Dzieci OnLine
Na luzie... - Mikołajki
justka007 - Wto 16 Lis, 2004 15:51
Temat postu: Mikołajki
Niedawno mieliśmy losowanie kto co kupuje komu na mikołajki. Ja wylosowałam taką dziewczyne i sie bardzo cieszę. Mnie ma taki chłopak i sie zastanawiam co dostane? A wy macie mikiołajki w klasie??????
zazulita - Wto 16 Lis, 2004 16:38
Temat postu:
Ja nie będę miała mikołajek w klasie, jedziemy do teatru na "Romeo i Julia"
Nikita - Wto 16 Lis, 2004 16:58
Temat postu:
Cze,
U mnie w klasie też będę Mikołajki! Każdy uczeń losuje jakąś osobę i jej ma kupic jakiś przezencik ( do 10 zl )
Zawsze dziewczyny z mojej klasy proszą panią , aby dziewczyny losowały osobno , a chłopcy też osobno , ponieważ każda dziewczyna nie chce wylosować chłopaka
justka007 - Wto 16 Lis, 2004 17:14
Temat postu:
A u mnie niektóre dziewczyny zamieniałay sie na chłopaków, a chłopacy na dziewczyny.
panienka_wierzba - Wto 16 Lis, 2004 17:59
Temat postu:
my mamy mikołajki, u nas jakoś nikt nie ma nic przeciwko jeśli wylosuje koleżankce cyz kolege =) bedziemy losować chyba dopiero w piatek (na wychowawczej) i my mamy prezenty chyba do hm.. 15 czy do 20 złotych, nie pamietam. Pare lat temu w podstawówce mielismy tylko do 10 ale niezbyt duzo rzeczy mozna bylo kupic za taką cenę...
tak sie zastanawiam kogo wylosuję
i zastanawiam się co kupić chłopakowi na mikołajki ^^
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 18:25
Temat postu:
U mnie nie ma czegoś takiego i bardzo się z tego powodu cieszę
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 19:14
Temat postu:
Ja mam tak co roku... Ale nie lubie tego święta obchodzić w klasie. Zawsze dostanę jakieś [cenzura]...
Chociaż, bywa zabawnie.
W tamtym roku, np. dostałam spranego, niebieskiego króliczka i przeterminowaną czekoladę. Bosko nie? ^^ Nie posiadałam się z radości...
sami10 - Wto 16 Lis, 2004 19:32
Temat postu:
u mnię już są święta !!! ocieplają nam blok i leci styropian na ziemie !
ale ostatnio mieliśmy gwiazdkę w klasie i ktoś kogoś wylosował i zapomniał prezętu i inna osoba była poszkodowana
Juwenta - Wto 16 Lis, 2004 19:39
Temat postu:
Ja zwykle mikołajki mialam co roku ale teraz nie mamy z czego sie ciesze bo nigdy tego nie lubilam.
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 21:22
Temat postu:
My też pewnie będziemy mieć mikołajki,a może zrobimy sobie forumowe... jak tak to ja mam koncepcje
Kinga - Wto 16 Lis, 2004 21:24
Temat postu:
Forumowe mówisz ?
a jaką koncepcję ?
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 21:52
Temat postu:
Pewnie beda... Nie wiem, jeszcze nic nie ustalilismy. Chociaz wlasciwie to my nigdy nie mielismy Mikolajek, tylko Wigilie klasowa i wtedy dawalismy sobie prezenty.
panienka_wierzba - Sro 17 Lis, 2004 07:29
Temat postu:
ooo forumowe =) tak tak, kazdy by dla kogoś coś zrobił ^^ narysował obrazek, napisał wierszyk zrobił cos tam cos tam =) liiiii
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 15:25
Temat postu:
Witam.
Eee...Forumowe?
Nie wiem jak by to wyglądało, zanim się zgłoszę proszę o dokladne wyłuszczenie projektu by Elfka
Pozdrawiam
kicp - Sro 17 Lis, 2004 16:00
Temat postu:
Zgłaszam się.
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 16:03
Temat postu:
Justka ja też się zastanawiam co dostane:) no i jeszcze andrzejki bedzie dyskoteka i bedzie zajefajnie:) Adrian napewno kupi ci cos fajnego
mroweczka - Sro 17 Lis, 2004 16:12
Temat postu:
My będziemy mieć jak co roku=) Hehe znając życie to i tak każdy będzie wiedział,kto kogo wylosował
Ja tam za bardzo nie znam jeszcze wszystkich,chłopaka bym nie chciała mieć...U nas prezenty kupujemy w granicach 10 zł,jak ktos chce to daje więcej.
justka007 - Sro 17 Lis, 2004 20:11
Temat postu:
U nas kupujemydo 15zł. Np. ja nigdy nie chciałam dostawać rzeczy stojących (mam ich juz całą półkę
)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group