Dzieci OnLine

SEKS - Masturbacja jak to zrobić i czy to jest dobre ?

Ursus - Pon 15 Lis, 2004 20:01
Temat postu: Masturbacja jak to zrobić i czy to jest dobre ?
Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy takie rzeczy są dobre dla zdrowia ale też czy sprawiaja radoche i czy to uzależnia ?
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:05
Temat postu:
hej, no wiesz ja tam sie nie znam na tym.. ale podobno mozna sie uzaleznic ! zreszta poczekaj na opinie innych...
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:07
Temat postu:
Czy dobre? Nie wiem, każdy odpowie Ci inaczej. Cóż, masturbacja pomaga wyładować napięcie seksualne. Czy sprawia radoche? Rolling Eyes Pomińmy. Nie w mojej kompetencji jest odpowiadanie na takie pytania. Razz A czy uzależnia - zależy. Kiedy czujesz potrzebe masturbowania się kilka razy dziennie, wolisz się masturbować niż np. wyjść gdzieś z przyjaciółmi - wtedy jesteś uzależniony. Ale to są oczywiście skrajne przypadki. Wink
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:19
Temat postu:
A ja wiem jak to sie robi.Jak będziesz chciał wiedzieć zgłoś sie na gg.
-6627552
Ona89 - Pon 15 Lis, 2004 20:24
Temat postu:
Powiem tyle. Masturbacj sprawia ogromną przyjemność. Działa jednak jak narkotyk. Jak raz spróbujesz to później podniecasz się przy byle okazji i chcesz, a nawet czasami musisz to jak najszybciej zrobić. Masturbacja wywołuje orgazm, a z tego co wiem to on uśmierza ból.
Ursus - Pon 15 Lis, 2004 20:31
Temat postu:
Właśnie sie przekonałem że to niezła frajda biggrin

poprosiłem kolerzanke o pomoc i przyszła i włascieiw mnie wyręczyła za wszystko i dokładnie wytłumaczyła biggrin powiedziała że jutro wpadnie i zobaczy czy zapamiętałem wszystko biggrin
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:36
Temat postu:
yhkm... z koleżanka?? czy to nie krępujące? Rolling Eyes no cóż... chyba z masturbacji nie trzeba tlumaczyc a tym bardziej brac korepetycji hehe..
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:38
Temat postu:
Ej ursus skąd masz taką koleżanke? Weź mi daj jej adres też ja nie wiem jak to sie robi :>
Akacja12 - Pon 15 Lis, 2004 20:38
Temat postu:
koleżanke? Razz dobra ta koleżnka musi byc biggrin
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:43
Temat postu:
Ursus, opanuj się. Przecież i tak nikt Ci nie wierzy. I nie wyładowuj swojego napięcia seksualnego na forum z łaski swojej, bo albo będę kasować Twoje bezmyślne posty, albo potraktuję Cię ostrzej, choć nie mam ochoty rozdawać ostrzeżeń. ==;

Ona89: Nieprawda, że od masturbacji się od razu uzależniasz. I też nie jest prawdą, że orgazm uśmieża ból! Skąd to w ogóle wytrzasnęłaś? Rolling Eyes

Opanujcie się ludzie, bo zacznę być niemiła. Neutral
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:48
Temat postu:
Akacja - tak, dobra - bo wyimaginowana. Ja też mam kolegę, po którego dzwonię, przyjeżdża, robi mi dobrze, daje kasę i zaprasza na pizzę.
Kto w to uwierzył? Wink

Ona - masturbacja nie uśmierza bólu. To bzdurka. Po prostu sprawia przyjemność, podnosi temperaturę ciała i działa pozytywnie na samopoczucie. Czego chcieć więcej?

Femme - wykaż trochę tolerancji... chłopcy lubią pofantazjować.
Ursus - Pon 15 Lis, 2004 20:50
Temat postu:
;|

jacyś dziwni jesteście ..... chce być z wami szczery a w po mnie jeździcie... też mi tolerancja :/
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:53
Temat postu:
Ależ ja jestem tolerancyjna Razz Ale to forum ma rozwiązywać problemy związane z seksem, a nie wykładać techniki seksualne.
Ursus: Nikt po Tobie nie jeździ. Szczery przecież też nie jesteś. ==; Bezsens.
Zakończmy ten temat, hm?
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:53
Temat postu:
Ja ursusowi wierze! U mnie są takie dziewczyne ze jak jedna poprosi żeby przyszła do niej do domu po lekcjach we wiadomej sprawie to przyjdzie a potem biegają po school i klepia sie po tyłkach.Ursusowi zazroszcze takiej kolezaniki.Fajna musi być.Nietolerancyjne hamy jedne.grr
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 21:00
Temat postu:
Femme, zamknij ten temat... Niedługo zaczną nam wykładać kamasutrę.
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 21:03
Temat postu:
Bk napisał/a:
Nietolerancyjne hamy jedne.grr

Ja, nietolerancyjnym chamem? Neutral Przez samo "H"? Neutral Wypraszam sobie. Skarbie, sięgnij lepiej po słownik języka polskiego, a nie surfujesz po necie i zaśmiecasz nam forum. Ogłaszam temat za zamknięty.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group