Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Moje lekkie nagranie z wokalem :D

Sajmon - Nie 21 Lis, 2004 22:04
Temat postu: Moje lekkie nagranie z wokalem :D
Moje nowe nagranie

Starring:
bas, wokal - Sajmon
wokal - Patrick

Pozdrowienia.. zapraszam biggrin

www.republika.pl/sajmon_sajmon/PIJA.mp3
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 06:51
Temat postu:
Dobra, dobra, spokój! biggrin Nie no... Jesteście boscy. XDD Świeeetne. Very Happy "Nie będziemy śpiewać..." Naśmiałam się jak nic. biggrin Fajne z Was chłopy. >;]

I'm a little piii... XD
Anonymous - Pon 22 Lis, 2004 06:59
Temat postu:
Witam...
<po chwili milczenia wybucha niekontrolowanym śmiechem> Buahahaha! biggrin Brawo za odwagę Wink Ile lat macie? Jakoś tak wysoko... biggrin Ale podobało mi się Wink
Pozdrawiam
Sajmon - Pon 22 Lis, 2004 14:30
Temat postu:
mamy po 16 lat biggrin

Thats us.. na koncu 3 gim Razz. teraz to pierwsza klasa LO jesteśmy (znaczy sie Patrick Teknikum Handlowe a ja LO mat-fiz-info) biggrin

www.republika.pl/sajmon_sajmon/zdjecie.JPG

ostatnio sobie to śpiewaliśmy dość głośno idąc przez środek miasta Razz.. nie wiem dlaczego ludzie sie na nas patrzyli dość Razz
havranek - Pon 22 Lis, 2004 17:05
Temat postu:
sajmon dobre Wink
Iśka - Pon 22 Lis, 2004 21:58
Temat postu:
Kurczę... coś mi sie nie zciąga... a tak chcialam usłyszeć ;(

A tak P.S. do Havraneka, tak sobie patrze na Twoje posty.... i wiekszość nie przekracza jednej linijki... są i takie na trzy słowa, albo trzy... obrazki... Może byś tak zaczął się trochę... rozpisywać? Wink
panienka_wierzba - Wto 23 Lis, 2004 15:16
Temat postu:
hyhy =) a mi się podoba panowie ^^ nieźle nieźle =D te wysokie kawałki omg Wink ano gratuluję pomysłu i wyobraźni ^^
Sajmon - Wto 23 Lis, 2004 15:25
Temat postu:
to jest cover Razz.. i podobnie brzmi w orginale biggrin

Do Iśki : klik prawy -> zapisz element docelowy jako..
Mała - Pią 26 Lis, 2004 15:53
Temat postu:
bomba! wlasnie sobie tego slucham.. pcozatek jest najfajniejszy jak zaczynacie spiewac.. super.. czysciutko ladnie. jak sie oryginal nazywa?
Keeveek - Pon 29 Lis, 2004 16:41
Temat postu:
słaba jakoś nagrania, ale poza tym, macie niezły talent. wygłupy na początku.. hm.. Limp Bizkit robi to lepiej Wink 'Play da' fuckin' track!!!!' Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group