Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - POMOCY !!!

Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 17:22
Temat postu: POMOCY !!!
Mam pewien problem bardzo podoba mi sie pewien chłopak z mojej klasy,
i nie wiem co zrobić aby on zwrócił na mnie uwagę :( .
justka007 - Pon 15 Lis, 2004 17:40
Temat postu:
Ja tego nie wiem. Też mnie to zawsze zastanawiało. Moze poprostu bądź soba. Nie udawaj nikogo kim nie jesteś.
sloneczko - Wto 16 Lis, 2004 15:13
Temat postu:
no nie napisalas nic o tym chlopaq... czy wogole gadacie ze soba duzo czy poprostu tylko chodzicie ze soba do klasy<CO> jesli duzo ze soba gadacie to poprostu daj mu do zrozumienia ze ci sie podoba a jesli nie spedzacie ze soba zbyt wiele czasu to postaraj sie zeby byc blisko niego, duzo z nim gadac itd:D mzoe sie uda:)
Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 00:28
Temat postu:
Witam.
To bardzo popularny problem i odpowiedź jest jedna - Kontakt. Wzrokowy, dotykowy lub werbalny, ale kontakt. Możesz spojrzeć mu w oczy, patrzyć dłuższą chwilę, uśmiechnąć się. Możesz go przez przypadek delikatnie potrącić, możesz z nim rozmawiać...Im więcej tym bardziej zacznie Cię dostrzegać, lecz nie przesadź, bo uzna Cię za narzucającą się.
Pozdrawiam Kwiat
Grohówa - Czw 18 Lis, 2004 17:52
Temat postu:
Zdobądz jego numer. Może ma gadu-gadu?

Z własnego przykładu wiem, że gadu zbliża ludzi.

Pozdrawiam Kwiat
YO !!! - Sob 20 Lis, 2004 17:04
Temat postu:
Dużo ze sobą sms-ujemy ., możn powiedzieć ze bardzo duzo , ale w szkole nie gadamy az tak czesto ale się zdaża ...
YO !!! - Sob 20 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
jak pisałam o tym problemie to zapomniałam sie zalogoawc ...
Miracle - Nie 05 Gru, 2004 17:36
Temat postu:
Moze poraw swoj wyglad troche zrob jakas zmiane albo poprostu zagadaj i powiedz w prost jak jest.....
Iśka - Pon 06 Gru, 2004 21:59
Temat postu:
No to tu sie moge wypowiedzieć Wink
Na wstępie, nie chciałabym załamywać, ale zazwyczaj układy damsko męskie w jednej klasie nie wychodzą. Za dużo (nawet jak rzadko ze sobą gadacie) o sobie wiecie. Każda głupia wpadka... No ale powiedzmy, że to nie ważne.
Więc podstawa to:
a) kontakt wzrokowy,
b) kontakt ogólny Wink
Jeśli zdobędziesz się na ten pierwszy to będzie już połowa sukcesu. Oczywiście b. ważne są też rozmowy. I lepiej żeby to były rozmowy "na żywo". Chociażby o szkole, potem możecie pogadać o przyszłości (ulubiony temat 3 klaistów z mojego Gima Razz)... albo o czymkolwiek. Wink Postaraj się, ale delikatnie (!), żeby was coś łączyło... np. praca domowa (to jest plus znajomości klasowych Wink ).
Puszczaj do niego oczka, gadaj z nim... ale wszystko powoli, nie za szybko. Nie naskakuj na niego i nie zawstydzaj przy kolegach. I sama się nie wstydź, pamiętaj "w miłości wszystko dozwolone" Wink !
Pan_Feanor - Wto 07 Gru, 2004 17:51
Temat postu:
FACET TO MECHANIZM PROSTY>>>>> STARCZY JAK PODEJDZIESZ ZAGADASZ I POWIESZ MU ŻE GO LUBISZ.... On wtedy poczuje czar albo nie.
LookAtYourSelf - Wto 07 Gru, 2004 18:43
Temat postu:
Krok po kroku staraj sie coraz bardziej zblizac do niego - wiem to na wlasnym przykladzie, szkoda ze tak wolno zajarzylem o co jej chodzi Laughing Wink
pierw zacznij zagadywac - nawet o jakies glupoty zeby tylko gadac... potem na przerwach coraz czesciej zagaduj, pytaj sie o cos np. czy podobaja mu sie Twoje spodnie, czy pasuje Ci w tej bluzce, pozniej cos mozesz zaczac pytac sie kto mu sie podoba z klasy
tych wersji i opcji jest naprawde duzo wiec jesli juz do tego dojdziesz to wszystko pojdzie o wiele latwiej - jesli oczywiscie on tez to poczuje Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group