Postanowiłam o tym powiedzieć rodzicom. (Przychodził czasami do mnie). Jak powiedziałam o tym dla ojca zrobił mi awanture. Zaczął krzyczeć. I jak mogłabym to nie powiedziała bym mu o tym... Żeby tak cofnąć czas. On ma na imie Krzysiek i ma 16 lat. I dla tego, że jest starszy o 3 lata  mam szlaban. Mam to wszystko w dupie. Powiedziałam mu, że naprawde go Kocham ale.... ON I TAK NIC NIE ROZUMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO MAM ZROBIĆ?? 

| Cytat: | 
| Kingo, tu się chyba liczą proporcje... Między 0, a 3-latkiem jest spora różnica. Co do tego małzenśtwa... Co sądzisz o tym, by 10latek miał za dziewczynę 20latkę? 
 | 	
| Inteligencja napisał/a: | 
| A wątpię, by dziewczyny były dużo dojrzalsze od chłopców /w tym wieku/(...)
 Zresztą, 13latka z 16latkiem... Wybaczcie, lecz mi wydaje się to chore  | 	
| yntelygent napisał/a: | 
| 
 Wierzbo, otaczam się ludźmi inteligentnymi. Co do otoczenia 'ogólnego'... Baby są tak samo głupie jak faceci  | 	

:>
| Inteligencja (bez przekręcenia  | 	
| Co ciekawe, dziewczynom podobają się właśnie tacy 'przebojowi' chłopcy, a nie ciche, dojrzałe myszki | 
| Co do Twego ostatniego zdania... Nie jestem gejem... | 
| zmienić go nie zmienię | 
| Myślałam, że spadne z krzesła jak to przeczytałam | 
| Inteligencja napisał/a: | ||
 Gabrielen: to źle... Trzeba być otwartym na świat... Co do tego seksu... Współczuję, doprawdy współczuję. Granicę ustaliłaś na 13-16lat. Więc dlaczego tamta 13latka chce być z 16latkiem? Aaaaaaaa  |