:29
Temat postu:
Albo lepiej: "Moja córka ma 12lat i jest w ciąży ;( ."

Podpis: Agata, lat: 24.

Czemu dzisiaj wszystkim się tak śpieszy??!! Ja też mam 15 lat, a nie śpieszy mi się, żeby z kimś współżyć :/ .
Anonymous - Sro 18 Maj, 2005 16:17
Temat postu:
Śpieszy się, bo to jest raczej nacisk Amerykańckich mediów... tam gdzieś średnia tracenia dziewictwa to 16 lat z tego co pamietam, aw Polsce 18, niby niewiele, a jednak wiele... z raportu durexa, a po za tym często się wydaje, ze to ten jedyny, ze trzeba spróbować, że przecież na filmie wszyscy to robią to ja też chce, aha i ostatnio usłyszana nowość - prawiczek w wieku lat 17 to jak ksiądz, a dziewica w wieku lat 19 to jak zakonnica =/... hasło z najgorszych odmętów osiedli pełnych laleczek, ale jakże hmmm... dziwne, ja bynajmniej się tażałam po ziemi jak to usłyszałam
Yarpen_Abbil - Sro 18 Maj, 2005 20:33
Temat postu:
Po prostu tragedia!!!
Anonymous - Sro 18 Maj, 2005 21:53
Temat postu:
Nenar- obecnie Niemcy są dużo bardziej "świńscy" niż Amerykanie.
Shaleniec - Czw 19 Maj, 2005 08:16
Temat postu:
uprawianie seksu w wieku 13 lat jest chore =\ juz nie chodzi o samo zajscie w ciazy (chcoiaz to tez szalenie wazne,. ze mozeszbyc takie prawdopodobienstwo), ale, na milosc boska, ona sobie zycie zmarnuje! po pierwsze nie da jej to rpzyjemnosci, po drugie zostawi slad w psychice a po trzecie zero przyjemnosci nie bedzie miala. =\ co za idiotyzm w ogole ze taka mysl jej przez glowe przeszla.
pozdro =/
Pan_Feanor - Czw 19 Maj, 2005 08:25
Temat postu:
Yarpen_Abbil napisał/a:
Po prostu tragedia!!!

Cholender misiek podoba mi się tój tok rozumowania i całkowicie go popwieram !

A co do tego dziewictwa, to za prezproszeniem patroszenie kurcza przy pomocy czerpaka, w polsce większość ludzi tracije po 19 roku życia. A pochwalić się zmyśłonymi opowieściami to może każdy Wink
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 10:12
Temat postu:
No mi po prostu brak słów. Naprawdę. Seks z miłości: OK (Chociaż nie w takim wieku :/ ), ale nie z przymusu, bo to chore :/ .
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 14:30
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:

Hmmm... kolega uwielbia Niemieckie pornole XD...

A co do tego, ze większość po 9 roku, ale niektórzy tak inteligentni są, ze tracą w wieku lat 13 jak koleżanka... bo myslą, ze są już w najwyższym stadium rozwinięcia płciowego, ewolucji sexualnej czy jak to chcą zwać
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 14:50
Temat postu:
No cóż... 13 lat.... Nie no.... Nadal tego zrozumieć nie mogę :/ . Zaniedługo to zamiast wieczorynki zaczną PORNOle puszczać, bo to norma będzie.... :/ .

Może nawet niemieckie Wink .
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 15:04
Temat postu:
Na osiedlu obok dziewczyna zaszła w ciążę w 6 klasie podstawówki =/... koleżanka w pierwszej gimnazjum już praktycznie nie była dziewicą... chociaż wszystkim sie zdaje, że tak gadała, ale towarzystwo i zachowanie świadczyło o tym, ze mogła to byc prawda...
Sama w wieku 13 lat bym nie dała...
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 15:15
Temat postu:
Ja jestem w 2 gimnazjum i kumpeli z klasy właśnie się termin skończył (ciążowy oczywiście).

A tak to chyba u nas w miescie byly 3, albo 4 przypadki (które pamiętam), że 12-13 latki zachodziły w ciążę.... O starszych już nie mówię, bo to jeszcze jakoś.... No nie wiem... Te 14-15 to mało.... 16 - no może się zdarzyć.... 17 - no ok, wpadka mogła być.... 18 - młodo, ale spoko.... 19 - normalka, może być.....

(Nie pisałem tu o Pierwszym Razie, tylko o zajściu w ciążę.)
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 15:31
Temat postu:
Kumpela z byłej klasy będzie rodzić w czerwcu... moja przyjaciółka, która także chodziła do tej klasy stwierdziła, ze wiedziała, ze ona tak skończy... jak dla mnie to jest masakra, po liceum jeszcze rozumiem jakoś będzie, ale po gimnazjum...
Mnie tam się do pierwszgo razu jeszcze nie śpieszy... nie chodzi tylko o ciążę... gadałam z facetem, zaczeka na moją decyzje
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 15:48
Temat postu:
Widać, że Cię facet kocha....

Jak kocha, to poczeka....
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 15:49
Temat postu:
Szczególnie jeśli jego kumple jakoś nigdy nie myśleli o czekaniu...
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 16:01
Temat postu:
No bo on jest Outsider Smile . Sądząc po twoim podpisie, to znasz jedną pioseneczkę o takim tytule (podpowiem, że Pidżamy PORNO Razz ). W sumie, moi kumple też nie czekają/nie zamierzają czekać.... Widocznie ja też jestm Outsider.... OJOJOJ!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 16:49
Temat postu:
Ależ jakby Outsidera znać nie mogła =]... w sumie to on outsider jest tz. do znajomych z klasy nie chce mu się jeździć, bo ma trochu daleku... a po za tym no jakby naciskał na coś czego ja nie chce to by tylko mój tył zobaczył w oddali...
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 16:56
Temat postu:
I tak właśnie powinno być, tylko wytłumacz to paula13 :/ .
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 00:18
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Otwieracz napisał/a:

Hmmm... kolega uwielbia Niemieckie pornole XD...

A co do tego, ze większość po 9 roku, ale niektórzy tak inteligentni są, ze tracą w wieku lat 13 jak koleżanka... bo myslą, ze są już w najwyższym stadium rozwinięcia płciowego, ewolucji sexualnej czy jak to chcą zwać

Nie, po prostu jak na wymianie w Niemczech byłem (w Kolonii) i poszliśmy się napić do parku, to jeden Germaniec taką pannę zaciągnął w krzaki i tam różne rzeczy wyprawiali.
Pan_Feanor - Pią 20 Maj, 2005 08:31
Temat postu:
Oh Jezu to musiało być straszne ? i co wszyscy przżyli czy rozszarpałe ich bandy rozszalałych BOROSTWORÓW ! <dżizas !>.

Dla mnie te bajtle mogą robić co cchą, spółkować pod każdym kamieniem i za każdym krzaczkiem ale nich kurde się zabezpieczą, co oni siano wełbie, gumy wstydzą się kupić ? a kochać się niewstydzą.... ten kraj jest chory....
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 10:14
Temat postu:
o jak rozmownie mówi sie tu o dzieciach offline :>
myslicie ze taka paula po przeczytaniu tego forum nie uważa ze kazda dziewczyna w jej wieku to juz to dawno robiła i jej sie robi wstyd(bo tak działaja pędraki) i nie może być gorsza...
ale wy jestescie krótkowzroczni
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 10:48
Temat postu:
Tutaj już nawet nie chodzi o jej wiek, chociaż na pewno ani ONA, ani ON nie dojrzali (psychicznie) jeszcze do współżycia.... Nie chodzi nawet o to, że wszystkie jej koleżanki to robią, a ona nie chce być gorsza(w co szczerze nie wierzę, bo nie wyobrażam sobie całej 6 klasy podstawówki, w której większość osób, ma już Pierwszy Raz za sobą Confused )....

Chodzi o to, że ONI chcieli to zrobić BEZ ZABEZPIECZEŃ!!!

Tu się zgodzę z Feanorem:

Cytat:

Dla mnie te bajtle mogą robić co cchą, spółkować pod każdym kamieniem i za każdym krzaczkiem ale nich kurde się zabezpieczą, co oni siano wełbie, gumy wstydzą się kupić ? a kochać się niewstydzą.... ten kraj jest chory....

Mogą się nawet Sex-ić na każdym rogu, za każdym krzakiem, na każdej łące i pod każdym drzewem, jeżeli chcą, ale niech się zabezpieczą!!!
opętana - Pią 20 Maj, 2005 19:12
Temat postu:
Moja kuzynka i jej chłopak (oboje 15 lat) uprawiają seks...za pierwszym razem bez zabezpieczeniem. A kiedy juz było 'po' Ona łazila załamana, ze mogła zajsc w ciaze itp. itd.
Zrobiła test, na szczęscie wynik był negatywny
A już za drugim razem z zabezpieczeniem...A historia sie powtórzyła..
Zamartwia sie, ze mogli mieć wpadke.. bo podobno zabezpieczenie były do du*y
I tak bedzie za kazdym razem?

Przecież majac 13, 14 lat to jest mało zeby uprawiac seks. Ja nie wiem gdzie wam sie spieszy. Przecież to wam nie ucieknie Wink całe zycie przed wami. A przecież seks powinien nam dawać przyjemność. A nie ból, cierpienie itp.
Pecet - Sob 28 Maj, 2005 21:48
Temat postu:
Hmm... Neutral
Paula powiem Ci tyle, ze jesli nie pojdziesz z nim do lozka, to Cie "rzuci" to (kazdy sie ze mna zgodzi na pewno), ze jest niczego wart Exclamation
A pytalas sie go w ogole o skutki? Bo jesli on o tym nie myslal to niech zacznie.
Jesli chodzi mu o sama przyjemnosc to kup mu film i niech zjedzie na recznym Mr. Green.
Na Twoim miejscu dalbym sobie jeszcze spokoj!
Pan_Feanor - Nie 29 Maj, 2005 09:00
Temat postu:
Jasne że cie żuci dziewczyno, 15 lat to nie pora na stałe zwaiżki, chyba że przymówsowe jak dziecko się pojawi ale to i tak się innaczej kończy niż małżeństwem, raczej przekazaniem praw rodzicielskich nad dzieckiem na rodziców łodej matki. Prawda jest taka że młodemu tatuśkowi przeważnie się.... upiecze.
Są dwa typy zwązków moja droga, pierwsza to miłość, a w niej sex schodzi na plan któryś z kolei i znajomość chwilowa.... "Cześć jetem Madzia, idziemy do łóżka ?" to zupenie inna sprawa.
Ok ide se bo boli mnie głowa....
rywa - Nie 05 Cze, 2005 18:23
Temat postu:
mi to bez roznicy rob to jak chcesz z kim chcesz i gdzie chcesz tylko nie zalamuj sie potem ze bedziesz mama junior Razz i popieram Pan_Feanor bo taki zwiazek jak twoj inaczej sie skonczyc nie moze.
Keeveek - Nie 05 Cze, 2005 19:19
Temat postu:
zauważ date pierwszego postu .. i czy teraz wypowiadasz się na temat, skoro sylwester już był..
Bamboocha - Sro 22 Cze, 2005 18:52
Temat postu:
nawet jesli nie mialas jeszcze niedgy miesiaczki nie znaczy ze nie zajdziesz w ciaze
zawsze jest ryzyko
i jezeli chcesz juz sie kochac to powinnas porozmawiac z kims bardziej doswiadxczonym o zabezpiweczeniu
Sebo - Sro 22 Cze, 2005 22:22
Temat postu:
brawo brawo odświeżanie nowych tematów Laughing
Pan_Feanor - Sob 25 Cze, 2005 12:43
Temat postu:
Vivat E viva L'arte !
Mroczny_jogurt - Sob 25 Cze, 2005 12:45
Temat postu:
bamboocha to, ze nie ma miesiaczki jeszcze wlasnie to oznacza ;p ze nie moze zajsc w ciaze ;p oczywiscie jesli przyejmiemy, ze jest osoba w pelni zdrowa, nie wystepuja u niej zadne zaburzenia itd ;p brak miesiaczki= nieplodnosc ;p chyba ;]
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 13:43
Temat postu:
Zapomniałes o jedzeniu... pożywienie akurat jest ważne... panna nie je tez moze nie miec miesiaczki
Po za tym to jeden chyba z najciekawszych tematów tutaj bynajmniej jesli chodzi o dyskusje

Nudzi mi się cholernie trochę więc postanowiłam wrócić bynajmniej na jakiś czas =]
nasty_girl - Sob 25 Cze, 2005 15:11
Temat postu:
Ant0nfucker to ze nie miala miesiaczki nie znaczy ze nie mogla by w ciaze zajc.. jezeli np juz dojrzewa, i miala by dostac niedlugo miesiaczke to jest mozliwosc ze juz tam ma co trzeba rozwiniete i w ciaze by zaszla..
Mroczny_jogurt - Sob 25 Cze, 2005 15:21
Temat postu:
raczej nie, jajeczkowanie rozpoczyna sie zazwyczaj po pewnym czasie od 1 miesiaczki, nie na odwrot. Ale prawda taka, ze roznie moze byc. Ale jezeli jest zdrowa i dojrzewa normalnie, to raczej nikle szanse na to, zeby ta kolejnosc byla odwrotna- najpierw 1, prawidlowa owulacja, potem dopiero 1 miesiaczka
Anonymous - Sob 25 Cze, 2005 15:44
Temat postu:
Anton z doświadczenia jednak coś innego czasem wynika niż z teorii
nasty_girl - Sob 25 Cze, 2005 15:49
Temat postu:
anton a antonfacker to inna osoba..
Flaszeczka - Czw 14 Lip, 2005 17:53
Temat postu:
co do pierwszego posta to nie mam słów. NIe sądziłam ze jeszcze, w tych czasach znajdą się ludzie którzy będą zadawać takie pytania i nad czymś takim się zastanawiać. Dziewczyno mając 13 lat powinno się być na tyle dojrzałym żeby rzucić takiego chłopaka bez zastanowienia i pozostawić mu pięść na nosie na pożegnanie. A zresztą jeśli ktoś ma 7 chłopaków na 5 miesięcy to NIE JEST na tyle dojrzały żeby podjąć współrzycie Rolling Eyes
Anonymous - Czw 14 Lip, 2005 18:22
Temat postu:
Jak dla mnie to jest żałosna prowokacja i ta cała paula_13 robi sobie z Was bekę. jakby miała 7 chłopaków przez 5 miesięcy to nie chwaliłaby się tym, a za seks z 13-latką grozi prokurator (kurator) i więzienie (poprawczak) za pedofilię Twisted Evil
nidhogg - Czw 14 Lip, 2005 19:40
Temat postu:
temat stary jak swiat - zamykam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group