Dzieci OnLine

Między nami chłopakami... - Komplementy?

panienka_wierzba - Sob 13 Lis, 2004 17:58
Temat postu: Komplementy?
dobry ^^ przepraszam że się Wam wtryniam w dział no ale wiecie Wink
Więc chciałabym się dowiedzieć czy lubicie kiedy dziewczyny prawią Wam komplementy (oczywiście bez przesady)?
Czy spodobałoby się Wam jeśli dizewczyna powiedziała Wam np. że słodko przytulacie? =0 (moj dzisiejszy tekst do chłopaka Wink ).
A więc czy lubicie jak dziewcyzny prawią Wam komplementy?
Oczekuję odpowiedzi i dam radę ^^ dziewcyzny lubią Wink oj lubią =D.
Naomi - Sob 13 Lis, 2004 19:31
Temat postu:
Dziewczyny to chłonią komplemety jak gąbka =]
Więc chłopacy nieżałujcie.

Fierzba sorry, że nie jestem facetem i się ci w temat wpycham, ale tak myślę nikt nic nie napisał to się zlituję Very Happy
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 20:58
Temat postu:
eee żadko się zdarza żeby ktoś komplementy w moją stronę kierował, ale zdarzało się, że jestem kochany czy coś takiego Wink I przyznam, że bardzo mi się wtedy przyjemnie robi i tak jakoś ,lżej na sercu Razz Więc czasami też jakiegoś komplemenciaka walnijcie swojemu manowi. A to, że dziewczyny lubią wiadomo nie od dziś
DeadCorpses - Sob 13 Lis, 2004 22:59
Temat postu:
/me jest zimnym, twardym skur*******
Anonymous - Nie 14 Lis, 2004 11:20
Temat postu:
Tak, to jest potrzebne ale bez przesady, ,co za dużo to nie zdrowo, bo chłopaka zaczyna to już później męczyć jak przez 5 min bez przerwy słucha -Kochaniutki ty mój -Jesteś taki piękny -jesteś taki mądry -jestes moją drugą połówką ... itd. 1 lub 2 wystarczą. Wink pozdro moje kochaniutkie i kochani Razz
kicp - Pon 15 Lis, 2004 02:31
Temat postu:
/me tez jest zimnym, twardym skurcz********, z tym ze lubi dostawac komplementy [co nie zmienia faktu, ze gdy jakis jest kierowany w moja strone, to pytam czy to napewno o mnie chodzi...no wiecie, brak wrodzonego wdzieku i choroba psychiczna :/]
buli - Pon 15 Lis, 2004 16:44
Temat postu:
Uwielbiam komplementy, jednak lepiej dziala, gdy prawi sie je dziewczynie, wiem z wlasnego doswiadczenia.
Anonymous - Wto 16 Lis, 2004 19:42
Temat postu:
Witam.
/me (koprofaq - nabyte z irca?biggrin Trudno się odzwyczaić... Wink ) woli prawić komplementy, niż ich słuchać, bo czuje sie wyjątkowo niezręcznie i z powątpiewaniem patrzy na taką pannę już myśląc, ze jaja sobie robi. Natomiast woli patrzeć na delikatny uśmiech zakłopotania Wink
Pozdrawiam Kwiat
d098 - Czw 18 Lis, 2004 00:12
Temat postu:
nie no bądźmy prawdziwi
bardzo lubię ale szczere komplementy .... a raczej podziękowania (to takie docenienie mnie a traktuje to jako komplement) - np. jak dziewczyna (bez żadnych podtekstów - poprostu osobnik płci żeńskiej ) da mi buzi w policzek Mr. Green tak jak np. dziś (to chyba najlepszy komplement , aczykolwiek inne też lubie)

PS1
tylko prosze sobie nie myślec że dziewczynom i ch nie strzelam - to tez lubie jak dziewczyna się uśmiechnie czy zarumeni jak sie ją doceni

PS2
no ale wierzba z tym komplementem to troche przesadziłas bo był troche przesłodzony... facet mógł sie poczuć troche tak jagbyś go do dziewczyny zrównała ...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group