Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - ZimA

Girl Zone - Pią 19 Lis, 2004 16:44
Temat postu: ZimA
czy lubisz zimę
czy jesteście zadowoleni
Kinga - Pią 19 Lis, 2004 16:49
Temat postu:
Lubię zimię tak jak reszte pór roku, pada snieg i jest fajnie biggrin

No gdyby nie to że nie myślałam że będzie padać i poszłam do szkoły w szpilkach Smile <lol>
zazulita - Pią 19 Lis, 2004 16:57
Temat postu:
Ja z nie przepadam za zimą, bo jest zimno. W zimie podoba mi się to, że wszystko wygląda tak czysto!!
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 17:03
Temat postu:
Kocham zimę! biggrin
Wtedy jest tak nastrojowo...... ciepło w domu, a na zewnątrz śnieg pada. Mmm...
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 17:05
Temat postu:
Ja nie wiem czemu, ale bardzo lubię tę porę roku Razz
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 17:11
Temat postu:
moje marzenie:
żeby w zimę było ciepło i żeby śnieg był cieply BigSmerf ale fajnie jest jak przychodzi mikołaj
ostatnio dał mi deske do jeżdżenie(oczywiście Smile)
BamBI - Pią 19 Lis, 2004 18:00
Temat postu:
u mnie dzisiaj padał śnieg. byłam strasznie podekscytowana wyszłam i z przyjaciółką zaczęłyśmy się rzucać śnieżkami. Może to się wydać idiotyczne, ale najpierw się cieszę z zimy bo pada śnieżek, ale później mam dość mrozu. W tym roku chciałabym żeby na wigilię padał śnieg - rok temu nie padał.
Inteligencja - Pią 19 Lis, 2004 19:39
Temat postu:
zazulita napisał/a:
Ja z nie przepadam za zimą, bo jest zimno. W zimie podoba mi się to, że wszystko wygląda tak czysto!!

Hmmm, mieszkasz na wsi czy w mieście? Widzisz, w mieście zazwyczaj ze śniegiem nie jest czyściej :>. Wszędzie błocko (czyli błoto Smile), zimno, mokro. Nie rozumiem, jak ludzie mogą lubić zimię :>. Jeśli już ma być Zima, to porządna... Dawniej... Hm, czy ja przynudzam Smile?
sami10 - Pią 19 Lis, 2004 20:07
Temat postu:
u mni,ę też w Toruniu pada śnieg Very Happy (tak tylko że ze styropianu bo ocieplają nam blok)
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:12
Temat postu:
Ja lubię zimęSmile uwielbiam Swieta Bozego ANrodzenia panuje wtedy piekny klimacik:)
Naomi - Pią 19 Lis, 2004 21:44
Temat postu:
Ja lubie tak sobie... Fajnie, że są święta, ale ten mróz.
Nie nawidzę chodzić w kurtce, ciepłych butach...
Ale klimacik... Oh..=D
Chesterka - Pią 19 Lis, 2004 23:26
Temat postu:
Ja lubię zimę tylko troszkę nie lubię być zmarznięta, ale lubię zimę bo pada śnieg i gwiazdka jeest iii klimacik suuper Wink
Nikita - Sob 20 Lis, 2004 14:22
Temat postu:
U mnie dopiero od dzisiejszego poranka pada śnieg i jest bardzo zimno , lecz i tak byłam na dworze...Bardzo lubię zimę , lecz lato bardziej Wink W zimowe wieczory jest tak romantycznie...
W zimie są Swieta , Mikołajki , Sylwester i wiele innych atrakcji... Razz
Juwenta - Sob 20 Lis, 2004 14:29
Temat postu:
nie tylko nie, wręcz nieznosze Mad
Idda - Sob 20 Lis, 2004 18:42
Temat postu:
Ja uwieeeelbiaaam mróóóóz!!!!Babcia....mrozka ze mnie...hue,hue :DAle na prawdę nie wiem,czemu wszyscy lubią ciepło????Ehh..dziwny jest ten świat..hehe;DLubię,jak mam policzki czerwone od mrozu...i lubię się tarzać po śniegu,lubię nacierać śniegiem innych...hue,hue..;DI nie wkurza mnie,jak inny ktos mnie natrze...bo lubię ,jak jest zimniutko... biggrinI tak puszyście biało..ahh biggrin
mroweczka - Sob 20 Lis, 2004 19:53
Temat postu:
A ja kocham zimę! Mr. Green To tarzanie się w śniegu yhyhyhy Mr. Green I lepienie bałwanków i zatapanie się w śniegu...I święta...KOCHAM! Mr. Green
Girl Zone - Nie 21 Lis, 2004 10:42
Temat postu:
ja tez lubię zimę wcxzoraj wyszłam na sanki z siostrą .
Akurat były kolezanki i wyzwałyśmy taki kolesi na bitwe.
Wygrałyśny. Oni zwiali
A ja jak zwykle po pierwszym śniegu w roku mam katar.
mroweczka - Nie 21 Lis, 2004 12:01
Temat postu:
Ludzie!!! SPADŁ ŚNIEG!!! Mr. Green
Chesterka - Nie 21 Lis, 2004 12:06
Temat postu:
Ja 19 miałam pierwszą bitwę. W zasadzie były to pierwsze 4 bitwy Wink Jedna po drugiej, każda z kimś innym Mr. Green Fajnie było Twisted Evil
Akacja12 - Sro 24 Lis, 2004 23:05
Temat postu:
Ja lubie jedynie raz na tydzień czy dwa wyjœć sobie na saneczki zimš ^^. Ale ogólnie nie lubie jak chłopacy przed szkołš stojš żeby tylko zmyć...i nie lubie jak jest tak zimno. Wole wiosne zdecydowanie. Lato oczywiœcie też lubie, ale jest za długie jak dla mnie i nudno tak 2 miechy bez szkoły. miesišc by mi wystarczył w zupełnoœci...hehe nie należe do tych co chcieliby miesišc szkoły a reszte wakacji ;p. Zresztš zimš jak sama nazwa wskazuje jest zimno a ja wole ciepełko ;p ale co to byłyby za swięta bez œnieżku za oknem. Bo za oknem lubie...gorzej jak musze tam wyjœć. I nienawidze bo musze sie ubierać grubo i brzydko wyglšdam w czapce ;p.
Idda - Czw 25 Lis, 2004 21:06
Temat postu:
A ja koffusiam zimunię!!!!Jak jest śniezek i zimniusio...ah....koffam zimenko=]=]I uwielbiam robić orły,jeździć na saneczkach z prędkością światła...samochody,normalnie,tyle,że bez benzyny,silnika,hamulca....chyba,że uznać nogi,jako hamulec? Razz
roger-1989 - Pon 29 Lis, 2004 17:14
Temat postu:
zima jest super tylko mam problem sie kamuflowac bo nie nawidze bialych ciuchow
Elly - Pon 29 Lis, 2004 17:30
Temat postu:
Ja uwielbiam zime bo lubie sporty zimowe :-)
ale nie lubie w zime chodzić do szkoły ... nie cierpie wracać biała do domu ...
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 22:14
Temat postu:
Ja lubie....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group