PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Szukam chłopaka! Anonymous - Czw 03 Kwi, 2003 13:19 Temat postu: Szukam chłopaka!
co mam zrobić by zdobyć serce chłopaka, którego znam od 6 lat? Gram z nim w piłkę, ale on nie zwraca na mnie uwagi myślę, że traktuje mnie jak koleżankę, a nie DZIEWCZYNĘ. Jak mam zwrócić jego uwagę na siebie demolek - Pią 04 Kwi, 2003 16:53 Temat postu:
Zaraz to wy wkońcu chodzicie, że sobą
Skoro chcesz, żeby traktował Cię jak swoją dziewczyne.
I w ogóle czemu nie napisałaś o tym w dziale "Przyjaźń, Miłość"Ulka - Wto 22 Kwi, 2003 08:10 Temat postu:
No właśnie to dział ,,moda". Powinnaś napisać swój problem w ,,przyjaźń i miłość". chyba ci się coś pomyliło. W sumie spoko każdemu się zdaża Iśka - Pią 25 Kwi, 2003 14:12 Temat postu:
Spróbuj zwrócić na siebie uwagę. Do gry w piłkę załuż jakąś miniówę (najlepiej czilriderkę) i już gotowe. Mogę się założyć, że zwrócisz na siebie jego uwagę...
Powodzenia, dobrej zabawy !!! Maciek - Pią 09 Maj, 2003 21:21 Temat postu:
heh
ja jestem chlopaki i powiem co by mi sie podobalo
Najpierw napros sie <z wyczuciem> aby isc np. do kina na jakis film
podczas filmu przytul sie do niego a potem jak jush bedziecie wracac to idz z nim przytulona , a jak zauwazysh ze dla niego wieczur sie podobal to daj mu calusa i podziekuj za mile spedony czas Szpila - Pią 09 Maj, 2003 22:36 Temat postu:
Maciek ma 100% racji.
a co do tego, ze ten temat nie jest w "Przyjaźń i miłość" to może atorka myśli, że miłość jet na topie Szpila - Pią 09 Maj, 2003 22:57 Temat postu:
aha i w nazwie tematu jest szukam chlopaka, a nie problem w sprawie chlopaka czy jakos tak Maciek - Sob 10 Maj, 2003 10:28 Temat postu:
heh ale jeshcze ubiesh sie jakos ladnie
np miniowa < musish dobrze zaprezentowac nozki > i jest jeshcze jeden fajny trick ktory zadziala napewno jesli wyjdzie . Musish zalozyc bluzeczke taka aby jak zgory ci popatrzy to bylo widzac biustonosh i piersi <oczywiscie niecale , wystarczy czesc i tak go rozpalish > Szpila - Sob 10 Maj, 2003 10:34 Temat postu:
no to jush napewno Ci zemdleje pod nogami
MAciek cos ty tak sie wczul w role jaki napalony Maciek - Nie 11 Maj, 2003 17:10 Temat postu:
heh
w koncu jestem chlopakiem Pan_Feanor - Nie 08 Cze, 2003 17:54 Temat postu:
POWIEDZ MU TO !!!!!! ŻE GO LUBISZ !!!!!!!!!!!! ARGH !!! napewno to zrozumie !!! ja zrozumiałem !!! Marcinek - Nie 08 Cze, 2003 19:50 Temat postu:
Maciek.... chyba Cię fantazja poniosła Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 13:51 Temat postu: chłopak
Przedewszystkim musicie się pierw zaprzyjaźnić. Może on tez coś do ciebie czuje tylko boi sie to wyjawić? Musisz być dla niego bardzo miła i koleżanska. Najczęsciej to chłopcy robią pierwszy krok ale mówisz że znasz go już od 6 lat a o nic. Więc jeśli sie nie boisz to ty postaw pierwszy krok. zapros go np. do kina Jesli po takiej wyprawie nic miedzy wami się nie zmieni możesz go sobie odpuścić. Do miłości sie nie da zmusić. Iśka - Pią 18 Lip, 2003 16:30 Temat postu:
Maciek napisał/a:
heh
ja jestem chlopaki i powiem co by mi sie podobalo
Najpierw napros sie <z wyczuciem> aby isc np. do kina na jakis film
Ja w życiu nie chciałabym się napraszać chłopakowi. Chociaż... może jestem nieświatowa ? Kamix - Pon 18 Sie, 2003 16:09 Temat postu:
Iśka : wcale niejestes staroswiecka wcale ci sie niedziwie jak dziewczyna mogla by sie napraszac chlopakowi powinno byc na odwrut hehe
Maciek mnie rozbraja hehehe
A ja ci radze droga kolezanko wyznanie milosne i nic mi niepozostaje jak trzymac za cibie kciuki daj znac jak tam wyszlo