Dzieci OnLine
Muzyka, Kultura, Media - Harry dzisiaj o 20.10 w tvn
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 13:00
Temat postu: Harry dzisiaj o 20.10 w tvn
No wiecie nie wiedziałam gdzie to wstawic ale postanowiłam tuta:) moze ktos lubi Harrego Pottera i pewnie wszyscy slyszeli ze dzisiaj o 20.10 bedzie "Harry Potter i kamien filozoficzny" na tvn serdeznie zapraszam do ogladania:)
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 13:12
Temat postu:
Ja najprawdopodoniej będę oglądać, o ile nie zapomnę
Jestem bardzo ciekawy tego filmu, bo książkę kiedyś tam przeczytałem, ale ani w kinie ani w telewizji jeszcze nie miałem okazji oglądać
mozgol3 - Pią 12 Lis, 2004 13:22
Temat postu:
Hej
Ja też go obejrze
jest bardzo fajny
nara
Malvina - Pią 12 Lis, 2004 13:59
Temat postu:
Ja sama nie wiem czy będe ogladać..jakoś mnie nie ciągnie do takich filmow;p
Chesterka - Pią 12 Lis, 2004 14:07
Temat postu:
Ja widziałam ten film już z 5 razy. Znam go prawie na pamięć
Nie będę go oglądać...
justka007 - Pią 12 Lis, 2004 14:14
Temat postu:
No pewnie, ze go obejrzę. Oglądałąm go w kinie. Szkoda, ze narazie jest tylko jedna częsć do obejrzenia.
panienka_wierzba - Pią 12 Lis, 2004 15:22
Temat postu:
nie będe raczej oglądać, juz widziałam, nie przepadam za harrym (ani za ksiażką ani za filmami) nie moj typ. Nie lubie takich historyjek pisanych pod publikę...
Naomi - Pią 12 Lis, 2004 17:29
Temat postu:
Ja oglądne bo widziałam tylko drugą część.
Nie wiecie przypatkiem czy będzie dostępny drogą satelitarną ?
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 18:17
Temat postu:
Ja wszystkie czesci w kinie ogladalłam a teraz jestem w trakcie czytania 4 czesci:) i ibejrze bo uwielbial HErrego
a wiecie dosta.łam od niego list bo napisałam do Daniela Radkliffe czyli tego filmowego no i mam zdjecie z autografem:) hehe trzeba sie pochawalic
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 19:31
Temat postu:
Wierzba no wiesz na początku nie był pod publikę, a ja chociaż też nie lubię takich przpadków to ksiązki lubiem, a filmy są totalnie zwalone. Nie wiem kto dał temu reżyserowi pozwolenie, ale jak dla mnie to szmira i ogladac nie bede
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group