Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Różne języki

zazulita - Wto 16 Lis, 2004 16:29
Temat postu: Różne języki
Jakie języki są u was w szkole?? U mnie trzeba obowiązkowo uczyć się angielskiego. Drugi obowiązkowy język to hiszpański lub niemiecki do wyboru (ja chodzę na niemiecki). Mozna wziąć jeszcze bezpłatny język francuski. A jak jest w waszej szkole?? Czy macie jakieś języki do wyboru??
Dexter - Wto 16 Lis, 2004 16:31
Temat postu:
U mnie jest Angielski, Niemiecki i Rosyjski ale to zależy od klasy.
Malvina - Wto 16 Lis, 2004 16:32
Temat postu:
U mnie tylko niemiecki i angielski.
Ona89 - Wto 16 Lis, 2004 17:14
Temat postu:
U mnie obowiązkowy jest białoruski, a drugi obowiązkowy to do wyboru angielski, albo niemiecki. Ja uczę się angielskiego. Very Happy
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 18:06
Temat postu:
U mnie w szkole są tylko dwa języki: angielski i niemiecki. A kto jakiego się uczy to już zależy od tego do jakiej klasy chodzi
sami10 - Wto 16 Lis, 2004 19:47
Temat postu:
u nas jest niemiecki i angielski w gimnazjum ale w trójce są angielski niemiecki i francuski zależy do jakie klasy pójdziesz
mroweczka - Sro 17 Lis, 2004 15:43
Temat postu:
U mnie są:angielski,niemiecki i jeszcze jakieś,zależy,którą klasę wybierzesz. Ja się uczę angielskiego.
BamBI - Sro 17 Lis, 2004 15:48
Temat postu:
u mnie są niemiecki i angielski i nie dawali nam ich do wyboru to było ustalone przez dyrektora Smile
Juwenta - Pią 19 Lis, 2004 11:35
Temat postu:
U mnie teraz sa tez tylko angielski i niemiecki (ucze sie jedynie angielskiego) ale ide do szkoły gdzie tych języków jest duzo więcej Wink
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 12:09
Temat postu:
a u nas inaczej:
2 języków się uczymy : ang i nie
Nasi rodzice mogli wybierać czy niemiec czy rosyjski
panienka_wierzba - Czw 25 Lis, 2004 13:17
Temat postu:
u mnie Angielski/Niemiecki +rosyjki
można się też dodatkowo uczyć angielskiego niemieckiego rosyjskiego (niektóre klasy nie maja rosyjskiego) hiszpańskiego, portugalskiego (przyjechała do nas portugalka, co prawda można dogadac się z nią jedynie po angielsku ale spoko babka).
Elun - Czw 25 Lis, 2004 14:44
Temat postu:
u nas klasy bez profilu jezykowego maja tylko jeden jezyk, angielski. Jezykowa ma jeszcze niemiecki.
Idda - Czw 25 Lis, 2004 19:23
Temat postu:
U mnie to samo...kurcze...Sad czmeu tak mało tych języyyykóóóow!!!???;( Ja bym chciała się jeszcze np. rosyjskiego uczyć...i łaciny=]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group