Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - the sims

mindi10 - Nie 07 Lis, 2004 11:55
Temat postu: the sims
Cześć jestem ciakawa czy gracie w the sims
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 12:03
Temat postu:
Ja gram. Wink
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 12:11
Temat postu:
Wszystkie Very Happy Najbardziej kocham Sims 2, mhmm...... Kocham, kocham! Love
Tisiana - Nie 07 Lis, 2004 13:36
Temat postu:
Ja grałam...i grałam też w simsy 2...ale mi się strasznie cieły i nie chodził mi tryb budowania to usunęłam...ale to chyba najlepsza gra na świecie...ja tak jak moja poprzedniczka...kocham! simski...
Malvina - Nie 07 Lis, 2004 14:54
Temat postu:
Ja gram czasami.. fajna gra..biggrin wolę inne..ale ta nie jest taka zła Wink)
Ona89 - Nie 07 Lis, 2004 15:11
Temat postu:
Ja obecnie nie mam tej gry, ale jak miałam to grałam w balangę Very Happy
zazulita - Nie 07 Lis, 2004 19:49
Temat postu:
Ja ma The Sims zwierzaki, gwiazda i abrakadabra, ale najbardziej lubię gwiazdę Wink
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 19:52
Temat postu:
Jeszcze jak miałem Windowsa to pykałem oczywiście w podstawową, później doszła Swiatowe Życie, Balanga, Wakacje, Randka, Zwierzaki i na tym się skończyła moja przygoda z Simami.
mroweczka - Pon 08 Lis, 2004 13:51
Temat postu:
Ja nie mam żadnej z wyżej wymienionych. Kiedyś miałam podstawową,ale za dużo miejsca zajmowała. Chociaż zgodzę się,że fajna gra Smile
Agentka - Pon 08 Lis, 2004 14:32
Temat postu:
ja mam światowe życie, balange, zwierzaki i gwiazdę ale juz w to nie gram czekam ąz bede miała simsy 2
Chesterka - Pon 08 Lis, 2004 22:22
Temat postu:
Ja mam sims podstawowe ze światowym życiem i sims2, ale gram tylko w sims2 Mr. Green
klacz - Wto 09 Lis, 2004 08:44
Temat postu:
Ja już od roku nie gram w simsy, i jakoś żyję...choć przyznam że gra niezła. Miałam sims zwierzaki...
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 15:00
Temat postu:
Dajcie mi noża, a zrobię co powinnam... THE SIMS JEST ZA DUŻO NA FORUM I TĄ ANKIETĘ UWAŻAM ZA NIEPOTRZEBNĄ, a wersjach jakie mamy i takich tam bzdetach se poczytasz na nie zakmkniętych tematach na forum!!! Niech ktoś to skasuje, bo ten temat mnie słabi i ta dziewczyna też...
altruista - Wto 09 Lis, 2004 16:18
Temat postu:
brakuje mi opcji 'nie gram, nie gralem, nie bede gral i nie tkne tego shitu nawet 5metrowym kijem przez azbestowe rekawice'
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 17:15
Temat postu:
altruista napisał/a:
'nie gram, nie gralem, nie bede gral i nie tkne tego shitu nawet 5metrowym kijem przez azbestowe rekawice'

To tylko twoje zdanie. Razz Bo przecież teraz na topie są takie gry jak "Konter Strajk" "Chalf Lajf" "Dum Czy" czy inne szczelanki.
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 19:00
Temat postu:
Tavion napisał/a:
altruista napisał/a:
'nie gram, nie gralem, nie bede gral i nie tkne tego shitu nawet 5metrowym kijem przez azbestowe rekawice'

To tylko twoje zdanie. Razz Bo przecież teraz na topie są takie gry jak "Konter Strajk" "Chalf Lajf" "Dum Czy" czy inne szczelanki.

Canter achhh... przypomina mi się informatyka sprzed roku piękne czasy kiedy się mordowało kolegów i tak w kółko przez 2 godziny.
Do Alutristy: Co ty masz z tym azbestem? Wiesz, ze jest niezdrowy?
EU07 - Wto 09 Lis, 2004 20:08
Temat postu:
Tisiana napisał/a:
Ja grałam...i grałam też w simsy 2...ale mi się strasznie cieły i nie chodził mi tryb budowania to usunęłam...ale to chyba najlepsza gra na świecie...ja tak jak moja poprzedniczka...kocham! simski...

Tak to jest jak się instaluje pirackie oprogramowanie...Smile Nieladnie.
altruista - Wto 09 Lis, 2004 22:42
Temat postu:
Tavion napisał/a:
altruista napisał/a:

To tylko twoje zdanie. :P Bo przecież teraz na topie są takie gry jak "Konter Strajk" "Chalf Lajf" "Dum Czy" czy inne szczelanki.

To moze uproszcze, i wymienie ci WSZYSTKIE gry komputerowe w jakie gram/gralem z ochota przez ostatnie, hm, pol roku czy rok:
Shogun: Total War
Medieval: Total War
Dawn of War
ADOM
[wszystko co umozliwia gre w Magic:the gathering bez ruszania sie z domu]
Sudden Strike
Dla odprezenia, i bardzo rzadko: Battlefieldy oba i Call of Duty

dum czy czy konter strajk zaliczaja sie do tej samej kategorii co simsy, z tym ze kij moze miec 3 metry, a rekawice moga byc z grubej gumy. Do HL czuje sentyment, bo byl rewelacyjna gra przy ktorej nauczylem sie bac te pare ladnych lat temu

elfko: azbest chroni przed ogniem, zarazami, edyktami papieskimi, promieniowaniem, a z odrobina szczescia nawet przed jadrycznoscia simsow i glupota ludzka, dlatego lubie ten cud techniki, nawet jezeli moge dostac pylicy i raka krtani dizeki niemu
Pulkownik Nikt - Sro 10 Lis, 2004 00:36
Temat postu:
Cytat:

..ADOM...

Mniam Smile Lezka sie w oku kreci jak przypominam sobie ile to godzin "zmarnowalem" i nocy zarwalem nieraz do 6 rano grajac w przerozne rogaliki ale ADOM najbardziej mi do gustu przypadl :]

A "Dum'a Czy" polecam :] Naprawde niezla gierka Smile
roger-1989 - Pon 29 Lis, 2004 20:40
Temat postu:
mialem do randki wlacznie ale oddalem bo byla porzyczona
Elun - Pon 29 Lis, 2004 20:51
Temat postu:
oj, ja jestem fanka the sims:) nawet sobie forumowuje na forum o simsach. Mam wszystkie dodatki oprocz balangi i gwiazdy(niestety), ale najwazniejsze jest to, ze mam simsy 2 bo mowie wam, jest 100% fajniejsze:)
Agentka - Pon 29 Lis, 2004 21:27
Temat postu:
Amazonkaa możesz podac linka do tego forum?? Kwiat
Anonymous - Pon 29 Lis, 2004 21:31
Temat postu:
http://forum.thesims.pl Wink
Elly - Pon 29 Lis, 2004 22:36
Temat postu:
Ja tez jestem fanka the sims lubie tą gre lecz ostatnio od niej odpoczywam bo mi się juz troszke znudziła i bardzo bym chciał sobie kupić simsy 2 :-)
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 18:45
Temat postu:
Kiedyś grałam w the sims. Teraz gram w The sims2. Jest super. Very Happy
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 22:13
Temat postu:
Ja lubie The Sims ale sie troche znudzilo i chcialabym zdobyc 2

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group