SEKS - Masturbacja jak to zrobić i czy to jest dobre ? Ursus - Pon 15 Lis, 2004 20:01 Temat postu: Masturbacja jak to zrobić i czy to jest dobre ?
Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy takie rzeczy są dobre dla zdrowia ale też czy sprawiaja radoche i czy to uzależnia ? Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:05 Temat postu:
hej, no wiesz ja tam sie nie znam na tym.. ale podobno mozna sie uzaleznic ! zreszta poczekaj na opinie innych... Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:07 Temat postu:
Czy dobre? Nie wiem, każdy odpowie Ci inaczej. Cóż, masturbacja pomaga wyładować napięcie seksualne. Czy sprawia radoche? Pomińmy. Nie w mojej kompetencji jest odpowiadanie na takie pytania. A czy uzależnia - zależy. Kiedy czujesz potrzebe masturbowania się kilka razy dziennie, wolisz się masturbować niż np. wyjść gdzieś z przyjaciółmi - wtedy jesteś uzależniony. Ale to są oczywiście skrajne przypadki. Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:19 Temat postu:
A ja wiem jak to sie robi.Jak będziesz chciał wiedzieć zgłoś sie na gg.
-6627552 Ona89 - Pon 15 Lis, 2004 20:24 Temat postu:
Powiem tyle. Masturbacj sprawia ogromną przyjemność. Działa jednak jak narkotyk. Jak raz spróbujesz to później podniecasz się przy byle okazji i chcesz, a nawet czasami musisz to jak najszybciej zrobić. Masturbacja wywołuje orgazm, a z tego co wiem to on uśmierza ból. Ursus - Pon 15 Lis, 2004 20:31 Temat postu:
Właśnie sie przekonałem że to niezła frajda
poprosiłem kolerzanke o pomoc i przyszła i włascieiw mnie wyręczyła za wszystko i dokładnie wytłumaczyła powiedziała że jutro wpadnie i zobaczy czy zapamiętałem wszystko Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:36 Temat postu:
yhkm... z koleżanka?? czy to nie krępujące? no cóż... chyba z masturbacji nie trzeba tlumaczyc a tym bardziej brac korepetycji hehe.. Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:38 Temat postu:
Ej ursus skąd masz taką koleżanke? Weź mi daj jej adres też ja nie wiem jak to sie robi :> Akacja12 - Pon 15 Lis, 2004 20:38 Temat postu:
koleżanke? dobra ta koleżnka musi byc Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:43 Temat postu:
Ursus, opanuj się. Przecież i tak nikt Ci nie wierzy. I nie wyładowuj swojego napięcia seksualnego na forum z łaski swojej, bo albo będę kasować Twoje bezmyślne posty, albo potraktuję Cię ostrzej, choć nie mam ochoty rozdawać ostrzeżeń. ==;
Ona89: Nieprawda, że od masturbacji się od razu uzależniasz. I też nie jest prawdą, że orgazm uśmieża ból! Skąd to w ogóle wytrzasnęłaś?
Opanujcie się ludzie, bo zacznę być niemiła. Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:48 Temat postu:
Akacja - tak, dobra - bo wyimaginowana. Ja też mam kolegę, po którego dzwonię, przyjeżdża, robi mi dobrze, daje kasę i zaprasza na pizzę.
Kto w to uwierzył?
Ona - masturbacja nie uśmierza bólu. To bzdurka. Po prostu sprawia przyjemność, podnosi temperaturę ciała i działa pozytywnie na samopoczucie. Czego chcieć więcej?
jacyś dziwni jesteście ..... chce być z wami szczery a w po mnie jeździcie... też mi tolerancja :/ Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:53 Temat postu:
Ależ ja jestem tolerancyjna Ale to forum ma rozwiązywać problemy związane z seksem, a nie wykładać techniki seksualne.
Ursus: Nikt po Tobie nie jeździ. Szczery przecież też nie jesteś. ==; Bezsens.
Zakończmy ten temat, hm? Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:53 Temat postu:
Ja ursusowi wierze! U mnie są takie dziewczyne ze jak jedna poprosi żeby przyszła do niej do domu po lekcjach we wiadomej sprawie to przyjdzie a potem biegają po school i klepia sie po tyłkach.Ursusowi zazroszcze takiej kolezaniki.Fajna musi być.Nietolerancyjne hamy jedne.grr Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 21:00 Temat postu:
Femme, zamknij ten temat... Niedługo zaczną nam wykładać kamasutrę. Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 21:03 Temat postu:
Bk napisał/a:
Nietolerancyjne hamy jedne.grr
Ja, nietolerancyjnym chamem? Przez samo "H"? Wypraszam sobie. Skarbie, sięgnij lepiej po słownik języka polskiego, a nie surfujesz po necie i zaśmiecasz nam forum. Ogłaszam temat za zamknięty.