Zwierzęta - SZUKAM WSPÓŁPRACOWNIKÓW DO BUDOWY STRONKI O OCHRONIE ZWIERZ CHOMICZKAAA - Nie 07 Lis, 2004 12:24 Temat postu: SZUKAM WSPÓŁPRACOWNIKÓW DO BUDOWY STRONKI O OCHRONIE ZWIERZ
Mam zamiar zrobic stronke o ochronie zwierząt,ale potrzebuje osoby,która mogłaby mi pomóc w szukaniu niezbędnych info.,potrzebnych stron www,wymyśleniu strony,znalezieniu obrazków itd.
Głównym celem strony jest NIE testowanie na zwierzętach produktów!!!
Kto mi pomoże? Ona89 - Nie 07 Lis, 2004 14:56 Temat postu:
Ja chętnie ci pomogę, ale nie wiem czy dam radę. Jeśli będą ci potrzebne jakieś zdjęcia czy coś takiego to napisz do mnie na PW postaram się jak najszybciej to dlaciebie znaleźć, ale niczego nie gwarantuję, gdyż wiem, że to nie będzie łatwe. Malvina - Nie 07 Lis, 2004 15:07 Temat postu:
Ja mogę od czasu do czasu Ci pozucić jakies zdjęcia..) Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 14:39 Temat postu:
A co ze stroną dla nastolatków? Nikita - Wto 09 Lis, 2004 13:26 Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A co ze stroną dla nastolatków?
No właśnie...Czy ta strona w ogóle powstanie? CHOMICZKAAA - Sro 17 Lis, 2004 17:50 Temat postu:
Owszem powstanie,ale niestety nie w tej chwili,bo od kilku dni mam neta i nie moge się wyrobic z tym wszystkim gdzie musze odpisać,co musze pozałatwiać w sieci,a tworzenie stronki zajmuje troche czasu.Najlepiejby było gdybyście pomogli mi torche poprzez znalezienie fajnego tła na stronke,rozrysowanie układu działu itp.Piszcie do mnie na PW jak macie jakieś wątpliwości.Pozdro!Polecam też moje nowe gg:4990808 Anonymous - Sro 17 Lis, 2004 20:08 Temat postu:
Ja bardzo chętnie Ci pomogę