Z życia szkoły... - palec mindi10 - Pią 05 Lis, 2004 17:04 Temat postu: palec
cześć mam problem:
na wuefie ćwiczyliśmy rzuty piłką . pani akurat dałam to taką twardą piłkę . Koleżanka żuciła nią do mnię i okurat miałam tak ustawioną rekę , tak ustawiony palec że trafiła mi w mały palec prawej ręki mieliśmy pierwczy wuef i 7 lekcji i jeszcze mnię boli...CO MAM ROBIĆ > Boli! Tisiana - Pią 05 Lis, 2004 18:48 Temat postu:
No a może masz wybity palec? Powinnaś iść do pięlęgniarki w szkole...ona Ci usztywnii jakąś maścią posmaruje...lub powiedź mamie...ona może coś ci pomoże... mroweczka - Pią 05 Lis, 2004 18:50 Temat postu:
Poczekaj jeszcze pare dni,moim zdaniem nie ma się co przejmować al eopisz bardziej tej ból-nie możesz pisać,dotykać niczego tym palcem, czy co? mindi10 - Pią 05 Lis, 2004 18:51 Temat postu:
oooonie! ja już się uprzedziłam do tych maści pielęgniarki ona tylko wymazyje napis na tubce gdzie jest napisane żel na komary i dopisuje żel na stłuczenie
mróweczka- to są takie jak by impulsy takie mocne i jak zginam to mnię bolipisać jest mi trochę trudno Pulkownik Nikt - Pią 05 Lis, 2004 19:23 Temat postu:
Nic ci nie bedzie. jak mozesz ruszac to nie umrzesz Byl poprostu nacisk duzy na kosci i jesli stale cie nie boli to nic ci nie powinno byc. I nie rob afery na forum bo paluszek cie boli. Ja sobie nieraz kostke skrecilem i poprostu przebolalem:) Malvina - Pią 05 Lis, 2004 20:29 Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Ja sobie nieraz kostke skrecilem i poprostu przebolalem:)
Ja tez;p to było straszne... I wogule nie miałam zadnego bandazu ani nic na niej;p Grohówa - Pią 19 Lis, 2004 14:28 Temat postu:
A ja sobie nigdy nic nie złamałąm, ani nawet nie skręciłam justka007 - Pią 19 Lis, 2004 15:07 Temat postu:
Mnie zazwyczaj bola palce jak gramy w siatkówkę. Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 17:55 Temat postu:
Dziwię się, dlaczego ten post nie jest umieszczony w kategorii "Trudne pytania" ...
Przebolisz to . Chesterka - Sob 20 Lis, 2004 18:13 Temat postu:
Inteligencja napisał/a:
Dziwię się, dlaczego ten post nie jest umieszczony w kategorii "Trudne pytania" ...
Przebolisz to .
A czy to jest trudne pytanie? Wątpię. Prędzej w "O wszystkim" albo co Malvina - Sob 20 Lis, 2004 19:38 Temat postu:
Chesterka... w "O wszystkim'' raczej nie :> Prędzej trudne pytania..może sami dala tu bo na w-fie sobie wybila?Inteligencja - Sob 20 Lis, 2004 19:57 Temat postu:
Chesterko, to była delikatna ironia .
Eh, żeby ten post nie został uznany za off-top, to coś tutaj napiszę...:
Przeczekaj, ból minie. Dużo wypoczywaj. Mawiają, że lewatywa dobra na wszystko, ale nie jestem pewien, czy Ci pomoże .
A tak w ogóle, to wątpię, by Mindi10 jeszcze bolał ten palec. Po 15 dniach.... mroweczka - Nie 21 Lis, 2004 11:37 Temat postu:
Ja sobie ostatnio złamałam...palec od nogi Moja siostra nie dosunęła skrzynki od lóżka,ja biegłam i zachaczyłam Lożesz...Bolało strasznie,napuchł,potem był krwiak,teraz tylko w nielicznych sytuacjach boli Ale omnęłam dzięki temu dwa wf-y akasia - Wto 23 Lis, 2004 18:36 Temat postu:
Ja tez tak miałam..Poszlam do ortopedy i usztywnił mi palec...;] naszczescie bylo to w prawej rece i nie pisalam spr!!!!<jupi> ;]